• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim ve yengem sizden nefret ediyorum!

Senelerdir kendisini sürekli bizimle kıyaslayan,kıskanç bir yengem. Ve onu hep idare edip gurbete gelin geldi diye alttan alan 3 tane görümce. Görümcelerde çocuklara karışınca bu seferde çocuklar arasında kiyaslaması başladı abimle beraber. Dün yengemle abim anneme, neden nisazümranın oğluna doğum gününde harçlık verdinizde benim oğluma vermediniz demişler. Kendi oğlunun doğum günü 2 ay önceydi ve kutlama yapmadı. Ben kutlama yaptığım için annemlerde oğluma para verdiler. Bu bile konu oldu. Ben anneme neden sürekli gidiyormuşum, oğlumu neden sürekli oraya bırakıyormuşum gibi saçma sapan şeyler söylemişler. En çok üzüldüğüm nokta abimin aynı görüşte olması. Inanın bu ilk değil buna benzer çok olay oldu senelerdir idare ettim ama artık bıçak kemiğe dayandı ve sabır tahammülüm kalmadı. Görüşmüyoruz zaten kaç aydır. Annemle kavgalı diye bizide arayıp sormuyorlar halbuki bizim olayla hic bir alakamız yok. Herneyse ben artık ne yengemi nede abimi görmek istemiyorum. Yeğenlerime içim parçalanıyor en çok..... ne yapsam ne etsem bilmiyorum inanın. Bıktım kıskançlık ve fesatlıklarından abimle yengemin ve artık alttan almiycam dediklerini çünkü bardak doldu taştı artık..
Şu ana kadar nasıl davranıyorsan devam et...o senin annen ister gidersin ister çocuğunu bırkırsın ister sana para verir yada torununa...kime ne..kiskançlık hat safhada yengende tadını çıkar kıskanılmak güzeldir

Siz kutlama yapmanizla ne alakasi var? O torunada para duserdi.
Bence alakası var ya
Tutsaydi kendi de oğluna bir küçük kutlama yapsaydı nene hediyenalir yada para verirdi ama hep ay erkek ailesininden kimseyi görmek istemiyorum tripleri yapıp hem hiç bir seyden geri kalmamak isteyen vir gelin gibi geldi bu yenge
Rabbana hep bana

Bence alakası var ya
Tutsaydi kendi de oğluna bir küçük kutlama yapsaydı nene hediyenalir yada para verirdi ama hep ay erkek ailesininden kimseyi görmek istemiyorum tripleri yapıp hem hiç bir seyden geri kalmamak isteyen vir gelin gibi geldi bu yenge
Rabbana hep bana

Gelin yada gorumce problemli. Farketmez. Burdaki nokta bi anne/babaannenin bi torunun dogum gunune para vermesi digerine vermemesi.
Nene " kutlama var" diyemi para veriyor?
Nene " torunumun dogum gunu" diye para veriyor. Bu ha kutlamali ha kutlamasiz.
Gelin gorgusuzse o onun ayibi.
Ama torun neden boynu bukuk kalsin?

Back
X