- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bu inanmayıp bu hayal ile mutlu ol.inanamadım hiç inanılır gibi değil kayınvalideni geç tek bir kulla iyi geçinebildiğini hiç sanmıyorum.
Hakaret mi?Hani nerde?Ya sizin başka işiniz mi yok hani birsürü konu var onlarada el atın biraz.Benim niyetimi Allah biliyor.O kadar içim rahat ki konunun en sonunda yazmıştım ben kemdim için değil abimin mutlulupu için dua ederim diye internetten kim olduğunu bilmediğim herhangi birine neden kızayım ne işim olur başka derdim mi yok inanın sizin konuyu önemsediğiniz kadar önemsemedim sizi yorum kalabalığı yaptınız sadece hepsi bu biz bencil samimiyetsiz ve uyanığız sizde 30 küdür yaşında 70 küsür yaşında kayınvalidesiyle arası iyi olan mkemmel birisiniz tamam anladık...güle güle...Hakaret eden sizsiniz. Bana hayatı zorlaştırırsınız bu kafayla demişsiniz de siz de maşallah pek bi kolaylaştırmışsınız kendinize.
O sizin samimiyetsizliğiniz hanfendi.Başından beri iyi niyetli gibi rol yapıp samimiyetsiz samimiyetsiz bana dua ( altında beddua) eden sizsiniz. Ben sizin ağzınızla size dua ettim işinize gelmedi. Bu arada abinize olan duam bütün samimiyetimle. Size de. Size beddua geldi benim duam galiba ondan kızdınız. Öpüyorum güzel kalbinizen bayan samimiyet timsali insan.
Açık acık da dedim konu sahibi gibi yazayım da anlasın diye. Siz gibi davranınca pek samimiyetsiz oldum:))
Siz ile ben aynı kafada asla buluşamayız. Eğer siz samimi olan tarafsanız ben samimiyetsiz olayım be konu sahibi. Gönüllüyüm:)
Ya arkadasim hepimizin anneleri muhafazakar. Normalde evde donuyla oturmuyor ya bu kadin. Rahat edemeyecek ne var bunda? Atacak basina yazmasini, giyecek entarisini oturacaksiniz hep beraber.anneme kalsa zaten oda yaşamak istemez abim evlenince ama bizimlede istemiyor çünkü muhafazakar biri eşimden çekiniyor kendi evim gibi rahat edemem diyor abimde bana bırakmak istemiyr açıkçası onun göreviymiş gibi görüyor oysaki abim bize yapacağı bütün insanlığı yaptı herkesin kendine göre nedenleri var abim zaten bizimle yaşama meselesi anlatınca duymuyor bile gerçekten ne yapsam bilmiyorum
saptırmayın yeter. Sırasıyla yazıyorumHakaret mi?Hani nerde?Ya sizin başka işiniz mi yok hani birsürü konu var onlarada el atın biraz.Benim niyetimi Allah biliyor.O kadar içim rahat ki konunun en sonunda yazmıştım ben kemdim için değil abimin mutlulupu için dua ederim diye internetten kim olduğunu bilmediğim herhangi birine neden kızayım ne işim olur başka derdim mi yok inanın sizin konuyu önemsediğiniz kadar önemsemedim sizi yorum kalabalığı yaptınız sadece hepsi bu biz bencil samimiyetsiz ve uyanığız sizde 30 küdür yaşında 70 küsür yaşında kayınvalidesiyle arası iyi olan mkemmel birisiniz tamam anladık...güle güle...
annem zaten erken uyur burada neler okudum geliniyle tatile sinemya gitmeye çalışanlar falan gerçekten böyle biri değil yani umarım iyi biri olurAbinin evlenmesi için önce bir kızarkadaşı olması gerekir.Sevdiği ve anlaştığı bir kız olursa belki bu konuyu önemsemeyebilir.Burada kayınvalidesiyle oturacağını söyleyen pembe gözlüklü çok gelin adayı gördük.
Belirtmeden edemicem benim de annem 75 yaşında ve çarşısı,pazarı,gezmesi,evişi maşallah hepsi yerinde.
