- 3 Mayıs 2017
- 287
- 276
- 103
- Konu Sahibi fakatmuzeyyen
-
salon müsaitse o salona gecse yada sen belliki anlasamıyorsunuz.
bide cogu abi senin abin gibi benimkide öyleydi bu tarz konularda anlasamazdık
dayak yemenin küçük şeyler olduğunu düşünen kadınların çocukları işte bu dayak yediğiniz erkekimsi yaratıklar..
sen onun hizmetçisi değilsin toplama arkasını bırak pislik içinde yaşasın ..
dayak yemenin küçük şeyler olduğunu düşünen kadınların çocukları işte bu dayak yediğiniz erkekimsi yaratıklar..
sen onun hizmetçisi değilsin toplama arkasını bırak pislik içinde yaşasın ..
Suc tamamen ailenizin.
Abinizi simartip size boyle davranmasina goz yumuyorlar.
Annenle konus. Sana bu kadar karismasina izin vermesin.
Şu aralar kendi toplamaya başladı zaten eşyalarını ama diğer davranışları hala aynı
Tamamını okuyamadım sinirden.
Aileden böyle yetişmiş demekki, napsanız değişmez.
Üniversiteyi dışarıda bir yerde kazanıp uzaklaşmaktan ve hayatınızdan uzaklaştırmaktan başka çareniz yok.
Dövmesi küçük şeyler mi ya da senin görevin lan sen yapacaksım diye hizmetini zorl gördürmesi? Sizin için büyük şeyler ne mesela gerçekten merak ettiğimden soruyorum polemik içim değil.Askere gittiğinde çok özleyeceksin bence....
Bunlar küçük şeyler ve bütün kardeşlerde olur.bugunlerini çok özleyeceksin.
Annemle sürekli konuşuyorum ama o da bıkmış abimden, söylüyor sürekli kıza karışma üzerine çok gidiyorsun falan diye ama sağ olsun abimin ağzı çok iyi kaf yaptığından sürekli üste çıkıyor haklıymış gibi
Balık baştan kokar derler.O sırada anneniz babanız ne alemdeler acaba.Kızım sınava çalışıyor diye hiç mi uyarmıyorlar oğullarını.Yoksa erkek çocuğa onlar da mı daha önem verip şımartıyor yoksa...Gerekirse salonda yatıp sizin odaları ayırması lazımdı.Abin de koca kazık olmuş hala o da mı aynı oda da kalmaya birşey demiyor...Düşüncesizlik..Gerekirse banyoya git balkona çık yine çalış dersini onlar utansınlar.
Teşekkür ederim yorumunuz içinO zaman biraz daha sabret ve dua et bir an once evlensin diye.
Bu saatten sonra degismez.
Kendini dovdurme. Doverse kalkarsa git darp raporu al sikayet et polise. polis eve gelse ifadesini alsa bu korku ona yeter.
Sen konuş babanla o zaman.Babam abimle konuşmuyor konuştuğu zaman çok sinirleniyor ve evden kovacağım falan diyor, annemde evden kovmasını istemediği için çok karıştırmıyor. Onun dışında tabii ki söylüyor annem sen okumadın bari bırak o bir şeyler yapsın diye ama anlamıyor hiçbir şekilde
Sen konuş babanla o zaman.
Konuşuyor annem ama abim bana mısın demiyor hala aynıailen birşey demiyor mu yaşlarınız aynı odada yatmak için küçük değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?