abim nişanlısını aldatıyor

empati kurun nişanlısının yerine ? Annenize söyleyin . en mantıklı kararı benim kanımca anneler verir. amam bir hemcinsiniz olarak o kızında bilmeye hakkı var . evlenince abiniz duracak mı ?

Bu arada annene söylersen sana geline söyletmeyebilir. Anneler duygusaldır kızı çok sevmişse gelin olarak çok istiyorsa abinin bir daha yapmayacağına inanır. Bence annene söyleme direkt kıza söyle.
hemde nasıl seviyor. hergün dilinde şükür. Allah ım bana böyle harika bir gelin verdin şükürler olsun diye

Harika gelin mi o da şimdiden beli olmaz aslında evlenince değişebilir ama muhtemelen iyidir tabi. Ya bilmiyorum o kız bunları hak etmiyor duygusal karar vermeyin bence kendinizi onun yerine koyun söylemezseniz eğer sizin tarafınızdan da aldatılmak olur bu.

Herşey mahvolacak diye sıkıntı ediyorsanız evlendiklerinde de abin aynı şeyi yaparsa o zamanki huzursuzluklar sizin için daha zor olur.kizin bilmesini sağla ama abin senin söylediğini bilmesin.sikinti olur senin için.gerci abine belki etmiştiniz sizden bilir zaten.isiniz zor Allah kolaylık versin

Nişanlisina aşik değil mi? Zorla yapilan bi evlilik mi olucak? Aileler istedi oldu bittiye mi geldi?
Yok hayır aşık olduğunu sanıyorduk. Aileler vasıtasıyla tanıştılar ama hemen evlenmek isteyen kendisiydi. Kıza dillere destan bir evlilik teklifi yapan kendisiydi

Yazık kıza hayatını yakmasın evlenince de devam eder çünkü. Bu işi ortaya çıkarmalısın. senin oldugun belli olmasın ama herkes öğrensin yoksa günahsız bir kadın daha aldatılacak

Siz simdi bu durumu geline soylerseniz abine atar yapacak haliyle ve abinde kuzeninizden bilecek bu da kotu bir durum cok hassas bir konu gercekten ama ben sizin yerinizde olsam abinizle konusurdum en guzeli isterse terslesin kizsin farketmez ama buna hakki yok ne olursa olsun.

sizde o kıza gerçekleri söyleyecek yürek yok. burda başka ne gibi bir öneri bekliyorsunuz? herkes elbette kıza söyle kurtar diyecek.
kabul edecekse kendi kabul eder affeder. bu vicdan yüküyle nasıl yaşarsınız?

Yok hayır aşık olduğunu sanıyorduk. Aileler vasıtasıyla tanıştılar ama hemen evlenmek isteyen kendisiydi. Kıza dillere destan bir evlilik teklifi yapan kendisiydi
O zaman kimsenin günahina girmeyip kizi uyarin. Evlenmeden bunu yapan evlenip ayni eve girince ne yapmaz. Demek ki gercek bi sevgi degil abinin ki. Belki heves sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…