- 13 Temmuz 2020
- 423
- 1.309
- 63
abi mabi .O anda abim ya ne bilim of
Ailene değil de abine bi sormalısın bence bu yaptığın doğru değil kız seni bekledi kaç ay sen salak mısın diye ben öyle iyi bi kız olsa da abim böyle bişey yapsa sinirden kudururdum sevmiyosa kızada yalan söylemesin bariKızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Yani abisi iyi bir eşi hak ediyor kadının iyi bir kocası olmasa da olur.Karşı taraf iyi bir aileymiş ve iyi de bir gelin adayı..
Onları kaybetmemelisiniz. Ağbinizle ciddi olarak konuşun. Ağbinizin yaptığı çok yalnış ancak yazışmalar belki çok önemsizdir.
En azından ayrılmalarına siz sebep olmamalısınız.
Evet abimle konuşucam, gerçekten çok üzüldum bende inanınAilene değil de abine bi sormalısın bence bu yaptığın doğru değil kız seni bekledi kaç ay sen salak mısın diye ben öyle iyi bi kız olsa da abim böyle bişey yapsa sinirden kudururdum sevmiyosa kızada yalan söylemesin bari
Zaten bu da abimin yanına kalmaz. Gerçekten bu erkeklere aklım ermiyorabi mabi .
bana yapılmasını istemıyorsam abi de olsa kardeş de olsa farketmez.
doğruluk akrabaya göre değişmez.
Duyurma diyenlerin çoğu hani onlar iyi olur siz kötü görümce olur sunuz anlamında dediklerini düşünüyorum ki kızın ayrılacağına pek de inanmıyorum abimin zaten hep +1 şansı vardır. Ben önce annemle paylaşmayı sonrasında eğer abim aynı ise kıza duyurmaya karar verdim galibaKarşı tarafa duyurmayın diyenleri şok içinde okudum. Demek kendilerinin başına böyle bir şey gelse bilmek istemeyecekler?! Yok abinizle konuşun yok kulağını çekin bilmem ne. Demek kendi eşleri onları aldatsa, eş ailesi de gizleyip bir daha böyle bişey yapma dese içlerine sinecek bu durum?! Gelin adayı çok iyi olabilir, kaybetmek istemeyebilirsiniz ama ne olursa olsun böyle bir şeyi saklamak doğru değil. Ailenize söyleseniz onlar da saklayacakmış, dolayısıyla bunu çözüm yolu olarak görmüyorum. Kız olanları ne olursa olsun öğrenmeli. Sonrasında ister ayrılır ister affeder ona bir şey diyemem
emin isen delillerle söylemelisinKızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
bu biraz kızla arasını bozmazmı aklını başına alsın diye aile ile paylaşılmalı önceSizin adınız olaya karışmadan halletmeniz lazım bence. Hangi kızlara yazdığını öğrenme imkanınız varsa fake bir hesap açıp konuşmaların ekran görüntüsünü isteyin sonra da aynı fake hesapla abinizin nişanlısına atın o konuşmaları.
Kessinlikle soylemeyin kiza yani sizden duymasin.Kiz cok seviyormus abinizi madem onlar bir olur kotu siz olursunuz.Ama babaniza soyleyebilirsiniz.Baba ile konusun ve baskada sudun, unutun..Kızlar merhabalar,
Kızlar merhabalar,
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben önce annemle paylaşmaya karar verdim sonrası abim ve ailemin yaklaşımına abimin tavrına göre hareket edicem. Eğer ailem umursamazsa abim pişkinlik ederse kendini düzeltmezse kıza duyurcam
Fake bir hesap açıp oradan kıza kanıtlarını mesaj olarak yollayın.Kızlar merhabalar,
Ben zaten kızla arasının bozulması gerektiğini düşünerek öyle yazdım.bu biraz kızla arasını bozmazmı aklını başına alsın diye aile ile paylaşılmalı önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?