- 14 Şubat 2018
- 818
- 585
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Hadi ben gelicem dese neyse de yengenizin gelmesi nasi bi etki yaratacakta sapiklarda(abinizin deyimiyle).babanizla konusun karismasin abiniz.bence bu fikie yengenizden cikmis gibi duruyor ben olsam ne isim var gorumcemin yaninda derdim
Çok haklısınız ne zaman bir yere gitsem yengemi peşime takaryengenizin evli oldugu alnindami yaziyormus hadi diyelimki basiniza bisey gelecek oldu yengeniz onunuze atlayip ona dokunmayin beni alinmi diyecekmis ne sacma fikirleri var abinizin boyle insanlar genelde herkesi kendi gibi goren kisilerdir
Eğer bi şekilde yengeniz sizinle gelirse hiç muhattap almayın yanına bile oturmayın öyle mal gibi kalsın bakalım bi daha sizin peşinize kuyruk gibi takılıyor mu.
vallaha ben o hatayı 1 ay önce yaptım yengemide götürdüm arkadaşımın düğününe keşke bende gitmeseydim diyorum şimdi. rezillik yani
yanında yengeni de yolluyor ,yengene asılmayacakları ne malum o da bir kadın sonuçta bekçi diye onu başına koyması saçma
Herife bak kardeşini kıskanıyo ama karısını gönderiyo ya yengeye asılırlarsa?[/QUOTE
Yengeme karşı çok daha rahattır
Mazlum olan benim
24 yasında gencler atanıp başka şehirlere çalışmaya gidiyor yani o yasta bi insanin kimseden izin almasına gerek yok
Yenge de ben bilmem diyor yani, eşine ne saçmalıyorsun demiyor, aynı zihniyet demek ki.
Arada büyük de olsalar biraz susturmak lazım insanları.
24 yaşındayım ama büyüdüğümü kabullenemeyen bir abim var
Aşırının da aşırısı bir kıskançlığa sahip
Ama nedense sadece bana yengeme karşı mesela çok rahattır
Yalnız ben yengenin söylediğine takıldım. "Ben bilmem abinle konuş" nedir ya?? Ne işi var görümcenin arkadaşının nişanında. Kimseyi de tanımıyor.
Sen babanla hallet yine konuş gerekirse.
Yengenin gelmesi neden senin için sorun oldu ki. Gelsin beraber eğlenin, dönün nolcak yani...
Yengeme gittim söyledim kibar bir şekilde benimle gelmeni istemiyorum diye
Ben karışmam abine sor dedi
siz sürekli bir etkinliğe gitmek istiyorsunuz abiniz de tesadüfen o günlerde size kalmaya gelip yengenizi peşinize takmaya çalışıyor galiba konularınız sürekli böyle.gerçekten sonucu ne peki bu konuların ben de merak ettim
siz sürekli bir etkinliğe gitmek istiyorsunuz abiniz de tesadüfen o günlerde size kalmaya gelip yengenizi peşinize takmaya çalışıyor galiba konularınız sürekli böyle.gerçekten sonucu ne peki bu konuların ben de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?