• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin arkadaşına aşık oldumm:(

Çok kısa anlatmışsın derdini yani bahsettiğin kişiyi sevmek senin için neden sorun.. ??

2 cümlelik bi konuya nasıl cevap yazıp yardım edebiiriz ,, biraz daha açık yaz istersen...

Aynisi benim de basima gelmisti bir zamanlar. Hatta buraya konu bile acmistim.
Bana kacamak bakislarla baktigini, konusmaya calistigini falan bariz sekilde fark ediyordum. Ama benimki oyle cekingen ki degil en yakin arkadasinin kardesine yakinlasmak, bir kiza ondan hoslandigini soyleyebilecek biri bile degildi.

En sonunda abimin sevgilisine bahsettim. Bu konularda cin gibidir:) Agzindan laf almasini falan cok iyi bilir. Bir muddet gozlemledi bizi. Bos degil sana karsi ama bu cocuk askindan olse gelip acilacak bir yapida degil dedi. Sonra kendimi geri cekmeye karar verdim.

Bir gun abim, sevgilisi, o ve ben dordumuz yemege gittik. Yine caktirmadan bana bakiyordu o sirada goz goze geldik. Abim de fark eder gibi oldu. Bu da abimin fark ettigini anlayinca birden panik yapti. Aptal saptal hareketler yapti eli ayagina dolasti falan. Sonra bana dondu ve: "Eee KARDES sen napiyorsun nasilsin?" dedi.
O an tabi benim kafamda cam kirilmasi efekti duyuldu falan filmlerdeki gibi. :)

Artik kesin bir sekilde kapattim o defteri. Ki kolay da degildi yillardir asiktim.

Ama iyi ki kapatmisim o defteri. Simdi hayatimda kismetse yakinda evlenecegim adam var. Hemde bu anlattigim seyler gerceklestigi sirada girmisti hayatima ve onu reddederken bunlari one surmustum. Ne kadar imkansiz olsa da ben baskasini seviyorum demistim. Nasil yapti bilmiyorum ama bana onu zamanla unutturdu. Sonra da sevgilim oldu iste. :)

O sana karşı bir şey hissediyor mu?
Abin duyarsa tepkisi ne olur?
Yaşlarınız kaç?
Engel olan bir durum var mı?
Aşık olduğunu ne zaman anladın?

Haa ama unuttugum cok onemli bir detay var. Hayatina birinin girdigini duymustum, ondan sonra yikildim zaten ve o cok etkili oldu vazgecmemde.

Hocasinin kiziymis, mantik evliligi yapacaklarmis diye duymustum.

Ama olmadi. Bir hafta nisanli kalip ayrildilar. Tabi o zaman benim hayatimda simdiki sevgilim vardi ve duydugumda tepki bile vermemistim.

Belki vazgecip hayatima baskasini sokmasaydim nisan atinca bir daha kaybetmeyi cesaret edemeyip acilacaktim kimbilir...

Kader iste.

canlarr yorumlar için çok teşekürrler:16::16:
durumu şöyle bi özetliyim.. ben bu çocuğu tanıyorum ama o beni tanımıyo işte zorluk bu :50::50: tam 7 aydır silemiyorum aklımdan bu çocuğu başka birinin facesinden konuştum onunla derdimi anlattım ona çok anlayışla karşıladı telefon numarasını verdi beklicem aramnı dedi. ama kim olduğumu söylemedim çekindim açıkcası abimden.abim böyle bir durumu hiç hoş görmez maalesef

Çocuk eğer konuştuğu kişinin sen olduğunu öğrenirse belki biraz çekinir belki sevinir belki de hayal kırıklığına uğrar bilinmez..

Duygularınız karşılıklı ise , sorun çıkacağını sanmıyorum..

Burda abinin nasıl bi yapıya sahip olduğuda önemli.Seninle arkadaş gibi mi ? Herşeyinizi konuşur musunuz ?
Sinirli ve dediğim dedik bi yapıya sahipse, ve sen de olurda bir gün bu çocuğu ararsan ve abinde bunu öğrenirse hiç iyi olmaz..

Ha ama çocuk gerçekten sana karşı birşeyler hisseder, sen zaten hissediyorsun , abinin karşısına çıkar , sevgisinin arkasında durursa ne mutlu size..

