• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin arkadaşına aşık oldumm:(

hahaha :3::3: beni güldürdün yaaa allah da seni güldürsün canımm:)) :16::16: peki onun haberi var mıydı böyle bişeyden?

Yoktu tabıı kı de :1: Yas kucukken kımlere asık oluyorsun yaa :1::1: Sımdı guluyorum tabıı o hallerıme :9:
Bır yakısıklı gordugum an asık oldugumu sanıyordum hep :27:
Senın yas kac canım ?

çocuğa kim olduğumu söyledim kızlarr bunu en yakın arkadaşıma yapamam ama bil senden benden allahtan başka kimse bilmicek dedi hadi allaha emanet dedi ve beni engelledi hesabını da dondurmuş:14::14:

Ayy bu konu beni eskilere goturdu:)ben ortaokuldayken abimin en yakin arkadasina asik oldum.lise 2 ye kadar askim
Devam
Etti.sonra ona
Msj yazdm.israr etti kimsin
Dedi falan.bende salak gibi soyledim
Kim oldugumu.bana
Aynen
Soyle
Soyledi :kizim
Gece gece manyakmisin
Yat uyu
Allah im
Ya
Dedi:))iyikide
Demis.ne gunlerdi ya
Cocukluk
Cok
Baska
Bisey.eski gunleime
Dondum:)

Ayy bu konu beni eskilere goturdu:)ben ortaokuldayken abimin en yakin arkadasina asik oldum.lise 2 ye kadar askim
Devam
Etti.sonra ona
Kim oldugumu.bana
Aynen
Soyle
Gece gece manyakmisin
Yat uyu
Allah im
Ya
Demis.ne gunlerdi ya
Cocukluk
Cok
Baska
Bisey.eski gunleime

:9::9::9: çok tatlı anlatmışsınız olay da öyle gerçi. tam bir abi gibi yazmış o da :9:

konu sahibesininki de geçici olacak gibi geliyor bana, büyüdükçe geçer bu duygular, o yaşlarda abilere hayranlık aşkla karıştırılabiliyor yada aşık gibi hissedilebiliyor sanırım :16::34:

Devam
Etti.sonra ona
Kim oldugumu.bana
Aynen
Soyle
Gece gece manyakmisin
Yat uyu
Allah im
Ya
Demis.ne gunlerdi ya
Cocukluk
Cok
Baska
Bisey.eski gunleime

çokk güldürdün yaa:54::54: bende aynısını yaptım iştee dediğim gibi engelleyip hesabını dondurmuş:50::50: ama o beni görmedi ben başka bi hesaptan konuştum:40::40:

:9::9::9: çok tatlı anlatmışsınız olay da öyle gerçi. tam bir abi gibi yazmış o da :9:

konu sahibesininki de geçici olacak gibi geliyor bana, büyüdükçe geçer bu duygular, o yaşlarda abilere hayranlık aşkla karıştırılabiliyor yada aşık gibi hissedilebiliyor sanırım :16::34:

çok güzel demişsin:46::46: inşallah öyle olur :21:
:21: ama bana sıkıntı yaratan o unutucak mı? abime bakınca hep ben mi gelicem aklına? hesabını dondurduğuna göre baya rahatsız oldu demekk:44::44:

bu çocuk beni çok değiştirdi huyumu suyumu çok farklı biri oldum çıktım:17::17: biz onunla konuştuk baya ama kim olduğumu bilmeden önce sohbeti tam benlik.. ben onu daha yüz yüze bile görmeden onun sohbetini sevdim gülüşünü sevdim, bence sevmek için illa ki yüzünü görmek şart değil, yüreğimde duruşunu sevdim ama olmuyoo iştee...:43::43::43::43:

aklımdaki düşünceleri bi bilsenn:34:
:34: acaba beni merak edip abimin facebook sayfasına bakar mı? hani yani baksa hemen bulur beni o zaman belki konuşmak ister hee:34::34:

Yani merak ederse bulması kolay ama onun için de çok zor bir durum abin çok yakın arkadaşıymış, ilk önce unutmaya çalışır gibime geliyor :44:

Back
X