abimden ölesiye nefret ediyorum

Şu erkek evlatla alakalı yakın çevrem veya komşularla alakalı anlatılacak çok olaylar var ve bu annelerin ve babaların bunları iyi yetiştirememsinden kaynaklanıyor son örnek bizim yakın akraba anne sürekli yasin ve dualarda ve camaatlerde olurken oğluyla hiç ilgilenmedi oğluda internete kumar oynayıp babasına tarla, bağ bahçe ve 2katlı evini sattırdı herkes anneyi suçluyor zamanında ilgilenmedi diye ,

Buraya yeni üye oldum . çok sinirli çok mutsuzum artik dayanamiycam katil olmaktan korkuyorum.
lanet bas belası bi abim var. Aramızda sadece kan bağı var diye onu çekmek zorundayım. İki kardesiz çocukluktan bu yana emdigim sütü burnumdan getirdi. Cani sıkıldıkça en ufak bi tartışmada dovdu oyun oynardık birlikte kuzenlerimiz vardı bi sorun çıkınca önce doverdi sonra da kuzenlere konusnayin bu surtukle derdi. Evet çok iyi hatırlıyorum. Bir kere bile bana iyi davranmazdi. Hep bi çıkarı olurdu mesela bir şey isterdim en ufak bisey mesela bisikletine binmek bilgisayarını kullanmak karşılığında sunu yapacaksın sunu vereceksin şuraya gideceksin gibi şeyler. Basta basit çocuk kavgaları gibi geliyor ama değil iste. Benden hep nefret etti. Babam çok pasif biridir ne yazık ki yaratılış itibari ile sessiz sakin zararsız bir adamcağız. İstanbulda memurluk yaptıktan sonra emekliye ayrıldı kendimi bildim bileli sessizdir. Zaten o da abimden çok ceker. Ona bile küfürler el kaldirnalar daha neler neler.
Neyse büyüdük ama abim olacak hayvanda hicbir değişme yok aksine gün geçtikçe aramız daha bozuluyor. Benle alay etmeler aşağılamalar ağza alınmayacak küfürler. En ufacık bir tartışmada "kes sesini o..." ağzına bilmem ne yaparım. Sesimi cikarsam döver hep. Annemi soravaksiniz belkj de hep onun yüzünden bu bu kadar simardi. Evet ogluşu annemin paşasıdır. Kavga etsek o kadar dayaklar yesem küfürler isitsem yine suçlu benim. Çünkü onun bu hareketlerine kufurlerine tepki verip oğlunun keyfini bozuyorum.
Abim olacak şerefsiz insan allahın gücüne gitmesin ama gerçekten çirkin bi insan. Acaba bu yüzden mi diycem ama hani gücü yalniz kadınlara yeten tipler var ya o da öyle biri. Yani gücü bana yetiyor dışarıda sanirsiniz melek. İnsanlara yardim eden falan. Zaten yuksek lisans yapıyor ve üni versite hocası olacak. Ben de pdr okumama rağmen beni küçümsüyor . daha neler neler onunla ayni evdeyiz ama haftalarca aylarca konismadigimiz olmuştur. Hani bana yaptıklarına almıştım ama babama da psikolojik şiddet göstermesi annemle bir olup ezmeleri öyle kanıma dokunuor ki. Az önce kavga çıktı mesela annem babama bağırıyordu ben de anneme kizdim yeter su adama bağırma diye, zaten onun parasıyla geciniyoruz beni okutan o iki tane ev aldık ama adama huzur verin ya yeter dedim o arada hayvan odasından çıktı ve üzerime yürüdü ikiniz de ayni b.ksunuz dedi. Allah belasını versin elim.kolum bağlı bisey yapamiuorim annem yardımcı olmuyor . erkek arkadaşıma soylesem bi güzel hakkından gelecek ya da en sonunda ben cinayet işleyeceğim.

acaba abin kimin parası ile okumuş nasıl vicdansız ki bir babaya ataya B.ksunuz diyor.Allahım hayırlı evlat versin zaten her 2 cihanda bu yaptıklarını çeker ...annenize de bravo gerçekten PESS diyebilirim.Sizde elinizden geldiğince muhatap olmayın bu adam okulda nasıl hoca olacak yaa asıl orasındayım ben şaşılacak bir durum gerçekten

eski kafa işte başka türlüsünü görmemişler kendileri de muhtemelen aynı konumdaydılar önemsenmediler..ama ders almıyorlar aynısnı kendi evlatlarına da yapıyorlar..bölümün güzel kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama az sabret benim de erkek kardeşim beni hırpalardı ama seninki kadar değil tabi şimdi hepimiz evlendik uzaktayız kıymetliyiz inşallah sizin de düzelir..sinirini anlıyorum ama beddua etme boşver Allah a havale et kimsenin ahı kimsede kalmaz..bende kardeşime beddua ettim çok şey söyledim şimdi karısından yana muzdarip hepsi başına geldi Allah kimsenin yuvasını bozmasın..seninki okumuş mesleği var ama belki huzurlu mutlu bir yuvası olmayacak öle tek başına ölüp gidecek boşver