Annen senin evine muhafazakar olduğu için gelmiyormuş.Neden ?
Damat akşamdan akşama gelecek,annen de odasında zaman geçirebilir.Zaten evişi yapmıyormuş,yemeğini yer,odasına çekilir.Kaldı ki oğluyla yaşasa bile yeni evlileri başbaşa bırakmak adına bu şekilde yapması daha uygun olur.
bir kadına verilebilecek en büyük cevap sessizliktir sustum siz takılın....saptırmayın yeter. Sırasıyla yazıyorum
Ben bencillik dedim hakaret dediniz
Sonra ben iyi dileklerde bulundum
Siz samimiyetsiz dediniz
Ben de siz hakaret ediyorsunuz dedim. Asıl o sizin samimiyetsizliğiniz dedim.
Tek tek alıntılatmayın insana. Laf cambazlığı bu. Uyanık kelimisini ise hiç kullanmadım!
bakalım bunu deneyeceğim artık annemde bana serttir hayırlısıYa arkadasim hepimizin anneleri muhafazakar. Normalde evde donuyla oturmuyor ya bu kadin. Rahat edemeyecek ne var bunda? Atacak basina yazmasini, giyecek entarisini oturacaksiniz hep beraber.
E peki tamam abin evlenmesin. Yarin annen iyice yaslanip ele ayaga dusunce abin mi bakacak? Erkek evlat ne kadar bakabilir annesine? Cok mecbur olur, kiz kardesi akrabasi olmaz amenna ama kizi varken adam nasil annenizin kisisel temizligiyle ilgilenecek? Akil var mantik var yav. Dwli deli is yapmayin. Adami hasta ediyorsunuz ha.
Benimde annem sizinki gibi biraz. Ben evimden baska yerde rahat edemem der çalim atarak.
Bende diykrum ki, valla kusura bakma zorla da olsa getiririm. Ben senin gonul rizani sormuyorum anne. Zamani gelince mecbur geleceksin. Daha bisey demiyor. Sen agirligini koyacaksin ortaya. Zaten belli yastan sonra rolleri degisiyor insanoglu. Anneler evlat gibi, evlatlar ana baba gibi oluyor. O yuzden benim annem ben ne dersem onu yapar. Onun iyiligi soz konusu oldugunda ben onu sozunu dinlemem.
hıhı olduBana kızacağınıza annenize kızın zamanında abinizi evlendirmemiş rahatını düşünmüş genelde 30 yaşından sonra erkeğin evlenmesi zor
Bir insana deseydiniz. Bir kadına diye neden ayırdınız. Erkek misiniz ne alaka? Şimdiye kadar sussaydınız. Siz ancak cevabınız bitince susarsınız. Yoksa tüm mesajlarıma atlamadan cevap yazmazdınız. Ya da neden yazdınız. Konumu benden çok önemsedin dediniz de siz beni ne çok önemsediniz değil mi?! Sessizliktir diye cevap yazmaya da gerek yoktu. Duramadınız. Bence de artık sessiz kalın.bir kadına verilebilecek en büyük cevap sessizliktir sustum siz takılın....
Canim görünce olarak siz yanınıza alsaniz annenizi. Neden gelin kV ile kalmak zorunda? Baştan böyle bir hüküm olabilir mi?kalabilecek olsa belki derim herkes annesi bilir
hahahahhahahaahahahha:))Bir insana deseydiniz. Bir kadına diye neden ayırdınız. Erkek misiniz ne alaka? Şimdiye kadar sussaydınız. Siz ancak cevabınız bitince susarsınız. Yoksa tüm mesajlarıma atlamadan cevap yazmazdınız. Ya da neden yazdınız. Konumu benden çok önemsedin dediniz de siz beni ne çok önemsediniz değil mi?! Sessizliktir diye cevap yazmaya da gerek yoktu. Duramadınız. Bence de artık sessiz kalın.
ikna etmek için artık kavga edeceğim gerekirseCanim görünce olarak siz yanınıza alsaniz annenizi. Neden gelin kV ile kalmak zorunda? Baştan böyle bir hüküm olabilir mi?
Kalamadıhahahahhahahaahahahha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?