Hayırlısı ne ise öyle olsun..

canlarr yorumlar için çok teşekürrler:16::16:
durumu şöyle bi özetliyim.. ben bu çocuğu tanıyorum ama o beni tanımıyo işte zorluk bu :50::50: tam 7 aydır silemiyorum aklımdan bu çocuğu başka birinin facesinden konuştum onunla derdimi anlattım ona çok anlayışla karşıladı telefon numarasını verdi beklicem aramnı dedi. ama kim olduğumu söylemedim çekindim açıkcası abimden.abim böyle bir durumu hiç hoş görmez maalesef

kuzum hakkında hayırlısı olsun :16: olmayacak sey degil hemen ümitsizliğe kapılma.bence faceden derdini anlat derim acık acık

asıl sorun abınden önce duygularının karşılıklımı karşılıksızmı olduğunu bılmıyor olman

Sorun abinin arkadaşı olması değil seni tanımıyor olması ve hislerinde karşılık bulamaman.
Belki vardır diyecektim ama beni tanımıyor dediğin için söylüyorum bunu
Konuşa konuşa anlaşılmayacak bir mevzu değil. Kendisi gidip abine söyleyecek kadar seviyesiz olmazsa tabi..

Ayyyyy benım de kucukken basıma gelmıstıııı :90::90: Bıze gelıp gıttıkce ıcım kıpır kıpır olurduuu :93: Isın kotusu abı dıye hıtap ederdım sonra sevgılısı oldu kızı kacırdı derken sımdı evlıler ve cocukları var :27: Tabıı yıllar yıllar once olan bırsey :27: Cocukken oluyor oyle seyler askı kesfetmeye calısmak galıba o duygunun adı :52: Neyse kı suan saka bır yanaa dunya ahıret abım olsun hala gorusuruz aılecek...

Çocuk eğer konuştuğu kişinin sen olduğunu öğrenirse belki biraz çekinir belki sevinir belki de hayal kırıklığına uğrar bilinmez..

Duygularınız karşılıklı ise , sorun çıkacağını sanmıyorum..

Burda abinin nasıl bi yapıya sahip olduğuda önemli.Seninle arkadaş gibi mi ? Herşeyinizi konuşur musunuz ?
Sinirli ve dediğim dedik bi yapıya sahipse, ve sen de olurda bir gün bu çocuğu ararsan ve abinde bunu öğrenirse hiç iyi olmaz..

Ha ama çocuk gerçekten sana karşı birşeyler hisseder, sen zaten hissediyorsun , abinin karşısına çıkar , sevgisinin arkasında durursa ne mutlu size..

Hayırlısı ne ise öyle olsun..

saol canımm:)) abim bana bi çok şeyini anlatır ama ben pek anlatmam aramız iyidir ama sinirli bi yapısı vardır. bende ondan çekindiğim için söyleyemiyorum zaten:43::43:

kuzum hakkında hayırlısı olsun :16: olmayacak sey degil hemen ümitsizliğe kapılma.bence faceden derdini anlat derim acık acık

yorum için çokk teşekkürlerr:16::16: içimi rahatlattın ben derdimi anlattım aslında ama kim olduğumu söylemedim çok iyi biri böyle bişeyi hor görmediğini söyledi kim olduğumu öğrenmek için yalvardı ama söyleyemedim iştee:5::5:

Sorun abinin arkadaşı olması değil seni tanımıyor olması ve hislerinde karşılık bulamaman.
Belki vardır diyecektim ama beni tanımıyor dediğin için söylüyorum bunu
Konuşa konuşa anlaşılmayacak bir mevzu değil. Kendisi gidip abine söyleyecek kadar seviyesiz olmazsa tabi..

yok canımm seviyesiz biri değildir.. abimdende bilirim:)) ama konuştuktan sonra duygular karşılıklı olmazsa o zaman felaket olur benim içinn..

Ayyyyy benım de kucukken basıma gelmıstıııı :90::90: Bıze gelıp gıttıkce ıcım kıpır kıpır olurduuu :93: Isın kotusu abı dıye hıtap ederdım sonra sevgılısı oldu kızı kacırdı derken sımdı evlıler ve cocukları var :27: Tabıı yıllar yıllar once olan bırsey :27: Cocukken oluyor oyle seyler askı kesfetmeye calısmak galıba o duygunun adı :52: Neyse kı suan saka bır yanaa dunya ahıret abım olsun hala gorusuruz aılecek...

hahaha :3::3: beni güldürdün yaaa allah da seni güldürsün canımm:)) :16::16: peki onun haberi var mıydı böyle bişeyden?

Back
X