görme duyma karışmayatmadan yatmaya eve git gez dolaş ders çalış sevgilin varmış onunla vakit geçir her şey yoluna girer inşallah.
Okul bu sene bitiyor isim de hazır allaha şükür iyi bi bolumdeyim ama iste aile kotu olunca ezilince insan mutlu olamıyo

Okul bu sene bitiyor isim de hazır allaha şükür iyi bi bolumdeyim ama iste aile kotu olunca ezilince insan mutlu olamıyo
Bunu yaşayan biliyo...geçmiyo be geçmiyo....ben oğluma hep sakinlik, anlayis, kizlara karşi nezaketi öğretiyorum.Aksini yaparsa cezalandiririm.

babn neden bunları çekiyor.ayrılsın anneden olsun bitsin. şimdiki erkekelr olsa hemen boşardı ne varsa eskilerde var

Bunu yaşayan biliyo...geçmiyo be geçmiyo....ben oğluma hep sakinlik, anlayis, kizlara karşi nezaketi öğretiyorum.Aksini yaparsa cezalandiririm.
Aynen ben de öyle yapicam. Bi oğlum olmasını bu yüzden istiyorum bi erkek bir de kızım olsun. Ailemde yasayamadigim goremedigim saygıyı huzuru kendi kuracagim yuvamda yaraticam inşallah. KK da muhakkak erkek çocuğu olan bayanlar vardır okuyup ders alsınlar ayrım yaomasinlar çocukları arasında.

Aynen ben de öyle yapicam. Bi oğlum olmasını bu yüzden istiyorum bi erkek bir de kızım olsun. Ailemde yasayamadigim goremedigim saygıyı huzuru kendi kuracagim yuvamda yaraticam inşallah. KK da muhakkak erkek çocuğu olan bayanlar vardır okuyup ders alsınlar ayrım yaomasinlar çocukları arasında.
Benim kocam da kiz kardeşine melektir.Korur kollar, kirmaz, çok sevgi gösterir...Bi bardak su verse bile eline sağlik der....babam da erkek, kocam da erkek....babam hayatima s.çtı...evlenirken dikkat et; anasini bacisini kirmayan karisini da kirmaz.mutluluklar dilerim evliliğinde

Benim kocam da kiz kardeşine melektir.Korur kollar, kirmaz, çok sevgi gösterir...Bi bardak su verse bile eline sağlik der....babam da erkek, kocam da erkek....babam hayatima s.çtı...evlenirken dikkat et; anasini bacisini kirmayan karisini da kirmaz.mutluluklar dilerim evliliğinde
Tesekkur ederim.

tanııdğım bırı var,anasını bacına hep kırmış,dövmüş,şimdi karısına kızına tapıyor 15 yıllık evliler,bence ınsan değişir dönüşür,genelleme yapma,teyze oğlum var ıkıtane,bacılarını ne döverlerdi,şimdi eşlerıne ne düşkün,

tanııdğım bırı var,anasını bacına hep kırmış,dövmüş,şimdi karısına kızına tapıyor 15 yıllık evliler,bence ınsan değişir dönüşür,genelleme yapma,teyze oğlum var ıkıtane,bacılarını ne döverlerdi,şimdi eşlerıne ne düşkün,
Ooo Aferin ona ne iyi bir b.k yemiş ya bütün kadınlar kalkıp ayakta alkisladik bu mutlu hikayeyi

Anasini bacisini sayan, kadin kiymeti biliyodur ve esini de sayar...yoksa anasini bacisini dovuyosa seni de döver; yada baska bisey demedim

Evet en çok canım babama üzülüyorum . babamı da yanıma alacağım ama bunu kafama koydum surda bir yıl var. Ama bazen öyle sinirleniyorim öyle nefret ediyorum ki ondan yılların kini var. İlerde dava edebilirim onu dusunuyorum
Abine gucun yetmez, muhatap olma,tartisma cikmasin. O bir erkek ve gucun ona yetmez,o uzerine geldikce sinirlerin daha da yipranacak..

Bence o 1 yılı atlat hayirlisiyla. Sonra babanla birlikte ayri eve mi cikarsiniz naparsiniz bilmem. Baba_kız gayet gecinirsiniz. Ama babaniz annenizden ayrilmak ister mi,ayri durmak?
Babaniza da uzuldum ben.
Herseyi biz kadinlar yapiyoruz malesef,yetistiremiyoruz terbiye edemiyoruz cocuklarimizi... once annenizi dr a goturun ,eseriyle de gurur duysun bol bol..

