abim nişanlısını aldatıyor

Bir şey daha eklemek istiyorum. nişanlınız sizi aldatsa ve bunu bilmeden evlenseniz? yada aldatsa ve evlenmeden öğrenseniz? iki hayat birbirinden ne kadar farklı yasanır. bu vicdan azabını kaldıramazsınız bence ve bunu dert ettiğinize göre iyi bir insansınız. kıymayın o kıza lütfen. bu vebali boynunuzda taşımayın. bırakın herkes yaptığının bedelini ödesin. söylemekten siz korkmayın. abiniz yaparken korkmamış

benim abim yok ama kardeşim var
kız arkadaşı var sözlü sayılır böyle bir durumla karşılaşsam Allah korusun
söylerdim kıza belki abinizden tepki görmekten korkuyorsunuz o zaman kuzeniniz söylesin
ne bileyim ya söyleyinde kim söylerse söylesin

yazdım yazdım sildim...
Yerinde olmak istemezdim
O kızın yerinde olmayı hiç istemezdim
Bunu sana dert ettiren vicdanın onda biri keşke abinde de olsaydı
Üzüldüm.

evlenince bosansa arada çocuk flaan olsa daha mi iyi
simdi bilsin gelin,ister affederister defeder kendi karar versin

abin kuzenini tersledigine gore soylemeyceginizden emin gelin hnaima
nasil bu kdr emin olabiliyorjki ?

kıza söylemeniz halinde abiniz zaten direkt sizden ve kuzeninizden öğrendiğini anlar, annenize soylerseniz bence de diğer arkadaşların dediği gibi gençtir, ben kulağını cekerim mesele kalmaz deyip geline yansıtmama yolunu secer. Kuzeniniz söylediğinde üste cıkmaya calışmışsa siz söylediğinizde hayli hayli takmaz.
benim soyle bir önerim var gelininizi aldattığı kıza ulaşma imkanınız var mı? o biliyor mu acaba abinizin nişanlı olduğunu?

annenize ve babanıza söylüyorsunuz, onlarda ogullarını karşılarına alıp konuşuyorlar, hatta telefon numarasını falan bulursanız o kişinin arayın anneniz konuşsun.

abinize gelince allah akıl fikir versin, nişanlısına söyleyip söylememek karar sizin ben birşey diyemem bir tarafta abiniz bir tarafta gelininiz, düşünün sizin başınıza gelse aynı olay siz gelin olsanız damadın kardeşinin ne yapmasını isterdiniz?

Ne yaıl edip kıza "delileriyle"olayı anlat eğer deliksiz anlatırsam "kötü görümce" sıfatına maruz kalırsınız..
Ama mutlaka mutlaka söyleyin !

Bu şekilde sağlıklı bi evlilik olamaz zaten.

Bu saatte mi yüzleştireceksin?
Büyük olay kopabilir keşke bu şekilde yapmasaydın.
Yeni üye olsan fake derdim yani bu saatte ne deyipte kızı evden aldın?

Ay gece gece aksiyon.Çok zor bir durum.

Ama helal olsun.Herkes yapamaz.Keşke yapsa.

Kıza söylemen gerek. Bence kanıtlı bir şekilde bildikten sonra söylememek onu kandırmaya ortak olmak. Söyleyin.

Bu saatte mi yüzleştireceksin?
Büyük olay kopabilir keşke bu şekilde yapmasaydın.
Yeni üye olsan fake derdim yani bu saatte ne deyipte kızı evden aldın?

Mart ayında abisiyle ilgili bir konu açmış. Abisi ahlaklı birini arıyormuşmuş. Ortada hiç kimse yokken abisi ne ara aşık oldu ne ara dillere destan bir evlenme teklifi etti çok merak ediyorum. Abin aldatmışsa bile bu kadar kısa zamandaki sevgisizliktendir (!)

Bu konuyu açarken annesine kıza birşey diyemeyecek olan şimdi kalkmış birde nişanlıyı almış annesine gidiyormuş ne olacaksa olsunmuş. Şaka gibi...

Bu saatte olması çok garip gerçekten.
Konu gerçekse de abisi baktı ki kız sorunsuz naif annesi de seviyor heh evlenmiş olmak için evleneyim sonra kafama göre davranayım eve gidince yemeğim pişmiş olsun gömleklerim ütülenmiş olsun kafasında.
Ahlaktan bahsedene bak hele.

kişiden kişiye ve aileden aileye göre degisir ama ben olsam abim aslan burcu cok baskın ona ragmen evde hesap sorardım cünkü elin kızına yazık degilmi . karısma deyince nedemek karısma insan olmak kötülük görünce düzeltmektir helede bu kötülüğü yapan abinse ya dönsün yanlıstan yada kızı bıraksın. annenin yüreğine inmez ama sen susarssan ve bu evlendiğimdede devam ederse vicdanınla bas basa kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…