- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Sen de iyisini mi bulacak, ben kefilimAbinizin çocuk istememesi farklılık değil, hepimizin çocuğu olacak diye bir şey yok. Ayrıca ben de çocuk istemiyorum abiniz benimle aynı düşüncedeymiş ama tanışamayız sanırım abinizle ehehe :)
Benzer durum başıma gelmişti. Abisiyle kardeşiyle tanıştırmak isteyenler olmuştu. Ben kabul etmemiştim. Bana uygun insanlar değillerdi. Bir de o dönemler evliliğe pek sıcak bakmıyordum ama kimseyi de yadırgamadım aaaa beni abisiyle/kardeşiyle tanıştırmak istiyorum diye.
Yalnız sizde şöyle bir durum var. Abin çocuk istemiyor. Bir nevi görücü usulünü kabul edecek olan kız çocuk istememe fikrine sıcak bakmaz gibi geliyor
Sonuçta kızı da abini de en iyi tanıyan sensin ve bence bu şekilde aracı olmanın hiçbir sakıncası yok.Cocugu istememe durumu net degil, yurtdisina gitmek sartiyla ister, suan yasadigimiz ulkede cocuk buyutmek istemiyor (Turkiyede yasamiyoruz)
Tabi bu konuya sicak bakacagini dusunuyordum kizin, kendi aralarında konusurlardi
Bence karışmayın zira altında başka şeyler olabilir. Belki kadınlardan hoşlanmıyor, belki aseksüel. Bana anlattıklarınızdan böyle geldi. Yoksa 31 yaşında sağlıklı bir insan sırf bu sebeplerden aşka kapalı olamaz.
Abinizin çocuk istememesi farklılık değil, hepimizin çocuğu olacak diye bir şey yok. Ayrıca ben de çocuk istemiyorum abiniz benimle aynı düşüncedeymiş ama tanışamayız sanırım abinizle ehehe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?