*** sevgiline aile durumunuzu acma bence,onu araya sokma_herseyinizi bilmesin. Evlenirseniz ,zaten ailen de sorunluydu senin,onlar bile deger vermemis sana diye asagilayip basina kakabilir. Agzina laf verme onun da.

1 yılı atlatmaya bak kolay olmayacak biliyorum ama sabretmelisin, o Allah herseyi gorur kimsenin yanina birakmaz..

Abine gucun yetmez, muhatap olma,tartisma cikmasin. O bir erkek ve gucun ona yetmez,o uzerine geldikce sinirlerin daha da yipranacak..

Bence o 1 yılı atlat hayirlisiyla. Sonra babanla birlikte ayri eve mi cikarsiniz naparsiniz bilmem. Baba_kız gayet gecinirsiniz. Ama babaniz annenizden ayrilmak ister mi,ayri durmak?
Babaniza da uzuldum ben.
Herseyi biz kadinlar yapiyoruz malesef,yetistiremiyoruz terbiye edemiyoruz cocuklarimizi... once annenizi dr a goturun ,eseriyle de gurur duysun bol bol..

*** sevgiline aile durumunuzu acma bence,onu araya sokma_herseyinizi bilmesin. Evlenirseniz ,zaten ailen de sorunluydu senin,onlar bile deger vermemis sana diye asagilayip basina kakabilir. Agzina laf verme onun da.

1 yılı atlatmaya bak kolay olmayacak biliyorum ama sabretmelisin, o Allah herseyi gorur kimsenin yanina birakmaz..
Tesekkur ederim yorumunuz için zaten sabrettim bu vakte kadar, bir yıl daha dayanjcam napalim zaten okulum var aksam 6ya kadar eve gelmiyorum gelince de odama kapaniyorum erkek arkadaşım bazen soruyor aileni merak ediyorum hic anlatmiyosun falan ben de gecistiriyorum o da farkediyo bi sorun olduğunu ama asla anlatmadim anlatmam da kimseye guvenecek değilim

Tesekkur ederim yorumunuz için zaten sabrettim bu vakte kadar, bir yıl daha dayanjcam napalim zaten okulum var aksam 6ya kadar eve gelmiyorum gelince de odama kapaniyorum erkek arkadaşım bazen soruyor aileni merak ediyorum hic anlatmiyosun falan ben de gecistiriyorum o da farkediyo bi sorun olduğunu ama asla anlatmadim anlatmam da kimseye guvenecek değilim
En iyisi boswer,aileni kotuleme yine de..
Zaman herseyin ilaci.

Yok ben zaten hep oyleyim hep uzaktayim. Muhatap olmasam da ara ara sinirlerimi bozuyor yurtta kalacaktı ama yurt ankarada yaşadığı evi olduğu için kabul etmemiş ondan kurtulma hayalim suya düştü yani. Küçükken bana ilgi gösterilmedi
Kendimi bildim bileli ikinci sınıf evlat muamelesi gördüm sebebini bilmiyorum hadi desem ki sadece bana öyle hatayı kendimde ararim ama yok babama da öyle yani sessiz gorduguyle uğraşıyor. Belki su an biraz kıskançlık olabilir ne biliyim sevgilim var diye çünkü onun hic olmadığını biliyorum ama çocukluktan bu yana böyleydi . birazdan evden cikicak bi otobüsün altında kalması en buyuk arzum

töbe est :D o zaman ne yap ne et abine birini bul evlensin onun evlenme zamanı gelmiş yani senin iyi anlaşabileceğin afedersin ama onun azına tükürecek bir kadın lazım o zaman bak gör ne güzel oluyor :)

Selam.Ben turkceyi pek iyi bilmiyorum yazim hatalari için özür dilerim. Konuyu açan hanimin hesabi pasiv, bes yil onceki konu,amma ben de benzer sorundan muzdaripim. Nasil sonuclandigini merak ettim.Bir sekilde goruyorsa bu konuyu açan hanim geri donus yapsa mutlu olurdum.Tesekkur ederim

Selam.Ben turkceyi pek iyi bilmiyorum yazim hatalari için özür dilerim. Konuyu açan hanimin hesabi pasiv, bes yil onceki konu,amma ben de benzer sorundan muzdaripim. Nasil sonuclandigini merak ettim.Bir sekilde goruyorsa bu konuyu açan hanim geri donus yapsa mutlu olurdum.Tesekkur ederim
Sizde bir konu açabilirsiniz. Yardımcı olabiliriz.

Back
X