Abim...

Karşı tarafa duyurmayın diyenleri şok içinde okudum. Demek kendilerinin başına böyle bir şey gelse bilmek istemeyecekler?! Yok abinizle konuşun yok kulağını çekin bilmem ne. Demek kendi eşleri onları aldatsa, eş ailesi de gizleyip bir daha böyle bişey yapma dese içlerine sinecek bu durum?! Gelin adayı çok iyi olabilir, kaybetmek istemeyebilirsiniz ama ne olursa olsun böyle bir şeyi saklamak doğru değil. Ailenize söyleseniz onlar da saklayacakmış, dolayısıyla bunu çözüm yolu olarak görmüyorum. Kız olanları ne olursa olsun öğrenmeli. Sonrasında ister ayrılır ister affeder ona bir şey diyemem

sevgili arkadaşım, endişenizi anlıyorum.
fakat buna saygı duyamıyorum.

abinin arkadaş çevresi değiştiği için böyle şeyler yaptığını yazmışsınız.
ileride gireceği, seçeceği arkadaşlara kefil olabilecek misiniz? size pişkin pişkin sana ne diyen birinin üstelik?

evlilik olduğunda karşı tarafın ailesi de büyük bir zahmete girmiş olacak. evlilik aileleri de bağlayan bir şey sonuçta.
belki abiniz şiddet uygulayacak.
kadının ailesi sorun çıkaracak.
temiz kalpli dediğiniz insanın her gün üzülmesine şahit olacaksınız.
aldatılma devam edecek bebek olacak.
korkunç ve mide bulandırıcı bir hayat tarzı.
ve siz bunlara göz yumanlardan, rıza gösterenlerden olduğunuz için temiz kalpli kalamayacaksınız.
bunların hepsi ihtimaller dahilinde oluru olan şeyler.

hatta sizin bu hikayedeki esas kadın olmanız da.
düşünebiliyor musunuz aptal yerine konulup aldatıldığınızı?
ailenizle tanıştırıp işte güvendiğim adam, dediğiniz herifin sizi hiç etmesini?
gurur, onur, haysiyet...
arkadaşım aldatan kişi, karşısındakine bu kavramları yakıştırmadığı için aldatır.
kimse son derece onurlu bulduğu birini aldatmaya cesaret edemez.
gözünüzün içine bakıla bakıla kandırılmak nasıl bir histir bilir misiniz?

lütfen arkadaşım.
içinizde zerre kadar o kadına karşı sevgi, insan hayatına saygı varsa lütfen bu koru kucağınızda tutmaktan vazgeçin.
isterse affetsin, isterse gerekeni yapsın.
ama ona hiç olmazsa göstermelisiniz.
aksi takdirde kor sizde kaldıkça sadece can yakacak.

Ben şahsen böyle bir şeyi bilmek isterdim sizde isterdiniz o yüzden söyleyin
Evlendiklerinde abin yine bu duruma devam ederse o zaman daha kötü olacak. Yol yakınken herkes yolunu çizmiş olur

Zaten burda aldatılanların aldatıldığını öğrenme şekillerini okuyunca diyorum ki Allah bi şekilde aldatılanın karşısına çıkarıyor ihanete uğradığını.
Bu da onun gibi bence

Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
Ailene değil de abine bi sormalısın bence bu yaptığın doğru değil kız seni bekledi kaç ay sen salak mısın diye ben öyle iyi bi kız olsa da abim böyle bişey yapsa sinirden kudururdum sevmiyosa kızada yalan söylemesin bari

Eğer direkt siz söylemek istemiyorsanız o kızcağızın öğrenmesini sağlayabilirsiniz bir şekilde. Söylemezseniz o kıza çok büyük haksızlık edeceksiniz. Abiniz olduğunu anlıyorum, onu sevdiğinizi tahmin ediyorum ama şu an doğru olanı yapmak daha önemli. Kimsenin hayatı bitmeyecek sonuçta. Nişanlısının herkesten çok bilmeye hakkı var. Saklama kötülüğünü ona yapmayın.

bi cacık yapıcan yok 5 sayfa oldu millet yazıyo ona hayır bunu yapapam cart curt

yazık o kıza

Karşı taraf iyi bir aileymiş ve iyi de bir gelin adayı..
Onları kaybetmemelisiniz. Ağbinizle ciddi olarak konuşun. Ağbinizin yaptığı çok yalnış ancak yazışmalar belki çok önemsizdir.
En azından ayrılmalarına siz sebep olmamalısınız.
Yani abisi iyi bir eşi hak ediyor kadının iyi bir kocası olmasa da olur.
Te allam ya

Damat adayı iyi değilmiş onu napçaz

Bugün susarsan o vebali taşıyamazsın.
Yarın evlilikte farklı bir aldatma olayı çıktı diyelim, çoluklu çocuklu boşanması daha mı iyi kadının?

