Abimin eşi artık sınırlarını aşıyor

Zaten hiç bir şekilde telefonla dahi görüşmüyorum abim dün aradı size gelcez diye müsait misiniz diye geri çeviremedim

Allah sabr versin. Abinizede kırmadan bu konuyu açabilirsiniz yengenizin yanında, anlamaları gerekiyor bana burda sanki siz gelin yengenizde görümceymiş gibi geldi. Tavrınızı net belli edin sizi bu şekilde üzmeye hakkı yok. Allah yengenizide bu şekilde yersiz konuşan insanları ıslah etsin ne diyelim.

Resmen terbiyesiz .. Sağlık sorunu bildiği halde size baskı yapması akıl alır gibi değil..Bir arkadaşın dediği gibi mesaj atın Sağlık sorunumu bildiğin halde çocukla ilgili imalı konuşmaması gerektiği konusunda uyarın Eğer uymazsa evinize durumu bildirin Gereksiz alınganlık yapmıyorsunuz sonuçta

Allah sabr versin. Abinizede kırmadan bu konuyu açabilirsiniz yengenizin yanında, anlamaları gerekiyor bana burda sanki siz gelin yengenizde görümceymiş gibi geldi. Tavrınızı net belli edin sizi bu şekilde üzmeye hakkı yok. Allah yengenizide bu şekilde yersiz konuşan insanları ıslah etsin ne diyelim.
Amin ya gerçekten çok zor görümce olmak daha zormuş çünkü ne desem görümce işte gelini istemiyor olacak oysa asla saygıda kusur etmedim benim de 1 görümcem var ve onla arkadaş gibiyiz asla kırmaz beni sağolsun tek isteğim inşallah karşısına kendi gibi patavatsız insanlar çıkarda anlar halimi

ya bir kadının çocuk yapmamayı isteme hakkı var. istemezsen bin yıl yapmazsın kimseyi ilgilendirmez. (isteyerek veya istemeden ) . ...yenge çok saygısız ve sadece annelik ve ev hanımlığı kimliğiyle hayatta var olmuş biri o yüzden oradan vuruyor seni. yıl olmuş 216376276 halen neyi konuşuyoruz. bence takma. az görüş..

Uzak tutun kendinizden evinizden ,
Pko tedavi edilmeyecek bir durum değil ,yaşınız genç bende tedavi oldum.
Biraz sabır biraz azim

Keske başta anlatmasaymissiniz ama anlatip sonra da istemiyorum keyfim yerinde konusmalariniza inanmiyordur zaten.

Ayrica misafir geldi diye her yeri karistiramaz biraz utandirin derim kendine gelsin ya da ev musait degilse cat kapi gelmelerine izin vermeyin.

Bir de cocuk olmuyorsa "istemiyorum coook rahatim boyle" demek yerine kismet diyip gecebilirsiniz. İnsanlar artik cocuk istemiyorum diyene inanmiyorlar zaten icten içe. Biz gercekten istemiyoruz mesela ama sizin gibi cocuk isteyen ama olmadigi icin etrafa "istemiyoruz" diyenler cok oldugu icin bize de doktora gidin onerileri geliyor ☺

Abimin haberi yok bazı densizlikleri oldu abim dedi ki onun mizacı böyle canın yanlış anlama dedi araları da bozulursa çok üzülürüm benim yüzümden o yüzden demedim eşime de anlatmadım o da çok hassas
Bu son konuşmanızdan abinize bahsedin bence. Bu sebeple görüşmek istemiyorum bir süre deyin

Yenge zaten patavatsızmış, üstüne kötü niyetli... Çoçuğunuzun olmadığını bile bile böyle laf vuran insandan hayır gelmez. Görüşmeyin.
Burada pkolular ile ilgili sayfalar var. Diyet ve kürler ile sorunu çözüyorlar. Size umut olsun, ben de pkoydum, evlenmeden hemen önce gitmiştim, tedavi ol demişti doktorum.
Doktordan çıkınca ağlamıştım.

