Aynen ya sinir oldum. Vallah muhattap olmaya değmez akıl istemeye değil kendini savunmaya gelmiş
ozaman muhattap olma neden yazıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya sinir oldum. Vallah muhattap olmaya değmez akıl istemeye değil kendini savunmaya gelmiş
ıyi ki karışmıyorsunuz bi de karissaniz allah bilir ne olurdu yazdıklarınızı çok iyi okudum tuhaf olan sizsiniz. Yengenize demediginiz kalmadı ayıp yaaaa. Allah aşkına bana yazmayın artık sinir oldum.iyi niyetli insan kalmadı
sana gelince de cevap dahi verilmeyecek cümleler kurmussun. Biz de müslümanız her sikistiginizda o güzel dinimizi kötü niyetlerinize alet etmeyin. Görümce olsam kaynana olsam emin olun ki sizin gibi her şeye burnunu sokan kusur bulmak için didik
didik arayan biri olmam. ! çok şükür de gelinim. Yerini bilmesi gereken de sensin saygıyı senden öğrenecek değiliz
allah sizler gibi ar damarı çatlamış gelinlerden korusun sizin gibiler edep hayayı bitirdiler işte sokumu büyük sok büyük konuşmaaa dini kullandıgımda yok sen bir zahmet alda bi kadın ilmihali oku ondan sonra çık karşımaa bu zamana kadar saygıyı ögrenemediysen ben hiç ögretemem zaten senlede tartışacak deilim seviyen ortada çünkü dahada girmem bu konuya çünkü bu forum gelinnn formuu
Bütün yazdıklarımı geri alıyorum hiç empati yapmıyorsunuz Allah hakkınızda hayırlısını versin.
İyi gelinler damatlar kv ve görümceler nasip etsin.
Ama elbet siz de gelininizin hanım efendi olmasını istersiniz
Elbet siz de oğlunuz gelininiz aylardır uğramadığında kocanıza sitem edersiniz.- ki umarım sadece kocanıza edersiniz.
Elbet siz de baskası gelinizin hakkında oturma kalkma konuşma bilmez dediğinde üzülürsünüz.
Yorumlarınız için teşekkürler
allah sizler gibi ar damarı çatlamış gelinlerden korusun sizin gibiler edep hayayı bitirdiler işte sokumu büyük sok büyük konuşmaaa dini kullandıgımda yok sen bir zahmet alda bi kadın ilmihali oku ondan sonra çık karşımaa bu zamana kadar saygıyı ögrenemediysen ben hiç ögretemem zaten senlede tartışacak deilim seviyen ortada çünkü dahada girmem bu konuya çünkü bu forum gelinnn formuu
Bir başkası gelinim yada oğlum yada ailemden biri hakkında birşey diyemez,buna müsade etmezdim.Bütün yazdıklarımı geri alıyorum hiç empati yapmıyorsunuz Allah hakkınızda hayırlısını versin.
İyi gelinler damatlar kv ve görümceler nasip etsin.
Ama elbet siz de gelininizin hanım efendi olmasını istersiniz
Elbet siz de oğlunuz gelininiz aylardır uğramadığında kocanıza sitem edersiniz.- ki umarım sadece kocanıza edersiniz.
Elbet siz de baskası gelinizin hakkında oturma kalkma konuşma bilmez dediğinde üzülürsünüz.
Yorumlarınız için teşekkürler
Amin RABBIM HEPIMIZIN HAKKINDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSALLAH bende kayinvalidemle evlendiyim gunden beri konusmuyorum cunki bana emrivaki davranmaya calisdi evimin esimin kadini benim o sadece anne anneliyini bilecek bana saygi gostermek zorunda o gostermiyosa benden de ancak 0 saygi gorur bizlerde kendi tecrubelerimize dayanarak kardesinin ailesi dagilmasin diye yazdik ama senin tutumun cok yalnisdiKonu silmek yasak.![]()
Daha neler yaa.. dede mi karar veriyo birinden kari olup olmayacagina, edep olmadigina yok artikk!!! Bi rahat birakin su insanlari yaa ne hakla baska biri hakkinda yok cahil,yok edep yok, kari olmaz bilmem ne laflari edilebilir gunahin ayibin asli bu...!Dedem anneme ondan karı olmaz otururken heryeri ortada edep yokmu hiç onda dediğinde annem gelinini savunuyor ama diyeceği tek şey baba cahildir diyor.
Hayretler icindeyim ben de yaftalamaya bakin ne kadar kolay birinin edebine kisiligine hakaret etmek..kime ne dediginiz gibi kime neee?!Siz saygilisiniz da biz mi saygisiziz. Pesss. Bence birilerinin size kolelik etmesi hosunuza gidiyor. Kahkaha atmasin, gulmesin, bacak bacak ustune atmasin, kocasina kocası gibi degil de el gibi davransin. Siz gercekten çok terbiyeli insanlar olsaydiniz baskasi hakkinda bu kadar ileri geri konusma hakkini kendinizde bulmazdiniz. Bahsettiğiniz gibi dininizi tam yasasaydiniz bunun kizin hakkina girmek oldugunu da bilirdiniz. Siz buyuklerin yaninda kocaniza el gibi davranin, kesinlikle gulmeyin, el divan pence oturun. Baskalarina da karismayin. Size ne allah askina size ne ya?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir başkası gelinim yada oğlum yada ailemden biri hakkında birşey diyemez,buna müsade etmezdim.
Bana gelinim yada damadım hakkın da "oturmasını kalkmasını,konuşmasını bilmiyor" diyen olduğun da oturup üzülmem,ağzının paylarını verirdim.
Başkalarının ağzına bakan insanlar değiliz çok şükür.
Sırf yanım da bacak bacak üstüne atıyor,kahkaha atıyor,giyimine özen göstermiyor diye kimseyi "hanımefendi"olmamakla suçlamazdım.
Aslolan onların mutluluğudur bence.
Eleştiren kişi benim ailem millet konuşuyor ailem de üzülüyor. Biz de cahilliğine veriyoruz. haftasonları onlara ait bişe diyen olmadı ki sadece kadın napıcaksınız diye sordu bilmiyoruz bi planımız yok diyip geçiştirebilirdi. ben kendimi onun yerine koyuyorum kimseyi ilgilendirmez diye bir cümle kuramam kendime yakıştıramam evet öyle düşünürüm belki ama söyleyemem. hoşgörü iki taraflıdır tabi.