• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim

salon müsaitse o salona gecse yada sen belliki anlasamıyorsunuz.
bide cogu abi senin abin gibi benimkide öyleydi bu tarz konularda anlasamazdık

Saloma geçmesini rica ettim geçmedi, annemde salonda yatmama izin vermiyor kesinlikle. Zaten salona geçsemde gelir kaldırır beni neden burada yatıyorsun diye

dayak yemenin küçük şeyler olduğunu düşünen kadınların çocukları işte bu dayak yediğiniz erkekimsi yaratıklar..

sen onun hizmetçisi değilsin toplama arkasını bırak pislik içinde yaşasın ..

Şu aralar kendi toplamaya başladı zaten eşyalarını ama diğer davranışları hala aynı

Suc tamamen ailenizin.

Abinizi simartip size boyle davranmasina goz yumuyorlar.

Annenle konus. Sana bu kadar karismasina izin vermesin.

Annemle sürekli konuşuyorum ama o da bıkmış abimden, söylüyor sürekli kıza karışma üzerine çok gidiyorsun falan diye ama sağ olsun abimin ağzı çok iyi kaf yaptığından sürekli üste çıkıyor haklıymış gibi

Askere gittiğinde çok özleyeceksin bence....
Bunlar küçük şeyler ve bütün kardeşlerde olur.bugunlerini çok özleyeceksin.
Dövmesi küçük şeyler mi ya da senin görevin lan sen yapacaksım diye hizmetini zorl gördürmesi? Sizin için büyük şeyler ne mesela gerçekten merak ettiğimden soruyorum polemik içim değil.

Balık baştan kokar derler.O sırada anneniz babanız ne alemdeler acaba.Kızım sınava çalışıyor diye hiç mi uyarmıyorlar oğullarını.Yoksa erkek çocuğa onlar da mı daha önem verip şımartıyor yoksa...Gerekirse salonda yatıp sizin odaları ayırması lazımdı.Abin de koca kazık olmuş hala o da mı aynı oda da kalmaya birşey demiyor...Düşüncesizlik..Gerekirse banyoya git balkona çık yine çalış dersini onlar utansınlar.

Annemle sürekli konuşuyorum ama o da bıkmış abimden, söylüyor sürekli kıza karışma üzerine çok gidiyorsun falan diye ama sağ olsun abimin ağzı çok iyi kaf yaptığından sürekli üste çıkıyor haklıymış gibi

O zaman biraz daha sabret ve dua et bir an once evlensin diye.

Bu saatten sonra degismez.

Kendini dovdurme. Doverse kalkarsa git darp raporu al sikayet et polise. polis eve gelse ifadesini alsa bu korku ona yeter.

Balık baştan kokar derler.O sırada anneniz babanız ne alemdeler acaba.Kızım sınava çalışıyor diye hiç mi uyarmıyorlar oğullarını.Yoksa erkek çocuğa onlar da mı daha önem verip şımartıyor yoksa...Gerekirse salonda yatıp sizin odaları ayırması lazımdı.Abin de koca kazık olmuş hala o da mı aynı oda da kalmaya birşey demiyor...Düşüncesizlik..Gerekirse banyoya git balkona çık yine çalış dersini onlar utansınlar.

Babam abimle konuşmuyor konuştuğu zaman çok sinirleniyor ve evden kovacağım falan diyor, annemde evden kovmasını istemediği için çok karıştırmıyor. Onun dışında tabii ki söylüyor annem sen okumadın bari bırak o bir şeyler yapsın diye ama anlamıyor hiçbir şekilde

Babam abimle konuşmuyor konuştuğu zaman çok sinirleniyor ve evden kovacağım falan diyor, annemde evden kovmasını istemediği için çok karıştırmıyor. Onun dışında tabii ki söylüyor annem sen okumadın bari bırak o bir şeyler yapsın diye ama anlamıyor hiçbir şekilde
Sen konuş babanla o zaman.

bidaha sana elini kaldırırsa darp raporu al ve şikayetçi ol, bak bakalım bidaha öyle horozlanabiliyor mu?
eşşek kadar adam utanmıyor da 17 yaşında kızı mı dövüyor, gücü ona mı yetiyor, yetersiz terbiyesiz, ailen de ayrı hesap, annen baban yok mu, sen nasıl vuruyorsun bu çocuğa demiyorlar mı?
benim de abim var teşebbüs bile etmedi ama beni dövse babam kapının önüne koyardı, sen nasıl benim kzıımı döversin diye,
ne biçim aileler var aklım almadı...

ek olarak ev 2+1 se tabi ki aynı odada yatacaksınız, kardeşsiniz, tabi ki gönül ister her çocuğun ayrı odas olsun ama koşullar böyleyse aynı odayı paylaşmalısınız. ben 35 yaşındayım hala yaz tatillerinde abimle aynı odada yattığım oluyor, ne mahsuru olabilir ki bunun...

Şu an 6 yaşında oğlumun 4 yaşında kızıma oyun arasında vurmasina bile izin vermiyorum.
25 yaşında kazık kadar adam !!17 yaşında genç bir kıza vuramaz saçını çekemez kısaca dokunamaz.
Ailede problem var.ama yapacak tek şey üniversiteyi kazanan kurtul.
Abim ilerde eşini de dövecek yazık onun evleneceği kiza

Bu yaşta aynı odada kalınmaz, çok saçma.

Ayrıca karşındakine insan muamelesi yapmazsan gün olur devran döner, bir gün o da sana aynı muameleyi yapar.

Ben bekarken abim tarafından senelerce bahsettiğin işkencelere maruz kaldım, sonra tahammülüm kalmayınca senelerce aynı evin içinde konuşmadan yaşadım, şimdi evliyim çocuğum var ve abimi sildim 7-8 yıldır konuşmuyorum. Annemi araya koydu, çok özledim dedi, yeğenimi tanımak istiyorum dedi. Ama geçti borun pazarı artık. Asla çocuğumu öyle bir caniyle muhattap etmem.

Zamanında ben ona saygımı bitirdin, sevgim kalsın bari demiştim, senin duygularından banane çok da tınn demişti. Şimdi annem sizi görmek istiyor, çok özlemiş deyince ben de çok da tınn diyorum.

Çocuğuma o şahsın lafı geçerse asla dayısı diyerek anlatmam, anneannenin oğlu diyerek anlatırım. Ne benim öyle bir kardeşim, ne de çocuğumun öyle bir dayısı var çünkü.

Kalp kırmak kolay, kazanmak zordur. Benim durumumda geçmiş ola, asla o insanı bir daha hayatıma sokmam. Ama inşallah senin abin saçmaladığını farkeder de kendine gelir, yoksa uzun vadede kaybeden o olur

Back
X