Kız abimi çok seviyo ayrılacağıni düşünmüyorum ama kız için de çok üzülüyorum gerçekten. Ever yarın iyi olup beni kötü bilebilirler ama kız o yapıda biride değil şimdilik. Galiba önce aileme duyurmaya karar verdim bakalım abimin tavrı nasıl olacakKimseye söyleme kendini belli etme nişanlısı nasıl biri bilmiyoruz abinin iki yalanına özrüne inanıp affederse sen kötü olursun ömür boyu kıskanç görümce olarak kalırsın şu durumda en mantıklısı şu şifreyi bir şekilde bul fake hesapla kıza ulaştır ya da fake aç kıza msj at nişanlın bana yazıyor vs diye
Ailene söylerseniz iki kere abinize kızarlar unutulur giderKız abimi çok seviyo ayrılacağıni düşünmüyorum ama kız için de çok üzülüyorum gerçekten. Ever yarın iyi olup beni kötü bilebilirler ama kız o yapıda biride değil şimdilik. Galiba önce aileme duyurmaya karar verdim bakalım abimin tavrı nasıl olacak
En azından abimin tavrını görürüm sonra ne yaptığı baktık aynı o zaman bi şekilde duyururumAilene söylerseniz iki kere abinize kızarlar unutulur gider
Siz bilirsinizEn azından abimin tavrını görürüm sonra ne yaptığı baktık aynı o zaman bi şekilde duyururum
Ama dedim en azından babamdan sonra tavrını görürüz bi süre baktık aynı takip ederim evde eğer devamsa duyururum bende artikailenize duyurmanızın bir şey değiştireceğini sanmıyorum öyle anladım konuşmalarınızdan
eğer abi bunu yapıyorsa, baba kulağını çeker bağırır çağırır abi yapmayacağına söz verir gizliden devam eder
öyle babam kızdı yapmayayım diyecek olsa zaten kendi aklı fikriyle yapmazdı
bende fake hesap açıp konuşup, nişanlın bana yazıyor diye nişanlısına atardım. en azından kız affedecekse de kendi karar verir ayrılacaksa da kendi. o kişinin sen olduğu da anlaşılmaz
Keşke gözüm görmeseydiSiz bilirsiniz
Hayır hiç duyurma kendini ele verme fake hesaptan hallet gizliceGaliba önce aileme duyurcam
Tabıkı soylemelısın.Kıza yazık .Kımse boyke bir seyı haketmez.Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Kıza söyle annene babana söyle demişler sakın böyle birşey yapma söyleyeceksende abine söyle böyle böyle birşey gördüm ben senin hayatında başk birisimi var diye. Aile büyüklerini karıştırmaya gerek yok bu konuya arada sen kötü olursun dikkatli ol.oda bi ihtimal tabi yarın iyi olup beni de kötü bilebilirler. Ama ne bilim bi kadın olarak içim içimi yiyor
Aynen öyle söyleyin kıza. Evlense de başına gelir böyle bişeyEvet. Gözümle gördüm kızlara yazdığını. Aldatmak illa gezmek elini tutmak değil
Kendinizi o kızın yerine koyun.Siz böyle birşeyi bilmeden karşı taraf sizi uyutsa hoş olur mu.Bence siz vicdanlı birisiniz kızı bu durumdan haberdar edin ve yol yakınken üzgünüm ama abinizden kurtulmuş olsun .Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Zaten beni tutan durumda bu. Ki eminim kız ayrılmaz abim ikna eder kesin sonra ben kötü olurum dediginiz gibiKıza söyle annene babana söyle demişler sakın böyle birşey yapma söyleyeceksende abine söyle böyle böyle birşey gördüm ben senin hayatında başk birisimi var diye. Aile büyüklerini karıştırmaya gerek yok bu konuya arada sen kötü olursun dikkatli ol.
Bu durumu bilmemeyi çok isterdimAynen öyle söyleyin kıza. Evlense de başına gelir böyle bişey
Zaten onun yerine koyduğum için icim içimi yiyorKendinizi o kızın yerine koyun.Siz böyle birşeyi bilmeden karşı taraf sizi uyutsa hoş olur mu.Bence siz vicdanlı birisiniz kızı bu durumdan haberdar edin ve yol yakınken üzgünüm ama abinizden kurtulmuş olsun .
o zaman harekete geçin kendinizi karıştırmadan hemen fake bir kıza yazın bunu anlatın herşeyi yazık kızada ben olsam asla susmazdım bu kadarZaten onun yerine koyduğum için icim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?