Abim insani boguyor

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Abimle ilgili o kadar doluyum ki cildirmak uzereyin inanin bugun tatile gidicez anne ogul qlsoguttular tatilden tatili iptal edelim iptal edelim bugun gelmis kuzenlerle gidicez tatile anneme bana onlarin yaninda asiri iyi davranicaksin diyor bana ise asla konusmak yok gozunun icine bakinca kesiceksin sesini diyor uzun suredir doldum ve bagirdim sen kimsin be gerizekali dedim carptim kapiyi suratina surekli beni asagilayip ezen nankor birisi (tedavi ol demeyin oluyoruz)

tatlim canim cicim bak cok dolusun biliyoruz dertlesmek istiyosun ama surekli olumsuz dusunerek olmaz ki. uzaklas madem ailenden birazcik git bi akrabanda falan kal bi sure kafan dagilir

Yahu tamam.anladik. Ailenle sorunların var. Hatta başta kendinle sorunun var. İyi de güzelim biz ne yapabiliriz taa buradan. Tedavi oluyorum diyorsun ama belli ki işe yaramıyor. Doktorunu değiştir. Kendine meşgale bul. Ailenle otur konuş. Yani biz daha ne diyelim sana?

tatlim canim cicim bak cok dolusun biliyoruz dertlesmek istiyosun ama surekli olumsuz dusunerek olmaz ki. uzaklas madem ailenden birazcik git bi akrabanda falan kal bi sure kafan dagilir
Akrabamda kaldim bir kac gun onlarsiz kafam o kadar rahatti ki hic sinirlenmedim

16 yaşindaysan lise okuyor musun? Senin yerinde olsam üniversiteye kadar sabreder ünide uzağa giderdim . Benim bir akrabamın da ailesi sorunlu o da bu sene sınava girip uzağa gitmeyi düşünüyor. Umarım o da sen de kurtulursun sıkma caninı

neden sizi surekli susturmaya calisiyolar
acaba insanlari igneleyerek kirarak falan mi konusuyorsun

yada ergenligin verdigi bir degisimle abartarak yada uydurarakmi konusuyorsun?
yanlis anlama beni bir kuzenim var o oyle mesela erkek oldugu icin birazda sanirim ne zaman yan yana gelsek yav gecen bir kavga ettim 5 kisiyi birden dovdum
şu gun sabaha kadar 3 buyuk raki ictim falan tarzi abartili abartli biseyler anlatiyor
toplum icinde bu sekilde yer edinecegini saniyor sanirim buyudugunu ispat etmek icin sizde de boyle seyler olabilir mi

Back
X