Abim Lütfen Bir Akıl Verin :(

Üzüldüm abin için bence konuş dertleş terapi gibi olur bu abine. ama uzman bir dr a götür mutlaka ilaçla daha kolay atlatabilir bu dönemi.

Olumsuzluklar ve başarısızlık hissi ruhumuzu yoruyor. Abinizle konuşun, psikologa gitsin. Nasıl bir iş yapabilir bunu sorun, her işi her insan yapamaz ve bu o insanın suçu değil ki. ona göre iş bulunsa belki ruh sağlıgı düzelir

Çok üzüldüm,bu kadar etkilendiğim konu olmadı herhalde.

Ailenin yapısını anladım, haklısın ne desen boş belki ama sen yine de ne yap et, konuş, durumun ciddiyetini anlat, ikna et.

Ve uzman desteği alsın.

Göz göre göre gencecik insan bunu yapmasın, hayat o kadar ucuz mu

Abine içindeki korkuları ve onu çok sevdiğini anlatan bi mektup yaz.. Onun içinde bol bol inşirah oku..
İnanılmaz üzüldüm işe yaramadığını düşünme hissini çok iyi bilirim Allah yardımcısı olsun..
Ona bişey olursa sende yaşayamacağını anlat belki o zaman anlar..
Daha çok küçük memurluk için bile küçük hem memurluk yaşı da kalktı 40 ına kadar memur olma ihtimali var hayata hemen küsmesin sana çok büyük görevler düşüyor annen babanın yapamadığı anne babalığı senin yapman lazım..

Hep diyorum yine diyeceğim çocuk büyütmek belli bi yaşa kadar getirmek, onun ihtiyaçlarını karşılamak değil.. Çocukların en çok manevi ihtiyaçlarını karşılamaktır hemde bu çocuk 60 yaşında bile olsa anne babanın varlığına desteğine hep ihtiyacı vardır
Allah abinin ve senin yardımcınız olsun cnmm

Psikologa götürün sınav bahanesiyle daha rahat geçirirsin vs. Abin psikologa girmeden abinden habersiz doktora anlat herşeyi. Doktor irdeler abinde kendisini ifade etmek zorunda kalır.

Nerede yasadiginizi soran cok olmus ama cevap vermemissiniz.

Teyzemin ispartadan arkadaslari var biz denizlideyiz. Onlarin 25 yasindaki ogullarida rahatsizmis. Pamukkale un. Yatirmislar. Haftada 1saat gormelerine izin veriyorlarmis. ispartadan gelip goruyorlar tekrar donuyorlar.

Yani sizinde boyle bir hastaneye yatmaniz gerekebilir. Ailene kesinlikle soylemelisin. insallah sifasini bulur.

Eğer forumdaki abiniz ise biran önce ailene anlat herseyi is işten geçmeden anladigim kadarı ile ilaclarinida kullanmiyor hastaneye yatmasi lazım

Allah yardımcınız olsun inşallah. Ağlattın beni ya

Onu ne kadar çok sevdiğini ve ihtiyacın olduğunu hissettir bol bol. Kızarak yaptığını ya da yapacaklarını yüzüne vurarak değil de sen olmasan ben ne yaparım iyi ki yanımdasın iyi ki benim abimsin der gibi davran hatta de. Bilsin ki ona ihtiyacı olan bi kardeşi var ve hayatta olmak zorunda güçlü olmak zorunda.

Hangi sehirdesiniz İstanbul'da iseniz iş için yönlendirmeye çalışırım. Birde inşallah tedavi olmayı kabul eder

O forumdaki abin mi yaa, çok uyuyor, o mudur ki?
Değilse bile ne fark eder gerçi

Cok uzuldum ve abini cok iyi anliyorum bundan 3 sene once bende boyle bir donem gecirdim tam bittim derken cikmisim haberim olmamis bile 1 gun sadece 1 gunluk bir surec ciktim insallah bol bol fetih oku ve vakia oku abin icin bol bol insallah iyi gelir Allah yardim etsin

