abimden ölesiye nefret ediyorum

yelizzce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
250
138
33
32
Buraya yeni üye oldum . çok sinirli çok mutsuzum artik dayanamiycam katil olmaktan korkuyorum.
lanet bas belası bi abim var. Aramızda sadece kan bağı var diye onu çekmek zorundayım. İki kardesiz çocukluktan bu yana emdigim sütü burnumdan getirdi. Cani sıkıldıkça en ufak bi tartışmada dovdu oyun oynardık birlikte kuzenlerimiz vardı bi sorun çıkınca önce doverdi sonra da kuzenlere konusnayin bu surtukle derdi. Evet çok iyi hatırlıyorum. Bir kere bile bana iyi davranmazdi. Hep bi çıkarı olurdu mesela bir şey isterdim en ufak bisey mesela bisikletine binmek bilgisayarını kullanmak karşılığında sunu yapacaksın sunu vereceksin şuraya gideceksin gibi şeyler. Basta basit çocuk kavgaları gibi geliyor ama değil iste. Benden hep nefret etti. Babam çok pasif biridir ne yazık ki yaratılış itibari ile sessiz sakin zararsız bir adamcağız. İstanbulda memurluk yaptıktan sonra emekliye ayrıldı kendimi bildim bileli sessizdir. Zaten o da abimden çok ceker. Ona bile küfürler el kaldirnalar daha neler neler.
Neyse büyüdük ama abim olacak hayvanda hicbir değişme yok aksine gün geçtikçe aramız daha bozuluyor. Benle alay etmeler aşağılamalar ağza alınmayacak küfürler. En ufacık bir tartışmada "kes sesini o..." ağzına bilmem ne yaparım. Sesimi cikarsam döver hep. Annemi soravaksiniz belkj de hep onun yüzünden bu bu kadar simardi. Evet ogluşu annemin paşasıdır. Kavga etsek o kadar dayaklar yesem küfürler isitsem yine suçlu benim. Çünkü onun bu hareketlerine kufurlerine tepki verip oğlunun keyfini bozuyorum.
Abim olacak şerefsiz insan allahın gücüne gitmesin ama gerçekten çirkin bi insan. Acaba bu yüzden mi diycem ama hani gücü yalniz kadınlara yeten tipler var ya o da öyle biri. Yani gücü bana yetiyor dışarıda sanirsiniz melek. İnsanlara yardim eden falan. Zaten yuksek lisans yapıyor ve üni versite hocası olacak. Ben de pdr okumama rağmen beni küçümsüyor . daha neler neler onunla ayni evdeyiz ama haftalarca aylarca konismadigimiz olmuştur. Hani bana yaptıklarına almıştım ama babama da psikolojik şiddet göstermesi annemle bir olup ezmeleri öyle kanıma dokunuor ki. Az önce kavga çıktı mesela annem babama bağırıyordu ben de anneme kizdim yeter su adama bağırma diye, zaten onun parasıyla geciniyoruz beni okutan o iki tane ev aldık ama adama huzur verin ya yeter dedim o arada hayvan odasından çıktı ve üzerime yürüdü ikiniz de ayni b.ksunuz dedi. Allah belasını versin elim.kolum bağlı bisey yapamiuorim annem yardımcı olmuyor . erkek arkadaşıma soylesem bi güzel hakkından gelecek ya da en sonunda ben cinayet işleyeceğim.

erkek arkadasina soylesen dover mi? Kendini ve aileni komik duruma dusurme bence. Hic muhatap olma anlasamiyosan
Tabi ya anlatamıyorum ki utanıyorum . kim anlatabilir. Ben zaten muhatap olmuyorum ama iste ayni evdesin hep bi sorun oluyor

Canım sakin ol ne o cinayet falan. Oku okulunu sabret ayrılırsın evden. Babana üzüldüm ben eşinden yana şansı yok, oğlundan yana yok. O ne yapsın sen bir gün ayrılacaksın o evden.
Ayrıca bu ailevi sorunlarını erkek arkadaşına anlatma, aileni kimsenin gözünde küçük düşürme çünkü bir gün en zayıf noktandan vuruyor seni insanoğlu. O yapmaz deme yapıyor, insanın en yakını bile yapıyor.

Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır derler ya, üniversite de hoca olacak ama hale bakın. Keşke psikoloğa gitse bu bir sinir hastalığı bence, hatta bunlar Yüzünden sizin de gitmeniz gerekir ama o düzelmeden sen ne yapacaksın... Annelerin şu erkek düşkünlüğü nasıl bir şey, benim annem bile oğlum olsaydı tam bir kaynana olurdum kız beğenmedim falan Demişti lafın Arasında...

Canım sakin ol ne o cinayet falan. Oku okulunu sabret ayrılırsın evden. Babana üzüldüm ben eşinden yana şansı yok, oğlundan yana yok. O ne yapsın sen bir gün ayrılacaksın o evden.
Ayrıca bu ailevi sorunlarını erkek arkadaşına anlatma, aileni kimsenin gözünde küçük düşürme çünkü bir gün en zayıf noktandan vuruyor seni insanoğlu. O yapmaz deme yapıyor, insanın en yakını bile yapıyor.
Evet en çok canım babama üzülüyorum . babamı da yanıma alacağım ama bunu kafama koydum surda bir yıl var. Ama bazen öyle sinirleniyorim öyle nefret ediyorum ki ondan yılların kini var. İlerde dava edebilirim onu dusunuyorum

Evet sana Katılıyorum anlatma sakın. İlerde çok farklı yönlere gidebilir konu tartışmalarınızda.

Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır derler ya, üniversite de hoca olacak ama hale bakın. Keşke psikoloğa gitse bu bir sinir hastalığı bence, hatta bunlar Yüzünden sizin de gitmeniz gerekir ama o düzelmeden sen ne yapacaksın... Annelerin şu erkek düşkünlüğü nasıl bir şey, benim annem bile oğlum olsaydı tam bir kaynana olurdum kız beğenmedim falan Demişti lafın Arasında...
Hem de nasıl. Annemin sucu bunlar. Eminim. Onu çocukluktan bu yana öyle simartti ki. Ha abimi de kabadayı falan zannetmeyin. Kendi yasitinda biri dikilse korkudan geberir. Evden çıkmayan birisi. Öyle çevresi de yok. Gücü bize yetiyor

Sen tez zamanda isini eline alir da sunlardan kurtulursun insallah. Hemen ayri eve cikardim senin yerinde olsam. Karaktersizle ugrasmak cok zor olmali. Yazdigin gibi babani da yanina alirsin. Abinle annene de siz istediniz rahatlayin simdi der kapiyi carpar gidersin. Öff sinirlendim. Ailelerin parcalanmasindan yana degilim ama ben de abimdem cektim zamaninda. Bilemiyorum. Dedigin kadar yasanmasi zor ise babanla kendin yasa huzur icinde.

Sen tez zamanda isini eline alir da sunlardan kurtulursun insallah. Hemen ayri eve cikardim senin yerinde olsam. Karaktersizle ugrasmak cok zor olmali. Yazdigin gibi babani da yanina alirsin. Abinle annene de siz istediniz rahatlayin simdi der kapiyi carpar gidersin. Öff sinirlendim. Ailelerin parcalanmasindan yana degilim ama ben de abimdem cektim zamaninda. Bilemiyorum. Dedigin kadar yasanmasi zor ise babanla kendin yasa huzur icinde.
Okulu bitirmek lazim önce . ya ben ona haddini bildirmek istiyorum . dediğim gibi ilerde dava açacağım . nasılsa bi araya geleceğiz yine ve o beni dövüp hakaret edicek iste o zaman bir darp raporu iyi bir avukatla hakkından gelicem. Yemin ederim ki yapicam bunu. Çalıştığı üniversiteye de rezil olsun insanlar tanisin gerçek yüzünü.

Okulu bitirmek lazim önce . ya ben ona haddini bildirmek istiyorum . dediğim gibi ilerde dava açacağım . nasılsa bi araya geleceğiz yine ve o beni dövüp hakaret edicek iste o zaman bir darp raporu iyi bir avukatla hakkından gelicem. Yemin ederim ki yapicam bunu. Çalıştığı üniversiteye de rezil olsun insanlar tanisin gerçek yüzünü.

Gercekten pisligin teki olduguna inaniyorsan yap. Normalde kusurlarini örtmemiz lazim insanlarin ama abin ileride sana yaptigini esine dostuna da yapmaya kalkarsa kötü.

Eline ekmeğini aldığın gün abini hayatından sil , bunun en büyük suçlusu annen

Eline ekmeğini aldığın gün abini hayatından sil , bunun en büyük suçlusu annen
Ne yazık ki. Şöyle bi durum var anneannem de erkek çocuklarını ayırır onlara kızlarından daha iyi davranırdı. Kızlarını ezerdi. Bütün mali mülku erkeklere dağıttı ancak oğulları onun kaldığı eve gozlerini dikip kapı dışarı ettiler.felç geçirince ilgilenmediler doğru dürüst yengelerim bakmak istemediler ve ne oldu sonra? Kızlarının evinde kaldı ve öldü.Annemin durum da bu olacak sanırım. Ne yazık hic ders almıyor insanlar.annemi su huyları olmasa çok sevjcem ama çocukluğumun gencligimin içine ettiler oğluyla bir olup nefretin öyle büyük ki sayfalarca yazabilirim

Üniversite de hoca olacak ve hala sana vuruyor mu yoksa şikayetçi ol
Evet, şiddet uyguluyor. Tek bana değil babama da. Ayrıca su an yapacak dava açacak maddi durum yok. Aynı evdeyiz yapamam. Ama bir yıl sonrayi bekliyorum burnundan getireceğim insan içine cikamiycak.

Seni anlıyorum anneannene acımadım . Oğlunun eline düşerse annen dünyanın kaç bucak olduğunu anlayacak , o zaman işte annene diyeceksin sen ve oğlun hayatı bana zindan ettiniz , annen duygularını bilsin
Ne yazık ki. Şöyle bi durum var anneannem de erkek çocuklarını ayırır onlara kızlarından daha iyi davranırdı. Kızlarını ezerdi. Bütün mali mülku erkeklere dağıttı ancak oğulları onun kaldığı eve gozlerini dikip kapı dışarı ettiler.felç geçirince ilgilenmediler doğru dürüst yengelerim bakmak istemediler ve ne oldu sonra? Kızlarının evinde kaldı ve öldü.Annemin durum da bu olacak sanırım. Ne yazık hic ders almıyor insanlar.annemi su huyları olmasa çok sevjcem ama çocukluğumun gencligimin içine ettiler oğluyla bir olup nefretin öyle büyük ki sayfalarca yazabilirim

Seni anlıyorum anneannene acımadım . Oğlunun eline düşerse annen dünyanın kaç bucak olduğunu anlayacak , o zaman işte annene diyeceksin sen ve oğlun hayatı bana zindan ettiniz , annen duygularını bilsin
Ben yine anneme bakarım tabi, ancak oglunun hayatini mahvedicem zamanı geldiğinde . buraya da yaziyorum

Back
X