abim nişanlısını aldatıyor

Ben konudan hic bise anlamadim acildi caresizlik bir anda ozguvene dondu konu sahibi kizla irtibat kurdu gece 24 de nisan atildi 12 saatte oldu bitti

Aynısı senin başına gelse hoşuna gider mi?
Annene söyle abin çok şımarmış annen biraz kulaklarını çeksin.
Yazık değilmi o kıza.

KESINLIKLE BOYLE DUSUNMUYORUM
ERkegin yapmasida yanlis ben onaylamiyorum
biz kadinlar nasil kendimize sahip cikabiliyosak erkeklerde cikmali
AYNEN DEDIGINIZ GIBI ERKEKTIR YAPAR DIYE BI TOPLUM VAR bunu onayliyolar

Ben konudan hic bise anlamadim acildi caresizlik bir anda ozguvene dondu konu sahibi kizla irtibat kurdu gece 24 de nisan atildi 12 saatte oldu bitti

bi dakkaya ben yorum yapmştm falan ama abisinin niaşnlısına mı söyledi ayrılmışlar mı ?

bi dakkaya ben yorum yapmştm falan ama abisinin niaşnlısına mı söyledi ayrılmışlar mı ?
Evet buraya yazdiktan sonra kuzen anne baba falan gece 1 civari toplanmislar konu sahibide kizi goturmus kizda atmis yuzugu syf-18 de ole yazdi konu sahibi

elimde delil olmasa bile bugün erkek kardeşim nişanlısını aldatsa pat pat söylerim çünkü gelinimiz benim hem arkadaşım hem çok sevdiğim biri.fakat yeni tanıyorsam gelini elimde delil olması lazım söylemem için belki inanmaz vs.ama sessiz kalmazdım.

Bence abinle konusma ve direk kiza soyle. Yazik gunah gencecik kizin gunahina girmeyin. Yarin obur gun evlendiklerinde yine aldatir abiniz. Bile bile bu vebali nasil alicaksiniz?

Abin cok terbiyesizmis akli fikri hala karida kizdaysa evlenmesin guzelim kizinda basini yakmasin lutfen acilen abinle konus bi cozum bulsun kendisime yoksa evlenmesin

Rezalet bir durum bence siz abiniz le konuşun hakkı yok buna.

şimdi düşününce bende gülüyorum valla ,

ama emın olun takip etseydınız kadının gunaha girdik derdiniz , ama bu kadar ınsanın iyi niyetin su istimal etti
terbiyesiz kadın
Hic yorum yazmadim ama okudum biliyorum yani koca delirdi falan tovbe yarabbim bayagi milletin psikolojisini bozdu o konu :) sonraki konusundada atarli yazinca ayildim tam sahte bu yazicaktim yoneticiler yazdi zaten kv ote taraftan eft mi havalemi yapio diye
Yapacak bise yok kurup kurup uyelik alip yazar o daha ben guclu bir hikaye daha bekliyorum ondan :))

Kötü yönetilmiş bir kriz diye düşünüyorum. Kendi ayağına sıkmak gibi bir şey.
Aile meclisini toplayıp herkesin içinde kıza aldatıldığını mı bildirdiniz ?

Yapacağınız basitti aslında. Ağabeyinizin çekindiği bir aile büyüğü karşısına alıp "oğlum sen bu kızı sevmiyor musun, evlilik şaka değil, sevmiyorsan kızın günahına girme" diyecekti. Sessiz sedasız halledilecekti. Böyle bir aile faciası yaşanmasına gerek yoktu.

Kınamak yadırgamak yada tam tersi kabullenip durumu sır gibi saklama öğütleri vermeyeceğim. Fakat o kızcağızın bunu bilmesi gerek,eğer gerçekten eminseniz. Bunun yolunu ya siz bulun ya annenize danışın..

Bırakında kız karar versin affedip affedemeyeceğine.

anaa inanılmaz yaaa, neden kıza soyledın boyle ulu ortaaaa.. abooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…