- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi deniz54321
-
KESINLIKLE BOYLE DUSUNMUYORUMZaten bi çok insan sizin gibi düşünüyor.Erkek yaparsa af diler affolunur kadın yaparsa zinhar haram ,namussuz ,gelin diye alınmaz.
Sizin abinizi de damat diye almamaları lazımdı ama ah şu toplum normalleştirmeleri...
Ben konudan hic bise anlamadim acildi caresizlik bir anda ozguvene dondu konu sahibi kizla irtibat kurdu gece 24 de nisan atildi 12 saatte oldu bitti
Evet buraya yazdiktan sonra kuzen anne baba falan gece 1 civari toplanmislar konu sahibide kizi goturmus kizda atmis yuzugu syf-18 de ole yazdi konu sahibibi dakkaya ben yorum yapmştm falan ama abisinin niaşnlısına mı söyledi ayrılmışlar mı ?
olaylar olaylar :))Evet buraya yazdiktan sonra kuzen anne baba falan gece 1 civari toplanmislar konu sahibide kizi goturmus kizda atmis yuzugu
vayyy çok hızlıEvet buraya yazdiktan sonra kuzen anne baba falan gece 1 civari toplanmislar konu sahibide kizi goturmus kizda atmis yuzugu
elimde delil olmasa bile bugün erkek kardeşim nişanlısını aldatsa pat pat söylerim çünkü gelinimiz benim hem arkadaşım hem çok sevdiğim biri.fakat yeni tanıyorsam gelini elimde delil olması lazım söylemem için belki inanmaz vs.ama sessiz kalmazdım.Kızlar abim 1 ay önce nişanlandı. Öyle harika bir gelinimiz var ki. Hem huyu çok güzel hem kendi. Su gibi derler ya öyle bir kız. Ailesi de çok iyi üstelik uzun zamandır tanıdığımız bir aile. Düğünleri de bir kaç aya olacak, hazırlık yapıyorlar. Düğün yeri tutuldıu, evi alındı, eşyalar filan alınıyor yani herşey çok güzeldi ama abimin nişanlısını aldattığını tesadüfi bir şekilde öğrendik.
Nasıl öğrendiğimin ayrıntılarına girmeyeceğim ama yüzde yüz eminim. Ben ve kuzenim biliyoruz. Ben şimdi ne yapayım. Asla nişanlısına söyleyemem, anneme mi söylesem? Off ama kadıncağızın yüreğine iner. Aslında kuzenim konuşmaya çalışmış abimle ama karışma bana diye terslemiş. Yaşı da küçük değil ki. İşi gücü yerinde eğitimli bir insan. Dışardan baksan ne kadar aklı başında dersin. Şu an öyle sinirliyim ki abime. Bu sinirle sağlıklı düşünemiyorum. Saçma sapan bişey yapmaktan korkuyorum. Akıl verin bana.
Valla sayfa 18 de ki aciklamasi boylevayyy çok hızlı
konunun başı ve sonu çok bağımsız.bu site sayesinde öz güven geldi konu sahibine an
Koptummmmm
Rezalet bir durum bence siz abiniz le konuşun hakkı yok buna.Kızlar abim 1 ay önce nişanlandı. Öyle harika bir gelinimiz var ki. Hem huyu çok güzel hem kendi. Su gibi derler ya öyle bir kız. Ailesi de çok iyi üstelik uzun zamandır tanıdığımız bir aile. Düğünleri de bir kaç aya olacak, hazırlık yapıyorlar. Düğün yeri tutuldıu, evi alındı, eşyalar filan alınıyor yani herşey çok güzeldi ama abimin nişanlısını aldattığını tesadüfi bir şekilde öğrendik.
Nasıl öğrendiğimin ayrıntılarına girmeyeceğim ama yüzde yüz eminim. Ben ve kuzenim biliyoruz. Ben şimdi ne yapayım. Asla nişanlısına söyleyemem, anneme mi söylesem? Off ama kadıncağızın yüreğine iner. Aslında kuzenim konuşmaya çalışmış abimle ama karışma bana diye terslemiş. Yaşı da küçük değil ki. İşi gücü yerinde eğitimli bir insan. Dışardan baksan ne kadar aklı başında dersin. Şu an öyle sinirliyim ki abime. Bu sinirle sağlıklı düşünemiyorum. Saçma sapan bişey yapmaktan korkuyorum. Akıl verin bana.
Hic yorum yazmadim ama okudum biliyorum yani koca delirdi falan tovbe yarabbim bayagi milletin psikolojisini bozdu o konu :) sonraki konusundada atarli yazinca ayildim tam sahte bu yazicaktim yoneticiler yazdi zaten kv ote taraftan eft mi havalemi yapio diyeşimdi düşününce bende gülüyorum valla ,
ama emın olun takip etseydınız kadının gunaha girdik derdiniz , ama bu kadar ınsanın iyi niyetin su istimal etti
terbiyesiz kadın
bu saate kadar yazamadım kusura bakmayın. henüz yorumlarınız okumadım ama bu kadar çok sayfa olduğundan merak edildiğini düşünüyorum tekrar kusuruma bakmayın kızalr.
dün gece konuyu açıp bir kaç kişiye de yorum yazdıktan sonra kuzenim aradı. dayanamamış ve tekrar abimi yanına gidip tartışmışlar (bu arada kuzenimde erkek ve abimle yaşları yakın)
sonra beni aradı ve abimi alıp annemlere gittiğini söyledi. bana ne yap et nişanlısını al getir dedi. o gün gelinimizin bir arkadaşının kınası vardı, oraya gideceğini biliyordum. belki hala ordadır dışardadır bir umut yakalarım dedim ama eve geçmişler. kıza dedimki eşimle tartıştım canım çok sıkkın dışardayım seni almaya geliyorum biriyle konuşmaya ihtiyacım var gibi bir yalan uydurum. muhtemelen inanmadı bir anlam veremedi ama geldi işte annemlere gittik. abimle kuzenimde gelmişti zaten girdiğimde kuzenim herşeyi annemle babama anlatıyordu gelinimizde girdi salona. ben girmedim. bir kadın olarak abimden utanıyorum kızın yüzüne bakamıyorum resmen. zaten orda annem babam da varken bana laf düşmez. sonuç olarak gelin yüzüğü attı.
Kötü yönetilmiş bir kriz diye düşünüyorum. Kendi ayağına sıkmak gibi bir şey.
Aile meclisini toplayıp herkesin içinde kıza aldatıldığını mı bildirdiniz ?
Yapacağınız basitti aslında. Ağabeyinizin çekindiği bir aile büyüğü karşısına alıp "oğlum sen bu kızı sevmiyor musun, evlilik şaka değil, sevmiyorsan kızın günahına girme" diyecekti. Sessiz sedasız halledilecekti. Böyle bir aile faciası yaşanmasına gerek yoktu.
anaa inanılmaz yaaa, neden kıza soyledın boyle ulu ortaaaa.. abooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?