- Konu Sahibi assia_baby
-
canlarr yorumlar için çok teşekürrler
durumu şöyle bi özetliyim.. ben bu çocuğu tanıyorum ama o beni tanımıyo işte zorluk butam 7 aydır silemiyorum aklımdan bu çocuğu başka birinin facesinden konuştum onunla derdimi anlattım ona çok anlayışla karşıladı telefon numarasını verdi beklicem aramnı dedi. ama kim olduğumu söylemedim çekindim açıkcası abimden.abim böyle bir durumu hiç hoş görmez maalesef
Çocuk eğer konuştuğu kişinin sen olduğunu öğrenirse belki biraz çekinir belki sevinir belki de hayal kırıklığına uğrar bilinmez..
Duygularınız karşılıklı ise , sorun çıkacağını sanmıyorum..
Burda abinin nasıl bi yapıya sahip olduğuda önemli.Seninle arkadaş gibi mi ? Herşeyinizi konuşur musunuz ?
Sinirli ve dediğim dedik bi yapıya sahipse, ve sen de olurda bir gün bu çocuğu ararsan ve abinde bunu öğrenirse hiç iyi olmaz..
Ha ama çocuk gerçekten sana karşı birşeyler hisseder, sen zaten hissediyorsun , abinin karşısına çıkar , sevgisinin arkasında durursa ne mutlu size..
Hayırlısı ne ise öyle olsun..
Yaşlarınız kaç ? :44: Olmayacak şey değil bence ortada aman aman bir sebep yoksa.
kuzum hakkında hayırlısı olsunolmayacak sey degil hemen ümitsizliğe kapılma.bence faceden derdini anlat derim acık acık
asıl sorun abınden önce duygularının karşılıklımı karşılıksızmı olduğunu bılmıyor olman
Sorun abinin arkadaşı olması değil seni tanımıyor olması ve hislerinde karşılık bulamaman.
Belki vardır diyecektim ama beni tanımıyor dediğin için söylüyorum bunu
Konuşa konuşa anlaşılmayacak bir mevzu değil. Kendisi gidip abine söyleyecek kadar seviyesiz olmazsa tabi..
Ayyyyy benım de kucukken basıma gelmıstıııı :90::90: Bıze gelıp gıttıkce ıcım kıpır kıpır olurduuu :93: Isın kotusu abı dıye hıtap ederdım sonra sevgılısı oldu kızı kacırdı derken sımdı evlıler ve cocukları varTabıı yıllar yıllar once olan bırsey Cocukken oluyor oyle seyler askı kesfetmeye calısmak galıba o duygunun adı Neyse kı suan saka bır yanaa dunya ahıret abım olsun hala gorusuruz aılecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?