Son düzenleme:
Ailene değil de abine bi sormalısın bence bu yaptığın doğru değil kız seni bekledi kaç ay sen salak mısın diye ben öyle iyi bi kız olsa da abim böyle bişey yapsa sinirden kudururdum sevmiyosa kızada yalan söylemesin bari
Evet abimle konuşucam, gerçekten çok üzüldum bende inanın

Karşı tarafa duyurmayın diyenleri şok içinde okudum. Demek kendilerinin başına böyle bir şey gelse bilmek istemeyecekler?! Yok abinizle konuşun yok kulağını çekin bilmem ne. Demek kendi eşleri onları aldatsa, eş ailesi de gizleyip bir daha böyle bişey yapma dese içlerine sinecek bu durum?! Gelin adayı çok iyi olabilir, kaybetmek istemeyebilirsiniz ama ne olursa olsun böyle bir şeyi saklamak doğru değil. Ailenize söyleseniz onlar da saklayacakmış, dolayısıyla bunu çözüm yolu olarak görmüyorum. Kız olanları ne olursa olsun öğrenmeli. Sonrasında ister ayrılır ister affeder ona bir şey diyemem
Duyurma diyenlerin çoğu hani onlar iyi olur siz kötü görümce olur sunuz anlamında dediklerini düşünüyorum ki kızın ayrılacağına pek de inanmıyorum abimin zaten hep +1 şansı vardır. Ben önce annemle paylaşmayı sonrasında eğer abim aynı ise kıza duyurmaya karar verdim galiba

Kızlar merhabalar,
Kısaca belirteyim sorunumu. Abim 1 yıldır nişanlı perdemiden dolayı yaza kaldı artık ama abinin nişanlısını aldattığını öğrendim.. sosyal hesaplardan. Nişanlısını ailece seviyoruz gerçekten iyi biri askerliğine kadar bekledi her durumda yanındaydı. gerçekten bana yapılmış gibi üzüldum kimse bilmiyo aileme soylemelimiyim?
emin isen delillerle söylemelisin

Sizin adınız olaya karışmadan halletmeniz lazım bence. Hangi kızlara yazdığını öğrenme imkanınız varsa fake bir hesap açıp konuşmaların ekran görüntüsünü isteyin sonra da aynı fake hesapla abinizin nişanlısına atın o konuşmaları.
bu biraz kızla arasını bozmazmı aklını başına alsın diye aile ile paylaşılmalı önce

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben önce annemle paylaşmaya karar verdim sonrası abim ve ailemin yaklaşımına abimin tavrına göre hareket edicem. Eğer ailem umursamazsa abim pişkinlik ederse kendini düzeltmezse kıza duyurcam

Kızlar merhabalar,
Kessinlikle soylemeyin kiza yani sizden duymasin.Kiz cok seviyormus abinizi madem onlar bir olur kotu siz olursunuz.Ama babaniza soyleyebilirsiniz.Baba ile konusun ve baskada sudun, unutun..

Kızlar merhabalar,

Evet bilmeli.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben önce annemle paylaşmaya karar verdim sonrası abim ve ailemin yaklaşımına abimin tavrına göre hareket edicem. Eğer ailem umursamazsa abim pişkinlik ederse kendini düzeltmezse kıza duyurcam

Ne farkeder ki pişkinlik etsin ya da etmesin sonucta abin kızı sevmiyor, kızın da böyle biriyle evlenmemesi yarın evlenince bunları farkedip boşanmasından iyidir

Kızlar merhabalar,
Fake bir hesap açıp oradan kıza kanıtlarını mesaj olarak yollayın.

Back
X