Bu yaşta aynı odada kalınmaz, çok saçma.
Ayrıca karşındakine insan muamelesi yapmazsan gün olur devran döner, bir gün o da sana aynı muameleyi yapar.
Ben bekarken abim tarafından senelerce bahsettiğin işkencelere maruz kaldım, sonra tahammülüm kalmayınca senelerce aynı evin içinde konuşmadan yaşadım, şimdi evliyim çocuğum var ve abimi sildim 7-8 yıldır konuşmuyorum. Annemi araya koydu, çok özledim dedi, yeğenimi tanımak istiyorum dedi. Ama geçti borun pazarı artık. Asla çocuğumu öyle bir caniyle muhattap etmem.
Zamanında ben ona saygımı bitirdin, sevgim kalsın bari demiştim, senin duygularından banane çok da tınn demişti. Şimdi annem sizi görmek istiyor, çok özlemiş deyince ben de çok da tınn diyorum.
Çocuğuma o şahsın lafı geçerse asla dayısı diyerek anlatmam, anneannenin oğlu diyerek anlatırım. Ne benim öyle bir kardeşim, ne de çocuğumun öyle bir dayısı var çünkü.
Kalp kırmak kolay, kazanmak zordur. Benim durumumda geçmiş ola, asla o insanı bir daha hayatıma sokmam. Ama inşallah senin abin saçmaladığını farkeder de kendine gelir, yoksa uzun vadede kaybeden o olur