Abime Kismet Bulma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Unknown34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
342
43
103
Merhabalar,
Benimde kendime göre bir derdim var. Aslinda ailecek bir derdimiz. Abim 34 yaşında bu yaşına kadar da hiç evlenme derdinde olmadı. Fakat sanırım artık baba olmak istiyor. E bir de anne baskısı. Biz de çevremizde bakıyoruz ama yok. Hiç anlasabilecegi birini bulamadık. Nereden nasil bulabiliriz ? Fikri olan var mi? Kendisi veteriner pek.sosyallesecek vakti yok. Kursa falan gidemez yani.
Herkese teşekkür ederim.

Buradan bile çıkabilir 😃

34 yaşına kadar evlilik düşünmemesi anormal değil ama bu zamana kadar hiç görüştüğü sevgilisi olmamış mı? Öyle bir hava sezdim. Eğer öyleyse çok zor olur. Bulur yine bulur da yürütmesi zor olur.
Sevgilisi oldu tabi, ama bir şekilde mutlu sonla bitmedi. Yürütmesi neden zor olur dediniz acaba ,?

Sevgilisi oldu tabi, ama bir şekilde mutlu sonla bitmedi. Yürütmesi neden zor olur dediniz acaba ,?
İnsanlar ilişki yaşayarak evriliyor bence.
Deneyimlere göre şekillenip ne istediklerini daha iyi biliyorlar, nasıl davranmaları gerektiğini öğreniyorlar.
Hiç ilişki deneyimi olmamış bir insanın 34 yaşından sonra öğrenmesi zor olurdu.

İnsanlar ilişki yaşayarak evriliyor bence.
Deneyimlere göre şekillenip ne istediklerini daha iyi biliyorlar, nasıl davranmaları gerektiğini öğreniyorlar.
Hiç ilişki deneyimi olmamış bir insanın 34 yaşından sonra öğrenmesi zor olurdu.
O kadar deneyimsiz değil. Sadece karşısına kişilerle mutlu bitmedi. Cevap için teşekkür ederim

Ikı sonrada burda gelınden dert yanarsınız bosverın akısına bırakın ya da hakkında hayırlısı deyın😁 evlenıp degısık tıplerle karsılabılırsınız😁

Merhabalar,
Benimde kendime göre bir derdim var. Aslinda ailecek bir derdimiz. Abim 34 yaşında bu yaşına kadar da hiç evlenme derdinde olmadı. Fakat sanırım artık baba olmak istiyor. E bir de anne baskısı. Biz de çevremizde bakıyoruz ama yok. Hiç anlasabilecegi birini bulamadık. Nereden nasil bulabiliriz ? Fikri olan var mi? Kendisi veteriner pek.sosyallesecek vakti yok. Kursa falan gidemez yani.
Herkese teşekkür ederim.

Evlendiği kadının ya da kendisinin çocuk sahibi olamama ihtimaline karşı kendisine “HAYAT ARKADAŞI” olabilecek biri ararsa çok daha mutlu olur.

Bencede bekar arkadaşlarımız yazabilir kısmetin nerede olacağı hiç belli olmaz🤗♥️

Merhabalar,
Herkese teşekkür ederim.
Ancak ailen bulur. Annenin çevresindeki kızlar olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X