- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi deniz54321
-
Bu saatte olması çok garip gerçekten.
Konu gerçekse de abisi baktı ki kız sorunsuz naif annesi de seviyor heh evlenmiş olmak için evleneyim sonra kafama göre davranayım eve gidince yemeğim pişmiş olsun gömleklerim ütülenmiş olsun kafasında.
Ahlaktan bahsedene bak hele.
Belki annesi bu saatlerde üzülmüyordur buda bir seçenekYok eski konuda abisinin istediği kriterlerde eğitimli düzgün ahlaklı edepli başarılı ve azimli olması var :) zaten bana da bu saatte olması garip geldi konu başında seçenekleri bile kabullenememişti annem çok üzülür diyen konu sahibine her ne olduysa hemde bu saatte kendisine bir cesaret geldi
Belki annesi bu saatlerde üzülmüyordur buda bir seçenek
Belki "yalnız o kova burcu anlatabildim mi?" diyen üyenin kuzenidirBen en başta annene yada nişanlıya söyle dediğimde bana bu 2 yol dışında birde umarım anlamışsındır diyerek tribe girdi tavırlar garip...
Abinle konuştun mu? Benim abimde yaptı aynısını sevgilisini aldattı evleneceklerdi komşumuzdu kız aynı zamanda burda üniv okumuş ailesi başka yerdeydi. Birgün dedim bu kız seni bırakacak öğrenecek taşınıp gidecek ve sen bu pencereden baktığında orda başka insanlar oturuyor olacak onı görme şansın olmayacak. (Pencerenin önüne götürdüm) bak şuan içerde mutfakta bişeyler hazırlıyor görebiliyorsun ama bigün gelecek göremeyeceksin buna hazır mısın dedim. Beni dinlemedi kızla ayrıldılar sonra kız taşınıp gitti.aynen dediğim gibi oldu. Abim 2 sene o pencereden bakıp ağladı.
Farkındalık yaratman gerek. Anlamalı. Yoksa kıza da yazık evlenip ayrılmak kolay iş değil.
abinle konuşsan peki? olayın aslını bir öğrenmiş olursun...? al abini seninle bişey konuşcaz de sakin bir kafeye götür. bu ne ben anlayamadım diye ne yakaladı isen onu göster yada anlat.. abin eğer makul bir açıklama yaparsa aklına yatan ve aldatmadığına inandıran kusura bakma de. yok eğer aldatıyorsa abine kıza söylemek zorundayım de ve git kıza anlatbu iki yol dışında başka ne olabilir diye soruyorum. umarım anlamışsındır
Kız nişanlandı başka biriyle. Abim bu adamı başka bir kızla görmüş. Bişekilde eski kız arkadaşının kulağına gitsin diye uğraştı "aldatıyor ya nasıl olur" diye. Ama kız inanmadı doğal olarak. "Bana dönseydi bidaha üzmezdim onu ama şimdi eski ben nasılsam öyle biriyle birlikte onu görmezden geliyor ama beni affetmedi demekki beni onun kadar sevmemiş" diyerek daha çok üzüldü. Biz hala gizlidem görüşürüz ne abimden bişey götürürüm nede abime kızla görüştüğümü söylerim. Çok iyi arkadaş olmuştuk. Neyse kız evlendi zenginde bi adam dünyayı geziyorlar.Abinizin sonuna acidim,ama bi yandanda hakettigini buldu dedim. Agliyor cunku bi hatanin bedelini odemesi gerekti. Peki ya o nisanlisi? Aldatan nisanlisi yuzunden yerinden yurdundan olan genc kiz? O kizin hic bi sucu yoktu.
Ayrica cok guzel roman dizeleri gibi konusmussunuz. Tebrik ediyorum.
Kız onu aldatan adamla mı evlendi?Kız nişanlandı başka biriyle. Abim bu adamı başka bir kızla görmüş. Bişekilde eski kız arkadaşının kulağına gitsin diye uğraştı "aldatıyor ya nasıl olur" diye. Ama kız inanmadı doğal olarak. "Bana dönseydi bidaha üzmezdim onu ama şimdi eski ben nasılsam öyle biriyle birlikte onu görmezden geliyor ama beni affetmedi demekki beni onun kadar sevmemiş" diyerek daha çok üzüldü. Biz hala gizlidem görüşürüz ne abimden bişey götürürüm nede abime kızla görüştüğümü söylerim. Çok iyi arkadaş olmuştuk. Neyse kız evlendi zenginde bi adam dünyayı geziyorlar.
Teşekkür ederim biraz dıygusalım sanırım ondan:)
Kız nişanlandı başka biriyle. Abim bu adamı başka bir kızla görmüş. Bişekilde eski kız arkadaşının kulağına gitsin diye uğraştı "aldatıyor ya nasıl olur" diye. Ama kız inanmadı doğal olarak. "Bana dönseydi bidaha üzmezdim onu ama şimdi eski ben nasılsam öyle biriyle birlikte onu görmezden geliyor ama beni affetmedi demekki beni onun kadar sevmemiş" diyerek daha çok üzüldü. Biz hala gizlidem görüşürüz ne abimden bişey götürürüm nede abime kızla görüştüğümü söylerim. Çok iyi arkadaş olmuştuk. Neyse kız evlendi zenginde bi adam dünyayı geziyorlar.
Teşekkür ederim biraz dıygusalım sanırım ondan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?