Abimden sonra bende onun evlenmesinden umudu kestim galiba...

abim evlenebilir mi?

• evlenir

OY: 37 56,1%
  • evlenemez

OY: 29 43,9%

• Ankete Katılan
    66
Hakaret mi?Hani nerde?Ya sizin başka işiniz mi yok hani birsürü konu var onlarada el atın biraz.Benim niyetimi Allah biliyor.O kadar içim rahat ki konunun en sonunda yazmıştım ben kemdim için değil abimin mutlulupu için dua ederim diye internetten kim olduğunu bilmediğim herhangi birine neden kızayım ne işim olur başka derdim mi yok inanın sizin konuyu önemsediğiniz kadar önemsemedim sizi yorum kalabalığı yaptınız sadece hepsi bu biz bencil samimiyetsiz ve uyanığız sizde 30 küdür yaşında 70 küsür yaşında kayınvalidesiyle arası iyi olan mkemmel birisiniz tamam anladık...güle güle...

Abinin evlenmesi için önce bir kızarkadaşı olması gerekir.Sevdiği ve anlaştığı bir kız olursa belki bu konuyu önemsemeyebilir.Burada kayınvalidesiyle oturacağını söyleyen pembe gözlüklü çok gelin adayı gördük.
Belirtmeden edemicem benim de annem 75 yaşında ve çarşısı,pazarı,gezmesi,evişi maşallah hepsi yerinde.

Annen senin evine muhafazakar olduğu için gelmiyormuş.Neden ?
Damat akşamdan akşama gelecek,annen de odasında zaman geçirebilir.Zaten evişi yapmıyormuş,yemeğini yer,odasına çekilir.Kaldı ki oğluyla yaşasa bile yeni evlileri başbaşa bırakmak adına bu şekilde yapması daha uygun olur.

Ya arkadasim hepimizin anneleri muhafazakar. Normalde evde donuyla oturmuyor ya bu kadin. Rahat edemeyecek ne var bunda? Atacak basina yazmasini, giyecek entarisini oturacaksiniz hep beraber.
E peki tamam abin evlenmesin. Yarin annen iyice yaslanip ele ayaga dusunce abin mi bakacak? Erkek evlat ne kadar bakabilir annesine? Cok mecbur olur, kiz kardesi akrabasi olmaz amenna ama kizi varken adam nasil annenizin kisisel temizligiyle ilgilenecek? Akil var mantik var yav. Deli deli is yapmayin. Adami hasta ediyorsunuz ha.
Benimde annem sizinki gibi biraz. Ben evimden baska yerde rahat edemem der çalim atarak.
Ben de diyorum ki, valla kusura bakma zorla da olsa getiririm. Ben senin gonul rizani sormuyorum anne. Zamani gelince mecbur geleceksin. Daha bisey demiyor. Sen agirligini koyacaksin ortaya. Zaten belli yastan sonra rolleri degisiyor insanoglu. Anneler evlat gibi, evlatlar ana baba gibi oluyor. O yuzden benim annem ben ne dersem onu yapar. Onun iyiligi soz konusu oldugunda ben onu sozunu dinlemem.

Son düzenleme:
saptırmayın yeter. Sırasıyla yazıyorum
Ben bencillik dedim hakaret dediniz
Sonra ben iyi dileklerde bulundum
Siz samimiyetsiz dediniz
Ben de siz hakaret ediyorsunuz dedim. Asıl o sizin samimiyetsizliğiniz dedim.
Tek tek alıntılatmayın insana. Laf cambazlığı bu. Uyanık kelimisini ise hiç kullanmadım!

annem zaten erken uyur burada neler okudum geliniyle tatile sinemya gitmeye çalışanlar falan gerçekten böyle biri değil yani umarım iyi biri olur

bir kadına verilebilecek en büyük cevap sessizliktir sustum siz takılın....

Bana kızacağınıza annenize kızın zamanında abinizi evlendirmemiş rahatını düşünmüş genelde 30 yaşından sonra erkeğin evlenmesi zor

bakalım bunu deneyeceğim artık annemde bana serttir hayırlısı

Bana kızacağınıza annenize kızın zamanında abinizi evlendirmemiş rahatını düşünmüş genelde 30 yaşından sonra erkeğin evlenmesi zor

bir kadına verilebilecek en büyük cevap sessizliktir sustum siz takılın....
Bir insana deseydiniz. Bir kadına diye neden ayırdınız. Erkek misiniz ne alaka? Şimdiye kadar sussaydınız. Siz ancak cevabınız bitince susarsınız. Yoksa tüm mesajlarıma atlamadan cevap yazmazdınız. Ya da neden yazdınız. Konumu benden çok önemsedin dediniz de siz beni ne çok önemsediniz değil mi?! Sessizliktir diye cevap yazmaya da gerek yoktu. Duramadınız. Bence de artık sessiz kalın.

hahahahhahahaahahahha:))

Valla Rabbim ne yazdiysa o olur, evlenemez deriz evlenir, evlenir deriz evlenemez.
Atlaya atlaya sayfalari okudum da sahsi fikrim evlenemez yonunde.
Artik gorucu usulu evliliklerde bile kiz tarafi ayri ev acma sarti koyuyorken belli bir flortlesme surecinden sonra evlenenler hic kabul etmez ayni evde yasamayi..
Dedigim gibi Allah bilir.

Her zaman ki gibi kaynana gelin ayni evde yasayacak, bosanma durumuna gelip kari koca iliskileri iflasa gelicek sonra kaynana kizinin yanina gidecek..
Sonra sonrasini ben size soyleyeyim yasananan kaynana sorunlarindan birbirine karsi tum tahammullerini sabirlarini yitiren iliskileri bozulmus iki insana donusecekler
Abiniz evlendigini pisman olacak
Hayalimizi biraz daha guclendirelim yegenleriniz muhakkak ki olacak. Mutsuz ailede buyuyen cocuklar...
Meseleyse kocasi olen bir kadin asla tek basina yasayamaz
Ama Neden???
Oyle bir yasar ki ama olmaz dimi

Bu arada size tavsiyem annenizi duzeninizi oturtmadan yaniniza alin eger alicaksiniz..

Cunku sonradan cevremde gurdugum hic bir gorumce yillar sonra mellek anneleriyle yasayamiyor. Gelinle oturup annesini cekistirmeye basliyor sen nasil dayanmissin diye bunca zaman diye..

Tersi tek bir ornekle karsilassam asla yazmazdim malesef hepsi oyle.
Olmayacak seyi olur yapmayin
Ev ev ustune olmaz

Son olarak kaynanan icin yazdiklarinin uzerine kimsenin bisey yazmasina bile gerek yok aslinda
Senin annen cok iyi yaninda seve seve kalinacak biri... Kaynanansa "mecbur kalirsa yaninda kalican biri":)
Olmadi bari kaynananla otursaydinda birde iyi kadin yazaydin bir tutarli tarafin ornek tarafin olurdu ama olmadi..

Evliliklerin ilk yillari zaten alisma birbirini ogrenme donemi. En zor kismi bu. Birde bu zorlugun uzerine evde 2 kadin yasasin deyin. Ayni adama asik iki kadin olmaz bunu artik ogrenin.
Kari koca arasindaki problemi asar. Ama anneler girince devreye araya oyle sogukluk oyle duvarlar giriyor ki..
O evlilikten artik hayir gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…