abim nişanlısını aldatıyor

Abinin değiştiğinden ne kadar emin olabilirsiniz ki gene aldatır o kız kendine yazık etmiş...
Bakin Bir insan yanlis yapar hata yapar
kul tovbe eder Allah affeder
bukadar emin konusmayin bence Allah sasirmasin
oyle bisey yapacagini sanmiuorum ama garanti veremem hayatta hic birseyin garantisi olmadigi gibi
Siz yanlis yapipda yanlisindan geri donen biri gormedinizmi hic
Kiz dediginiz, ki suan gelinimiz, butun herseyi biliyo, ve ona zaman tanidi bu zaman icerisinde abimin yanlis bi hareketini gorseydi evlilik karari almazdi
18 yasinda degil okumus gormus birisi kendisi
evlendiler ama bu noktaya gelene kadar suphelenseydi evlenmezdi
sonucta kendini abime mecbur hisseden birisi degil

Abinle konusacaksin böyle bir şeye göz yumamam diyeceksin . ayağını denk al yoksa nisanlina söylerim .

Konuşurken ezilip buzulme . net ol . ciddiyetini anlasın gevşek cevaplar vermesin .

Bu kadar emin konuşmayın diye gene aynı şeyi yaptınız yalnız aman kınamayın başınıza gelir aman şöyle demeyin kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz bilmem ne....
Hata yapan insan gördüm şans isteyen de gördüm ama şansı vermedim aldatılmak gibi büyük bir şey değildi belki benim yaşadıklarım ama o şansı verince gene aynı b.klukları yapacaklarını biliyorum sonuçta Türk erkekleri bunlar çok da büyük bir şey beklemiyorum al birini vur ötekine

Ya inanamıyorum zeynepguven in konusunu her gün okuyordum ama bir türlü yazmak istemedim nedense. Sonra zaten olayların öyle olup gitmesi şüphe uyandırdı herkeste bende de uyandırdı tabi ... Ama bu yeni konuyu okudum da resmen sinirlendim herkesin asabını bozdu kadın resmen ya :/ ne olaylar ne olaylar şurada bile ilgi çekmek için yalan dolan yazan insanları anlamıyorum ne oluyorsa konusu çok okununca :)))

Aynı şeyi abinizin nişanlısı yapsa abinizi aldatsa da barışmalarına bu kadar pozitif bakar mıydınız merak ediyorum.

Kendini kızın yerine koy. Abini abin diye kayırma! Bu çok çirkin bir davranış.

Ben abimle yengem arasında kaldım abim hatalıydı ve asla abime prim vermedim ve kızın arkasında durdum.

Belki de sizin yüzünüzden ileride de haberi olmadan aldatacak. Kızın günahına giriyorsunuz bu şekilde. O senin ablan olsa söylerdin ama di mi?

Doğruyu yapmana hiçbir şey engel olmamalı.

Reactions: anu
Evet dediginiz dogru ama bizim bulundugumuz ortam yetistirildigimiz ortam Turk erkek tipi degildi emin olun
Biz Turkiyede yasamiyoruz, dolayisiyla bi nevi buradaki Turk erkeklerinin aldatma konusunda turkiyeye bakarak goze gorulur derecede fark var, bilmiyorum ortamdan dalayimi ama oyle his veriyo bana
Aldatilmak kadar kotu bisey yok aslinda bunun Turku yabancisida yok insanin icinde varsa yapar yani
Ama soyle biseye deginmek istiyorum abim sevgiliyken aldatti hatta ayrildi daha bir hafta surmeden baska bi kizla gorusmeye basladi ha bana gore yine aldatma yani ayrilmisda olsa
daha bir hafta olmus yasini tutmadan yeni bi kiz pesinden gitmek tabiki aldatmak

Aynı şeyi abinizin nişanlısı yapsa abinizi aldatsa da barışmalarına bu kadar pozitif bakar mıydınız merak ediyorum.
ben barissinlar diye ugrastim demedimki
gelinimiz gorusmek istedi onunla karsilastirmami konusmami istedi
ben zorla birlestirmedim

ya lutfen anlamadan kafanizdan soylenenleri carptirmayin
ama kiz kendisi istedi konusmayi gorusmeyi,.... ama bu devam etmek icin degildi

nolmus ya

Ben de barıştırmak için uğraştınız demedim zaten.
Yapacağını sanmıyorum kul tövbe eder allah affeder diyosunuz ya onu diyorum kız yapsa abiniz affettim dese ay bizim sessiz gelinimiz hata yapmış abim affetti deyip methiye düzer miydiniz onu merak ettim.
Aldatmanın affı olmaz olursa da bi ömür şüphe duyar insan.Tabi bunda sizin hatanız yok gelininizin tasarrufu tamamen ama normal gibi davranmak doğru değil.

Öyle maalesef bunu bi eğlence olarak görüyorlar kabul edilesi bi durum değil ama evli olmayınca aldatma olmuyor güya!!!

canım geçenlerde zeynepguven bir konu açmıştı kv ile ilgili ve ensonunda kv ölmüştü hani
biz gunlerce perişan olmuştuk kadına elham bile okuduk yaaa düşünüyorum da neyse

hepsi fake hesapmış , geçenlerde gene konu açmış kadın 5kadım tarihinde eşim kv benden habersiz ceviz alıyor diye ,

yazııklar olsun demekten başka birşey geçmiyor elimize

öyle işte

Dusuncelerinize saygi ile yaziyorum
Benim sucum olmadiginida yazmisiniz tesekkur ediyorum
Tabikide durum farkli olurdu, diger kardesimin kiz arkadasi kardesimi aldatiyo ! biz onun kapisina gidipde onu gelin diye almayiz bunuda belirtiyoruz!

Canim soyle soyleyim onlar 4 yil cikmislar aralarina birisi girmis abim aldatmis bunu abim inkar etmedi kizda soz alarak devam etti
suan evliler
yarin abimin aldattigini duysam kesinlikle kesinlikle gelinimizin yaninda olurum
suphesizz

ne insanlar var ya yemin edim issiz gucsuz insanlar pc arkasindan ugrasi yapiyolar
bunu yapacagina kendini gelistir ac kitap oku
Allah akil fikir versin demekden baska bise demicem

Sagol canim cvbin icin

Zaten bi çok insan sizin gibi düşünüyor.Erkek yaparsa af diler affolunur kadın yaparsa zinhar haram ,namussuz ,gelin diye alınmaz.
Sizin abinizi de damat diye almamaları lazımdı ama ah şu toplum normalleştirmeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…