Abim !!!

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
818
585
103
29
merhaba kızlar
Çok yakın bir arkadaşımın nişanı
Bizim eve yaklaşık 1.5 saat uzaklıkta bir düğün salonunda olacak
Akşam olacağı için biraz bizimkiler evhamlandılar
Ama onları ikna ettim babam da tamam kızım seni ben bırakıp alırım diyerek konuyu kapatmıştık
Taa ki abimler gelene kadar
Geldiğinden beri vay ben tek başıma gecenin bir vakti nereye gidiyormuşum
O kadar uzaklıkta ya başıma bir şey gelirse
Ya beni tek görüp asılırlarsa....
Binbir saçma şeyle annemle babamın da aklını bulandırdı
Diyor ki gidecekse yengen de seninle gelecek
Olmaz dedim zaten sayılı davetiye dağıtıldı yemekler ona göre ayarlandı yengem orada kimseyi tanımıyor canı sıkılır
Olsun o kapıda bekler seni
Uff yazdıkça sinir oluyorum
Yengeme gittim söyledim kibar bir şekilde benimle gelmeni istemiyorum diye
Ben karışmam abine sor dedi
Nerden çıktılar da geldiler anlamıyorum gitsinler evlerine artık ya
Napsam kızlar bir yol gösterin

Anne baba izin vermişken, abinize ne oluyor? (sanırım yaşınız küçük, öyle düşündüm) Birilerine hükmetme sevdası var galiba. Ayrıca yalnız görüp de asılırlar nasıl bir saçmalık, hayatınızı yanınızda sürekli birileri varken idame ettirmiyorsunuz herhalde. Bundan sonra hiçbir yere yalnız gitmeyin, bir bodyguard tutsunlar madem. Aynen böyle söyleyin bence. Sonuçta babanız bırakıp, alacakmış. Daha ne?

24 yaşındayım ama büyüdüğümü kabullenemeyen bir abim var
Aşırının da aşırısı bir kıskançlığa sahip
Ama nedense sadece bana yengeme karşı mesela çok rahattır

Sakın sakınn abinize karışma hakkı vermeyin. Anne babanız ne güne duruyor Allah aşkına biz izin verdik seni ilgilendirmez diyip resti çekecekler başka yolu yok. Yengende bir garipmiş ayrıca istenmediği yerde ne işi varmış.

Yengen sen istemezsen nasıl gelecek?
Yüzsüz gibi sen kovsan da arabaya mı binecek.
Ben olsam yanımda gelse de yokmuş gibi davranırım.
Düğün yerinde içeride yanımda oturmasına izin vermem tanımıyormuş gibi yaparım.

24 yaşındayım ama büyüdüğümü kabullenemeyen bir abim var
Aşırının da aşırısı bir kıskançlığa sahip
Ama nedense sadece bana yengeme karşı mesela çok rahattır
Koskoca kadınsınız, kimsenin iznine ihtiyacınız yok. Anne&babalar çocukları kaç yaşında olursa olsun endişelenebilirler, siz de kalplerini kırmak istemezsiniz, orta yol bulunur, bu güzel. Zaten bulmuşsunuz o orta yolu da. Abinizin yaptığıysa ortaya nifak tohumu ekmek. Üstüne vazife değil bu işler, bunu kendisine güzelce anlatmanız lazım. Anlamıyorsa da resti çekin. Yengenizin evli olduğu da alnında yazmıyor, onlarca kişinin bulunduğu bir düğünde, rahatsız edecek, tehlike oluşturacak şekilde bir kadına asılacak manyaklar, ona da asılır, iş oraya varacaksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…