- 9 Ağustos 2020
- 201
- 136
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
Herkese iyi akşamlar dilerim. Benim bir derdim var daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilemediğim bir derdim var. Görüşlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim. 1,5 yıllık bir ilişkim var. Her şey şu anda çok güzel ilerliyor, sorunlar oluyor mu mutlaka fakat bir şekilde üstesinden gelmeyi biliyoruz ve ilişkimizi ailelerin tanışması evresine geçirmek istiyoruz. Bugün abim, annem, babam ve ben otururken babam derme çatma bir araba aldığını ilerde elimiz açıldığında satıp daha iyi bir araba almak istediğini söyledi. Abim de ‘ ..... kredi çeker okulu bitince, alırsınız.” Dedi. Bende daha önce söylemiş ve konuşmuş olmamız sebebiyle “ Ben okulum gittikten sonra evlenmeyi düşünüyorum biliyorsun” dedim. Olay burda başladı bana hakaretler savurdu abim “ sen kendini ne sanıyorsun, benimle nasıl böyle konuşuyorsun, ben senin abinim arkadaşın değil nasıl evleneceğim diyebiliyorsun yanımda” dedi bende bunun üzerine “ ben yanlış birşey yapmıyorum abi, evlenmek doğal bir olay, benim görüştüğüm kişiyi sizde bilmek istersiniz, sonuçta evlenmek ciddi bir iş” dedim. Ve babam biliyor erkek arkadaşımı, tanışmasalar da haberi var. Bunun üzerine abim iyice hiddetlendi bu sefer hakaretler ve burdan kaldırma beni, asarım keserim döverim demeye başladı. Hırsı beni o kadar çok üzdü ki bende ağlamaya başladım. Sevgilim sorup duruyor neyin var neden böylesin diye çünkü moralim çok ama çok bozuk. Ben söylediklerimde hatalı mıyım. Lütfen bana bir akıl fikir verin..