Zaten o yüzden içim içimi yiyorÇok afedersiniz öküz ! Diyecem de bu aralar o hayvanlara da haksızlık yapıyorum diye vicdan azabı çekiyorum...
Yazık kız o kadar askerliğini çekmiş onu beklemiş hasbama bak başka kızlara yazmış beğenmiyosa gitsin yazdıklarına nişan taksın pisss
Kendinizi o kızın yerine koyun size söylenmeseydi arkanızdan iş çevirilmesi nasıl olur du siz yapamazsanız sohbetlerin ekran görüntüsü atın biz hallederiz burdan
Evlendiğinde aldatmaya devam ederse daha büyük vebalin altına girersin. direkt söyleyemiyorsan bir şekilde ima ederek ya da onun görmesini sağlayarak bu olayı çıkarman lazım ortaya.Abim olduğu için diyemiyorumhele böyle durumu nişanlısına söylediğimi ailem duysa bi kıyamet o zaman kopar
Aynen gizleyeceklerdir ama ne bilim babam büyük abim filan toparlar kendini belkiAilene de söyle tabi ama eminim nişanlısından gizleyeceklerdir ben olsam nişanlısının öğrenmesini sağlarım gizli yada açık bir şekilde
Yapcan artık mecburEvet dediginiz gibi sahte hesap olabilir ama abim ya kolay değil yapmak. Kızı da çok seviyoruz kalbi temiz biri
Abimin böyle huyları yoktu arkadaş çevresel değişti ne bilim ailem araya girip o ortamdan koparsa belki düzelirEvlendiğinde aldatmaya devam ederse daha büyük vebalin altına girersin. direkt söyleyemiyorsan bir şekilde ima ederek ya da onun görmesini sağlayarak bu olayı çıkarman lazım ortaya.
Galiba önce aileme duyurcamYapcan artık mecbur
Hayırdır diyince verdiği cevap sanane... gidip kıza söyleyeceğimi düşünmüyo doğal olarak
Siz aldattığını söyleyin affedip affetmemek nişanlısına kalsın.Abimin böyle huyları yoktu arkadaş çevresel değişti ne bilim ailem araya girip o ortamdan koparsa belki düzelir
Tabiki de söyleme kimseye birşey karışma. Seni ilgilendiren bir konu olduğunu düşünmüyorum ben.Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Galiba önce aileye duyurcam babam büyük abim filan evet aynı giderse göze alıp kıza duyurcam galibaSöylerim deyin açıkça
Yarın evliyken de yaparsın ben yüzüne bakamam kızın deyin
Hiç sanmam abin daha dikkatli davranır yakalanmamak için olacağı o olurAynen gizleyeceklerdir ama ne bilim babam büyük abim filan toparlar kendini belki
oda bi ihtimal tabi yarın iyi olup beni de kötü bilebilirler. Ama ne bilim bi kadın olarak içim içimi yiyorTabiki de söyleme kimseye birşey karışma. Seni ilgilendiren bir konu olduğunu düşünmüyorum ben.
Kimseye söyleme kendini belli etme nişanlısı nasıl biri bilmiyoruz abinin iki yalanına özrüne inanıp affederse sen kötü olursun ömür boyu kıskanç görümce olarak kalırsın şu durumda en mantıklısı şu şifreyi bir şekilde bul fake hesapla kıza ulaştır ya da fake aç kıza msj at nişanlın bana yazıyor vs diyeKızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Yapan bir daha yaparAbimin böyle huyları yoktu arkadaş çevresel değişti ne bilim ailem araya girip o ortamdan koparsa belki düzelir
Haklısınız çok hemdeAileniz abinizin kulağını çekecektir. Ama gelininizden de gizleyecekler, abinizden söz vermesini isteyip bu meseleyi kapatacaklardır.
Bence böyle olur.
Peki bu gerçeği değiştirir mi veya abiniz sözünde durur mu?
Abiniz size gevrek gevrek "sanane" falan diyor, kaypakça takılıyor öyle. Bir daha yapmasa ne çıkar? Yaptıkları ne olacak?
Vebal bu.
Aileniz kızla ilgili karar alırken gelininizi sizin yerinize koysunlar lütfen.
Kız kalbi temiz biri en önemlisi bu bence yeri geldi bizimde hatalarımız oldu ama ne gelin nede ailesi hiç kavgacı gibi olmadılar ailesi yeri geldi abimin yanında da çok oldular bu yüzden çok üzüldum hak etmedi kesinlikle. Ve evet böyle bir kızı bulamaz gerçekten abim böyle değildi biraz arkadaş ortamı değiştiKarşı taraf iyi bir aileymiş ve iyi de bir gelin adayı..
Onları kaybetmemelisiniz. Ağbinizle ciddi olarak konuşun. Ağbinizin yaptığı çok yalnış ancak yazışmalar belki çok önemsizdir.
En azından ayrılmalarına siz sebep olmamalısınız.
Zaten babam ona sorar sananeyiAbinle konuş sor neden yaptığını sanane falan der yine o arada telefonunla sesini kaydet al sana delil eğer seni üzecek bişey yaparsa direk gönder kıza yazık günah. Aldatılmak kadar travmatik olay çok azdır bir de pişkin pişkin sanane diyor abiye bak ne güzel örnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?