- 14 Temmuz 2017
- 514
- 1.036
- 63
- 33
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Koskoca kadınsınız, kimsenin iznine ihtiyacınız yok. Anne&babalar çocukları kaç yaşında olursa olsun endişelenebilirler, siz de kalplerini kırmak istemezsiniz, orta yol bulunur, bu güzel. Zaten bulmuşsunuz o orta yolu da. Abinizin yaptığıysa ortaya nifak tohumu ekmek. Üstüne vazife değil bu işler, bunu kendisine güzelce anlatmanız lazım. Anlamıyorsa da resti çekin. Yengenizin evli olduğu da alnında yazmıyor, onlarca kişinin bulunduğu bir düğünde, rahatsız edecek, tehlike oluşturacak şekilde bir kadına asılacak manyaklar, ona da asılır, iş oraya varacaksa.
Babanıza tekrar söyleyin kapatsın konuyu.
Yenge de ayrı alemmiş,ben olsam eşime çok acayip çemkirirdim sanane kız gidip gelecek babası da var sen ne ortalık bulandırıyorsun diye.
Yengen kapıda beklesin nedir yahu yengenizde tuhafmis abin ne diyorsa demiş ben olsam kapıda beklemeyi kabul etmezdim
Yenge deseymis 24 yaşında kiz kendi gidebilir , ben gidemem zaten diye sorun kalmayacakmis.
Neyse abi'ler para durumlarında yardim etmek icin degilde genelde böyle yersiz konularda müdahil olurlar.
yengenizin evli oldugu alnindami yaziyormus hadi diyelimki basiniza bisey gelecek oldu yengeniz onunuze atlayip ona dokunmayin beni alinmi diyecekmis ne sacma fikirleri var abinizin boyle insanlar genelde herkesi kendi gibi goren kisilerdirOna dedim ki yengem niye benimle gelsin o mu koruyacak beni
O evli barklı bir kadınmış ben genç kızmışım
Ancak onunla gidebilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?