- 3 Mayıs 2017
- 287
- 276
- 103
- Konu Sahibi fakatmuzeyyen
-
2+1..Yaslariniz aynı odada yatmak için uygun değil eviniz kaç odalı hic hos degil aynı odada yatmaniz
Kucuk seyler mi? Butun kardeslerde olmaz benim erkek kardesim kilima dokunamaz cesaret dahi edemez ne munasebet kimse kimseyi dovemez suc bi kere bu , nasil normal karsilayabilirsiniz bu durumu bir kadin olarak?Askere gittiğinde çok özleyeceksin bence....
Bunlar küçük şeyler ve bütün kardeşlerde olur.bugunlerini çok özleyeceksin.
Bilmiyorum ama dayak yemek bana küçük gibi gelmedi hiç..Askere gittiğinde çok özleyeceksin bence....
Bunlar küçük şeyler ve bütün kardeşlerde olur.bugunlerini çok özleyeceksin.
Annenizle babaniz yok mu? Nasil musade ediyorlar bunlara ? Dövmek ne demek ???
Dauak yeme kısmını atlamışımq pardon uykusuzum da ;(Kucuk seyler mi? Butun kardeslerde olmaz benim erkek kardesim kilima dokunamaz cesaret dahi edemez ne munasebet kimse kimseyi dovemez suc bi kere bu , nasil normal karsilayabilirsiniz bu durumu bir kadin olarak?
Anne baba ne diyor bu konuya.
Teşekkür ederim25 yasinda mi bir de bu abi?
Yasi buyumus ama akli buyumemis.
Uzuldum sana.
En akillica yol derslerine cok calisip universiteyi disarda okumak olur.
Psikopatin teki cunku abin.
Cok uzuldum sizin icin , annenize babaniza da inanamiyorum , benim de bir oglum bir kizim var , asla musade etmem boyle bir iliski icerisinde olmalarini zaten anne babanin umirsamazligi yuzunden abiniz de boyle olmus , dilerim hemen askere gider siz de sehir disinda bi universite kazanir gider kurtulursunjz o evden biran onceBabam pek karışmaz böyle şeylere, anneminde yapabileceği çok şey yok zaten sen fazla bulaşma ne derse tamam de seneye gidip kurtulacaksın zaten diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?