abim nişanlısını aldatıyor

ben böle bi hata yaptım kıza söledim, kötü olan ben oldum, neyse ki onlar hala mutlu şükür..

nişanlısının bilmek hakkı.
neden kızın hayatını karartacaksınız söylemeyerek ? bile bile göz yumacaksınız neden?

Siz aldatılsanız bilmek istemez misiniz ?

Yani o çekindiği aile büyüğü karşısında büyük ihtimalle bir hataydı falan filan diyecek,onlar da tamam o zaman diyecekler olayın üstü kapanacak ne de olsa erkek yapmış bir hata ( ! ).Kızın ne günahı var ?

Ama herkesin ortasında söyleme kısmında haklısınız,ben de öyle öğrenmek istemezdim.

Son düzenleme:
Butun aile bilipte kizdan gizleyip enayi yerine konulmasi kadar kirici olmamis ama en azindan..
Eni sonu belli kiz atmis yuzugu zaten.

Aslında bütün ailenin bilmesine de gerek yokmuş. Bana çok gereksiz ve hoyratça geldi olanlar.
Kol kırılır yen içinde kalır ya, aile içinde kusurlar örtülür. Ortada bir ayıp var ve bu derece uluorta ifşa edilmesi bana ters geldi. Onun yerine ağabeye nasihat edilirdi, o da kızdan usulünce ayrılırdı, daha şık olurdu.

Kıza direk söyleme canım belki senin onu kiskandigini falan dusunur belki de sana inanmaz abin yine inandırır onu bu sefer sen kotu olursun. Annene aç knuyu bence annenle birlikte konuşursunuz abinle gerçi konuşsanız ne olacak ki demek ki kişiliğinde var bu daha nisanliyken yapan evlenince kim bilir neler yapar. Kendinizi kızın yerine koyun yol yakınken dönsün evlenince hele bide çocuk olursa çok mutsuz bir hayat onu bekliyor çünkü. Kızın gunahina girmeyin susmayin bu durum karşısında . Hz. Muhammed bile demiş bir haksızlık yalan karşısında susan dilsiz şeytan gibidir.. yanlış anlama senin için söylemedim ortada büyük haksızlık var bence abinin bu haksızlığına son ver..

Konu en basindan beri biraz garip ilerledi zaten o da ayri mesele.

Yalniz kiz da sevilen bir gelinmis, konu sahibi annesine soylese anne buyuk ihtimal ustunu orterdi kizi kacirmamak icin.
Bu sefer de ailecek kizin yuzune baka baka gizlerlerdi aldatildigini.
Zira abiyi uyarmis aslinda konu sahibi ve kuzeni ama bana karismayin diye cikismis.

Meleknaz

Hanımlar rica ediyorum konuya inanmıyorsanız kibleyin, artık sitemize üye olmayan zeynepguven konularını bu topiğe karıştırmayın, konuyu dağıtıyorsunuz zira.

Birde şu yazım şeklini görürsem uyarıyı basacağımı söyleyeyim çünkü resmen dalga geçmiş oluyorsunuz.
"Bon yopmodom moko yopto" bu nedir, erişkin olduğumuzu sanıyordum.

abine söyle bildiğini hatta ufaktan tehdit et nişanlısına söylemekten ama abin şimdiden aldatıyorsa o kıza yazık olur bence biran önce ayrılmalarını sağla ama senden bilmesinler kız tesadüfi bi şekilde öğrensin sonra kendisi karar verir ne yapacağına

Abinin tepkisi ne oldu suan ne durumda en azından pismanlik duydumu diye soramadan edemedim acikcasi

Gorucu usulumu evlendi abin baskasini mi seviyordu.hadi kizi dusunmuyorsun abini dusun canim ilerde cok buyuk sorunlar cikacak ve butun aileye yansiyacak belkide cocuklari olduktan sonra bosanacaklar daha kotusunun olmasini istemiyorsan bu ise bir dur diyeceksin ikisininde iyiligi icin.

Evli değiller nişanlılarmış. Nişanlıyken abisi aldatmış kızı. Ztn kız duyunca ayrılmış

Bence abinle konuş kendini düzeltsin hem kardeşi böyle bir şey dediği için utanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…