- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi deniz54321
-
İşin içinden çıkılmıycak duruma gelindignde aile büyüklerine bildirilir sen hiçbişey yapamazsın abine söz geçiremicene göre anne yada babaya söylenmelibu iki yol dışında başka ne olabilir diye soruyorum. umarım anlamışsındır
bugün akşam öğrendim zatenHaksızlık var ve siz susuyorsunuz
bende kesinlikle öğrenmek isterdim. bir şekilde söylemeliyim.Kıza neden söylemek istemiyorsunuz? Söyleyin, empati kurun. Size yapılsa ve size söylemeseler bunu,ne hissedersiniz?
bende kesinlikle öğrenmek isterdim. bir şekilde söylemeliyim.Kıza neden söylemek istemiyorsunuz? Söyleyin, empati kurun. Size yapılsa ve size söylemeseler bunu,ne hissedersiniz?
Annene söyleme hiç ilk kıza söyle annen duyunca abine kızar konu kapanır evlenince yengen konu açar aldatılıyorum diyebugün akşam öğrendim zaten
hemde nasıl seviyor. hergün dilinde şükür. Allah ım bana böyle harika bir gelin verdin şükürler olsun diyeBu arada annene söylersen sana geline söyletmeyebilir. Anneler duygusaldır kızı çok sevmişse gelin olarak çok istiyorsa abinin bir daha yapmayacağına inanır. Bence annene söyleme direkt kıza söyle.
malesef eminim. zaten kuzenim konuşmaya çalıştığında hiç yalanlamamışAldattıgına eminim yazmissiniz ama nasil bu kadar emin olabiliyosunuz?
Bazen oyle buyuk yanlis anlasilmalar oluyo ki,ya siz yanlis anladiysaniz?
Yok hayır aşık olduğunu sanıyorduk. Aileler vasıtasıyla tanıştılar ama hemen evlenmek isteyen kendisiydi. Kıza dillere destan bir evlilik teklifi yapan kendisiydiNişanlisina aşik değil mi? Zorla yapilan bi evlilik mi olucak? Aileler istedi oldu bittiye mi geldi?
O zaman kimsenin günahina girmeyip kizi uyarin. Evlenmeden bunu yapan evlenip ayni eve girince ne yapmaz. Demek ki gercek bi sevgi degil abinin ki. Belki heves sadece.Yok hayır aşık olduğunu sanıyorduk. Aileler vasıtasıyla tanıştılar ama hemen evlenmek isteyen kendisiydi. Kıza dillere destan bir evlilik teklifi yapan kendisiydi
Sizin bi fikriniz var mi ne yapilmasi gerektigine dair?malesef eminim. zaten kuzenim konuşmaya çalıştığında hiç yalanlamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?