- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
Yanlış anladınız tamam babam dedi ben herşeyi yaparım diye ama neden bi malın 5 tl lik olanı varken 10 TL'lik olana baksınlar ki. Babam da yetişemiyor öyle dedi. ve kız ilk başta ben hiçbişey istemem falan filan diyordu. Kız tarafının yanında da hava atar gibi şurası yıkılacak şöyle yapılacak böyle yapılacak demesi ayıp yani. Ve babam omdan birikmiş parasını istemedi. Bunları yapıp boşa masraf çıkarma dedi zaten Yen'i yapılmıştı 4 5 sene önce falan. Çok paran varsa mabilyalara yardım et dedi. Babam evin o şekilde kırılıp dökülmesini istemedi çünkü abimle oradan taşındı mı kiracı oturacak tekrar danİyi de baba ortada birikmiş para yokken ben yapacağım her şeyi diyor. Birikmiş para olduğunu duyunca ''nasıl olsa gideceksiniz'' diyerek oranın kendi evi olduğu vurgusunu yapıp, abiden birikmişi almak, evi de kendi istediği kadar yıktırmak istiyor.
Abiniz haklı. 3 sene de otursalar iyi bir evde oturmak istiyorlar. Baba da zaten evin içini döşeyecekmiş. Döşemem de döşemem birikmişi ver diye tutturunca abiniz de çekmiş resti. Bravo. Bence abi kadın sözü dinlemiyor yorum yapanların dediği gibi. Ağız kokusu, kapris falan çekmiyor.