Gizlice kizin bilmesini saglasan daha cok sevaba girersinKızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Evet. Gözümle gördüm kızlara yazdığını. Aldatmak illa gezmek elini tutmak değilEminmisin
O anda abim ya ne bilim ofGizlice kizin bilmesini saglasan daha cok sevaba girersin
Kızın görmesini sağlaman iyi olurEvet. Gözümle gördüm kızlara yazdığını. Aldatmak illa gezmek elini tutmak değil
Evet zor ama adil olmalısınızO anda abim ya ne bilim of
Abim olduğu için diyemiyorumEvet söyle. Hatta abinin nisanlisinida bundan haberdar et.
Evlilik gerceklesmeden ayrilsin.
Nasıl yapıcam kiKızın görmesini sağlaman iyi olur
Zaten o yüzden çok üzüldum kendimi onun yerine koyuyorum daEvet zor ama adil olmalısınız
Fake hesap aç gerekirse öyle söyle kıza o kıza yazık yaptığının sonucuna katlanmalı abin ona zahmetAbim olduğu için diyemiyorumhele böyle durumu nişanlısına söylediğimi ailem duysa bi kıyamet o zaman kopar
Hayırdır diyince verdiği cevap sanane... gidip kıza söyleyeceğimi düşünmüyo doğal olarakNe yazmış
Yani nişanlı adam şu pandemide bir kız ile yazışınca eline ne geçiyor
Abiye açıkça sorun nedir bu diye o zaten ya kendine çeki düzen verir ya da sen söylersin diye kızı bir bahane ile bırakır
Evet dediginiz gibi sahte hesap olabilir ama abim ya kolay değil yapmak. Kızı da çok seviyoruz kalbi temiz biriFake hesap aç gerekirse öyle söyle kıza o kıza yazık yaptığının sonucuna katlanmalı abin ona zahmet
Abimin telini almak hic kolay değil, ve bilinse benim olduğum gerçekten kıyamet koparSizin adınız olaya karışmadan halletmeniz lazım bence. Hangi kızlara yazdığını öğrenme imkanınız varsa fake bir hesap açıp konuşmaların ekran görüntüsünü isteyin sonra da aynı fake hesapla abinizin nişanlısına atın o konuşmaları.
Bende öyle düşünüyorum, en azından çekinir belki daha yapmaz aile duyarsaBen olsam babama söylerdim.
Çok afedersiniz öküz ! Diyecem de bu aralar o hayvanlara da haksızlık yapıyorum diye vicdan azabı çekiyorum...Hayırdır diyince verdiği cevap sanane... gidip kıza söyleyeceğimi düşünmüyo doğal olarak
Kendinizi o kızın yerine koyun size söylenmeseydi arkanızdan iş çevirilmesi nasıl olur du siz yapamazsanız sohbetlerin ekran görüntüsü atın biz hallederiz burdanEvet dediginiz gibi sahte hesap olabilir ama abim ya kolay değil yapmak. Kızı da çok seviyoruz kalbi temiz biri
Ailene de söyle tabi ama eminim nişanlısından gizleyeceklerdir ben olsam nişanlısının öğrenmesini sağlarım gizli yada açık bir şekildeKızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?