Abimden sonra bende onun evlenmesinden umudu kestim galiba...

abim evlenebilir mi?

• evlenir

OY: 37 56,1%
  • evlenemez

OY: 29 43,9%

• Ankete Katılan
    66
Gerçekten bukadar iyi niyetli ise korkmayın nasibi bulur abinizi ve evlenir.
Benzer hatta + 2 görümceyle abim evlendi.Abinizde evlenir, işi gücü mesleği olan biri.Sokaktaki o kadar başı boş serseriler evleniyor,he aynı evde zor olacağı bir gerçek.İnşallah abinizin ve annenizin anlaşacağı bir hanım çıkar karşısına

Ben ve çevremde tanıdığım kadınların hiçbiri abinle evlenmez. Kv ile beraber yaşamazlar çünkü. Yaşamayı kabul eden biri çıkarsa evlenir. Sonuçta anne hepinizin annesi, sadece abine yüklüyorsunuz bu sorumluluğu ne güzel memleket. Bunu kabul edecek kimi bulur bilemeyeceğim.

annen hasta değilmiş ki
yalnız yaşayamaması çok saçma
bence bu şartlarda abinin işi zor

sen ayrılabiliyosun diğer abin ayrılabiliyo da bu abin neden ayrılamıyo annenden?

yanlış anlamayın
ama kimse sizin içerinizi bilmez bu yüzden

ilk sorular
soru = adam 32 yaşında öğretmen ama bir birikimi yok
düşünülen = demek ki savurgan
soru = diğer abi de evliyse niye o değil de bu abiyle kalıyor anne evlenince
düşünülen = hmm demek ki anneci

bu konuyu siz değil de abinizle evlenmek için soran biri açsaydı gelen genel cevap
iyi düşün anneci yıllardır çalışıp birikimi olmayan bir adam ve anneyle aynı evde yaşayacaksınız olmaz o iş
di....

Özellikle şu son paragrafa çok katılıyorum. Ben konu açsam, ve eş adayını böyle tanımlasam emin olun kimse evlen demezdi burada. 10 kişiden 9'u sakın ha pişman olursun derdi.

Ne guzel vicdan rahatlatmissiniz
Oh oyle iyi boyle fedakar abim var diyince yasananlar geride kaliyor dimi
O zmn siz bosanin abiniz evlensin siz annenize bakin??? Cok tuhaf bir fikir dimi
Ben sizin gibi insanlara cok kiziyorum olaylari kendi isteklerine gore sekillendirip duygusal bi kac cumleyle temize cikmak
Konuya gelirsek
Merak etmeyin bu kdr iyiyse Rabbim mukafatini verir

Şunuda ekliyeyim babannem dedem öldükten sonra hep çocuklarında kaldı hiç bir iş yaptırılmadı oturduğu yerden bi yemeğe bi wc için kalktı.
Sonra ne oldu bunama başladı hiç hareket etmiye etmiye yürüyememeye başladı git gide kötü oldu sadece yattı oturmuyorduda artık, altını bezliyorduk tabi yatmaktan yaraları çıktı o bu derken vefat etti.
Yani demem o ki az biraz herkes kendi işini yapsın bence daha sağlıklı olurlar, otura otura her işini başkası yapa yapa nereye kadar her şeyi unutuyor vücut beyin doğru bulmuyorum

Kızlar çok da insafsız olmayın kız burada belirtmiş öteki abi başka şehirde ve durumu kötü demiş. Ayrıca kızcağız da annesine gel biz de kal diye ısrar etmiş, damadı da hatta, kız hani ben almayayım, rahatımı bozmayayım, abim sırtlansın diye birşey yok. Kadın damattan çekiniyormuş. Hani en azından bu konuda gitmeyin üstüne bence. Yoksa KV ile yaşama kısmında yürüyün gidin, birşey demem..

damattan çekinip de gelinden çekinmeyenleri anlamıyorum!
annesi de çok bencil bence sadece kendi istifini düşünüyor demekki
rahat edemese de diğer çocuklarda kalmalı hep bir tanesinin tepesine çökmemeli

damattan çekinip de gelinden çekinmeyenleri anlamıyorum!
annesi de çok bencil bence sadece kendi istifini düşünüyor demekki
rahat edemese de diğer çocuklarda kalmalı hep bir tanesinin tepesine çökmemeli

Ben öyle tipler gördüm yani erkeklerden damat da olsa çekinen. Olabilir yani birşey diyemiyorum o konuda.

O zaman 2. abiye para desteğinde bulunup anneyi oraya yollasınlar bir süre. Adamın durumu kötüymüş, anneden 700 tl gelir var biraz da bunlar sakal atsa olur bu iş. Çift taraflı fayda, ohh mis. Ama şu an zaten önceliğimiz bekar abiyi evlendirmek olmalı. Var mı münasip kısmet, 32 yaşında, öğretmen, fedakar ve düşünceli bir eş isteyen, vaaaar mı bekar aaanımlar.

biri aynı şekilde yazmış ama
diyelim ki burada bir konu açıldı

kızlar çok seviyorum evlenmek istiyorum ama evlenmek istediğim kişi çok iyi çok fedakar 10 senelik öğretmen ama babasının borçlarını ödemekten hiçbir birikimi olmamış beş parasız , 3 kardeşler, bir abisi uzağa evlenmiş onun da durumu yok kopmuş gitmiş , bir kızı da yeni evlenmiş, kızı annesini yanına almak istermiş ama annesi damadından çekinirmiş, ee bu durumda kaynanayla yaşamak bana düşüyor.

ne yapayım kızllaaaaar evleneyimmmm miiiii (

diye bir konu olsa yorumunuz ne olurdu ?
kk hatunlarının yorumları ne olurdu acaba ?

neden evleenmesın kı az ortamlara gırsın evlenır.

Öğretmense cevresinde de hep öğretmen olur. Kendisi öğretmen bulur yani. Aynı evi de kabul etme zihniyetinde bir tek öğretmen tanımadım açıkçası. Siz bulacaksınız. Görücü usulu. Annemden ayrılamam dediği için evlenemiyor.

Kaç kaç kaç arkana bakma. Annesiyle otursun madem ayrılamıyor derdik.

Açıkçası benim için 32 yaşında birşey sahibi olup olmaması evlilik için bir kriter olamaz. Benim eşimde benle evlenene kadar araba bile almamıştı, üstelik mühendis ve çok iyi paralar kazanmasına rağmen. Hani gece hayatı, içkisi kumarı da yok ama biriktirmemiş. Evlendikten sonra ne sahibi olduysak olduk, sorumluluk sahibi de oldu çok şükür. Evlenmeden önce parasını naptığı umrumda da değil, zaten parası benim evlilik kriterim değil. Çoğu kadın da evlenmeden önce çalışır ve hiçbir şey sahibi olmaz ama erkeklerin ki göze batar. Kadınlar hatta çoğunlukla ailesine verir parayı ama erkek verince sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…