Terapiye gidip profesyonel destek almalı..Ciddi bir boşluk hali abinizdeki.Ağzına ölüm vs gibi laflar alıyorsa iş ciddidir.Ailenle de konuş üstüne titresinler bir süre yani pozitif yaklaşsınlar

konu çok ciddi. ne yapılmalı diye düşünüyorum içime dert oldu abiniz resmen. üstteki arkadaşın gönderdiği linkteki o galiba, kpss'nin ilk adımını beklemiş sanırım cok ayrıntı bilmiyorum bu sınava dair ama...
nerde yaşıyorsunuz bunu lütfen cevaplayın. psikiyatrist yardımı almak zorunluluk halinde su anda. bir yakınım hastalıgını kabullenmiyor ve doktora gitmiyordu ben gittim ve sordum ne yapmalıyım diye. eğer ikna edemezseniz kaymakamlığa bildirin denmişti yanlış hatırlamıyorsam. bunu araştırırım, evden gelip alıyorlar. neyse ki bizim o raddeye varmadı iş.
ve belki iş buluruz el birliğiyle abinize. gerçi konu sadece iş değil çok fazla yıpranmış ve hak veriyorum. abiniz ağır depresyon geçiriyor önce kendini bütünlemeli paramparça olmus yoksa iş para sevgili bunlar gelip geçici şeyler önemli olan ne olursa olsun içsel gücü muhafaza edip dirayetli olabilmek. bunun için de tedavi gerekiyor...
ailenize anlatmalısınız cok geç olmadan. Allah kalplerine merhamet versin, bir insana bu denli yüklenmenin vebalini kimse taşıyamaz.

gözlerim doldu cok uzuldum . iyi bir uzmana göturmenız gerekiyor.ondan once siz gidin konusun psikolgla ne yapmam grektıgını sorun onun sizi yonlendırmesyle hareket edn .intihara meyıllısı varsa sıkıntı.yaşadıgı olumsuzluklar onu bu hısse ıtmıs olablır.umarım kötu snuclanmaz sınav

Psikiyatra gideceğim demişsin bugünden için ne oldu gittin mi A aylin113

Sanırım o.

Psikiatrise gittim, anlattım. Eğer kişi anlık bir karar alıyorsa, o ihtimal düşüktür. Siniri geçtikçe, fikrinden cayar. Ama intiharı planlıyorsa, o tehlikeli dedi. Çünkü zamanla ölümü iyice benimser, sindirir, ölüm korkusu da giderek kaybolur ölümü düşündükçe dedi. Dedim hani ilgi çekmek için filan yapıyor olamaz mı? Öyle niyeti olanlar genelde ilaçla intihar eder ve eczanelerde satılan o ilaçlar kolay kolay zehirlemez. Ama fare zehiri başka, iç kanamaya yol açar dedi. Beyin kanaması sonucu bir anda yığılıp kalabilir, sesi dahi çıkmayabilir dedi. Akciğerlerde, karaciğerde ve tüm organlarda kanama başlar, müdakahesi erken olmazsa sonucu kötü olur dedi. Zaten fare ile insan genleri benzer, fareyi öldüren insanı da öldürebilir dedi.

Dedim yatıramaz mıyız?

Anlattığına göre akli dengesi yerinde görülüyor. Bir sinir kırizi geçirmediyse, birilerine de zarar vermiyorsa kendi istemezse yatıramayız dedi. Eee dedim zehir çıktı. Ama daha içmemiş, içmeyeceğim diyip inkar etse ne olacak dedi. Kendi istemezse, zorla yatıramazsın zararsız bir insanı dedi.

Abime dedim gidelim diye, zamanında gittim daha beter oldum dedi. Aileme söylerim dedim, telefonunu önüme attı benden de selam söyle artık bir şey umrumda değil dedi. Hani aileme söylesem onlar hakaret ederler, yine de inanmazlar, hani bunu bile bile ara arayacaksan bana ne diyorsa doktorun da dediği gibi iyice benimsemiş ölümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…