Abim

Annem konuşmaya çalışıyor sürekli ama o da bıktı abimden. Sürekli 'Allah zarar getirmesin ona ama bizden uzak olsun tiksindim artık' falan diyor

Ne güzel kurtulmuşsunuz ben konuşmamayı denesem zorla konuşturtuyor. Onu da geçiyorum annem başlıyor 'Evada hiç kardeşlik duygusu yok o senin abin biraz merhametli ol çok bencilsin' diye

O evden taşınmanız çok iyi olur. Kiradaysanız en matıklısı ailenize önerebileceğiniz.

O evden taşınmanız çok iyi olur. Kiradaysanız en matıklısı ailenize önerebileceğiniz.

Kirada değiliz kendi evimiz. Taşınmamozda çok olanaksız çünkü annemle babam yazlığa gidecekler, benim üniversiteye geçmemi bekliyorlar

Ne güzel kurtulmuşsunuz ben konuşmamayı denesem zorla konuşturtuyor. Onu da geçiyorum annem başlıyor 'Evada hiç kardeşlik duygusu yok o senin abin biraz merhametli ol çok bencilsin' diye
Annen benim annem gibi. Arayı yapmak için seni eziyor. Yapılan eziyetleri görmezden geliyor. Ben annemin hatrını öne sürmesi yüzünden akıl sağlığımı kaybediyordum neredeyse. Fiziksel hastalıklara girmiyorum bile. Şimdiki aklım olsa annem "aman kızım idare et, aman kızım onu hasta kabul et, aman sen alttan al, aman hatrım için sus" dediğinde "o evlat da ben değil miyim, eziyeti kim yapıyorsa git bu lafları ona söyle" derdim. Ve asla annem için eziyete katlanmazdım. Ki tüm bu eziyete gerekli tavrı koyamadığı için annemle bile yeterli bağı kuramıyorum artık. Üniversiteyi kazanmak için tüm gücünle çalış ve eziyete bir daha asla boyun eğme. Bir daha sana vurmaya kalkarsa hemen darp raporu al ve git şikayet et. Anneni, babanı bile dinleme bu konuda. Bu cinsler karşısında sessiz durdukça ezildikçe aslan kesilir, sen gidip şikayet etsen tırsar oturur. Ailen de olay büyüyecek korkusuyla bir daha sana bu kadar hoyrat davranmasına izin vermezler. Bir şikayete bakar. Sana bir daha el kaldırırsa git şikayet et, gerekiyorsa uzaklaştırma talep et. Yaşın 18 den küçükse sosyal hizmetler bile el koyabilir duruma yerine göre. Yeter ki sen sessiz kalma, sahipsiz hissetme

Dövmesi küçük şeyler mi ya da senin görevin lan sen yapacaksım diye hizmetini zorl gördürmesi? Sizin için büyük şeyler ne mesela gerçekten merak ettiğimden soruyorum polemik içim değil.
Iykusuz olduğumu ve tamda dikkat etmediğimi belirttim.küçük şeyler dediğim tartışmaşardı dayak değil tabiki

Kardesler arasindaki sevgisizlik cok aci bisey ayni anadan babadan olma ama dusman gibi. Kaldi ki abinin seni koruyup kollamasi gerekirken eziyor.
Bu sevgisizligin sebebi nedir sence ?

Kardesler arasindaki sevgisizlik cok aci bisey ayni anadan babadan olma ama dusman gibi. Kaldi ki abinin seni koruyup kollamasi gerekirken eziyor.
Bu sevgisizligin sebebi nedir sence ?

Beni sevmediğini düşünmüyorum aslında.. bir sorun yokken çok iyi davranır paraya ihtiyacım olup olmadığını sorar falan. Ama çok fazla ve sürekli sinirleniyor ve onun bu hali iyice soğuyup uzaklaşmama neden oldu artık her hareketi batıyor bana hiçbir şey paylaşsın istemiyorum benimle

Annen de ayri bir cinsmis aynî odada yatılmaması gerektiğini bilmiyor mu.

Bilmemek değilde sanırım yarın öbür gün abimin kalkıpta 'kızınıza çok iyi davrandınız beni kayırdınız hep, odada bile o yattı beni salonda yatırdınız' demesinden ya da tam tersi benim aynı şeyi yapmamdan çekiniyor galiba

Benimde senin yaşında a
Benimde senin yaşında abim öleydi hatta sabah 5 te işe giderdi sırf o o saatte uyanıyo ben uyumıyım die sabah 5 te kaldırım atletini ütülettirirdi ben ona hiç bakmadan derslerime çalıştım üniversiteyi kazanıp ondan kurtuldum şimdi sende ona hiç bakmadan derslerine çalış ve kazan okulunu

Tek çıkar yolum o gibi görünüyor zaten, teşekkür ederim

Kesinlikle ayrı odalarda kalmalısınız. Özeliniz hiç yok bu durumda. Yeterli odanız yok mu?

Kesinlikle ayrı odalarda kalmalısınız. Özeliniz hiç yok bu durumda. Yeterli odanız yok mu?

Evimiz 2+1 ve salonda kalmamız söz konusu bile değil annem başlar hemen 'odayı pislettiğiniz yetmiyor birde buralara kadar taşıyorsunuz' diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…