- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi deniz54321
-
kesınlıkle, bır de görumcesı bunu gosterıyor yani ıstenmeyen gelın gıbı olmus.Kız için kendi öğrenmesinden daha onur kırıcı olmuştur herhalde.
Kız için kendi öğrenmesinden daha onur kırıcı olmuştur herhalde.
Kötü yönetilmiş bir kriz diye düşünüyorum. Kendi ayağına sıkmak gibi bir şey.
Aile meclisini toplayıp herkesin içinde kıza aldatıldığını mı bildirdiniz ?
Yapacağınız basitti aslında. Ağabeyinizin çekindiği bir aile büyüğü karşısına alıp "oğlum sen bu kızı sevmiyor musun, evlilik şaka değil, sevmiyorsan kızın günahına girme" diyecekti. Sessiz sedasız halledilecekti. Böyle bir aile faciası yaşanmasına gerek yoktu.
Butun aile bilipte kizdan gizleyip enayi yerine konulmasi kadar kirici olmamis ama en azindan..
Eni sonu belli kiz atmis yuzugu zaten.
Konu en basindan beri biraz garip ilerledi zaten o da ayri mesele.Aslında bütün ailenin bilmesine de gerek yokmuş. Bana çok gereksiz ve hoyratça geldi olanlar.
Kol kırılır yen içinde kalır ya, aile içinde kusurlar örtülür. Ortada bir ayıp var ve bu derece uluorta ifşa edilmesi bana ters geldi. Onun yerine ağabeye nasihat edilirdi, o da kızdan usulünce ayrılırdı, daha şık olurdu.
Öyle maalesef bunu bi eğlence olarak görüyorlar kabul edilesi bi durum değil ama evli olmayınca aldatma olmuyor güya!!!
Abinin tepkisi ne oldu suan ne durumda en azından pismanlik duydumu diye soramadan edemedim acikcasiKötü yönetilmiş bir kriz diye düşünüyorum. Kendi ayağına sıkmak gibi bir şey.
Aile meclisini toplayıp herkesin içinde kıza aldatıldığını mı bildirdiniz ?
Yapacağınız basitti aslında. Ağabeyinizin çekindiği bir aile büyüğü karşısına alıp "oğlum sen bu kızı sevmiyor musun, evlilik şaka değil, sevmiyorsan kızın günahına girme" diyecekti. Sessiz sedasız halledilecekti. Böyle bir aile faciası yaşanmasına gerek yoktu.
Evli değiller nişanlılarmış. Nişanlıyken abisi aldatmış kızı. Ztn kız duyunca ayrılmışGorucu usulumu evlendi abin baskasini mi seviyordu.hadi kizi dusunmuyorsun abini dusun canim ilerde cok buyuk sorunlar cikacak ve butun aileye yansiyacak belkide cocuklari olduktan sonra bosanacaklar daha kotusunun olmasini istemiyorsan bu ise bir dur diyeceksin ikisininde iyiligi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?