Abim...

Dilruba56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
53
33
3
31
Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?

Gizlice kizin bilmesini saglasan daha cok sevaba girersin

Ne yazmış

Yani nişanlı adam şu pandemide bir kız ile yazışınca eline ne geçiyor

Abiye açıkça sorun nedir bu diye o zaten ya kendine çeki düzen verir ya da sen söylersin diye kızı bir bahane ile bırakır

Hayırdır diyince verdiği cevap sanane... gidip kıza söyleyeceğimi düşünmüyo doğal olarak

Abimin telini almak hic kolay değil, ve bilinse benim olduğum gerçekten kıyamet kopar

Hayırdır diyince verdiği cevap sanane... gidip kıza söyleyeceğimi düşünmüyo doğal olarak
Çok afedersiniz öküz ! Diyecem de bu aralar o hayvanlara da haksızlık yapıyorum diye vicdan azabı çekiyorum...
Yazık kız o kadar askerliğini çekmiş onu beklemiş hasbama bak başka kızlara yazmış beğenmiyosa gitsin yazdıklarına nişan taksın pisss
Evet dediginiz gibi sahte hesap olabilir ama abim ya kolay değil yapmak. Kızı da çok seviyoruz kalbi temiz biri
Kendinizi o kızın yerine koyun size söylenmeseydi arkanızdan iş çevirilmesi nasıl olur du siz yapamazsanız sohbetlerin ekran görüntüsü atın biz hallederiz burdan

Ailene de söyle tabi ama eminim nişanlısından gizleyeceklerdir ben olsam nişanlısının öğrenmesini sağlarım gizli yada açık bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…