6 ay denemedik, sonra ikinci ay denememizde hamile kaldım. Hatta sağlık ocağına kan testi verdim kontrol amaçlı arada gebelik de bakılsın istedim. Sanırım süt hormonunun çok yüksek olması gebeliği baskılıyor pkoyla bağlantılı olarak. Hemşire çok yüksek değerin hamile kalamazsın diyecekti kiiiiii hamileymişim.

Umdunuzu yitirmeyin.

Gelinler hep burada görümceleri kötülüyor ya ben mesela çok inanmıyorum o kötüleyenlere. Çünkü karşılarında bu tarz gelinler olan görümceler çileden çıkınca haksız oluyor.
Bizde abimin eşiyle çok şiddetli olaylar yaşadık ve ne öğrendim biliyor musunuz ? Terslemeyi. Çünkü ben iyi davrandıkça tepeme çıktı. Bana bağırmalar , çağırmalar vs derken bir baktım o korkulan görümce o olmuş bence cefakar gelin. Bir ara kıyamet bir koptu , tam 7 ay kendileri ile konuşmadım. Bize geldiklerinde (ailemle yaşıyorum) suratlarına bile bakmadım.
Yani diyeceğim o ki maalesef bu tarz kadınlara anladıkları dilden davranmak lazım.
Ben o kadar tepki koyunca bir anda düzeliverdi çünkü.

Sen sanirim 3 yas fark var deyip abla yerine koymak istedin. Ama olmaz canim yengeden, gorumceden eltiden arkadas dostta olmaz. Benim gorumceminde çocuğu olmuyor ikinciye hamile oldugumu soyledik evine giderek. Baskasindan duysun istemedik. 1 haftada tavirlari degisti. Bile. Bende istiyorum once onun olsun benim kazayla oldu. Allah veriyor ne yapalim iste kurcalamanin anlami yok. Bence sert yapamadigin icin bu boyle devam ediyor. Bu konuda konusmak istemiyorum deyip susturmayi ogren. Gorumcelik yap azcik :)

Hadsiz. Şuna haddini bildirmeliydin. Herkes sınırını bilmeli ya. Bana ne benim dışımdaki bedenlerin ne zaman doğuracak olmasından. Ne ara bu kadar acımasız bencil düşüncesiz olduk böyle? Ne yap et bir daha konusu gelince gereken cevabı yapıştır suratına. BIZ ISTEDIGIMIZ ZAMAN OLACAK,ELALEM DEĞIL. Bu konuyu ben sana hamileyim diyene kadar açma ve kendi çocuğuna ayır vaktini enerjini de.

Kızlar kısaca anlatmak istiyorum yengem benden 3 yaş büyük ben 24 o 27 yaşında bi yeğenim var 5 yıllık evliyim pkoluyum ve sürekli iğnelemesinden bıktım artık daha evvel beceriksiz falan laflarına şakadır deyip gülüp geçtim ilk zamanlar dost bilip derdimi anlattım pko yüzünden çocuk sahibi olamadığımı

Sonra benim anlattıklarımı başkalarına yetiştirmiş ben çocuk istemiyorum diyordum herkese. Bu olaydan sonra yengeme de istemiyorum diyorum. Dün aradı abim geliyoruz diye çat kapı alelacele evime çeki düzen vermeye çalıştım. Geldi her odamı dolabımı resmen inceliyor tv ünite de toz vardı onları inceliyor tuhaf tuhaf buzdolabımı açıyor banyo müsait değildi ıslak mendil istedi ben getirim dediğim halde inatla girmek istedi bunu neden yapıyor cidden anlamıyorum

Bunları da sindiririm ne olacak diye düşündüm ki başladı laf sokmaya '' hani daha doğurmuyon mu '' hayır dedim düşünmüyorum '' millet bana sorup duruyor bari Bi tane yap ta şu milletin çenesi kesilsin ben bile bıktım laflarından '' beynimden aşağı kaynar sular döküldü yine kibarca '' o millet sanırım bana özenen insanlar çocukla hiç bir yere gidemeyip bana heveslenen tipler ben halimden çok memnunum '' dedim bu sefer de '' hiç olmayacak görecen bu sefer '' tarzı konuştu biraz sertçe '' çok mu gerekli bir şey olmazsa olmasın'' dedim kızlar çok sinirliyim

Geldi zaten 1 dk çocuğuna dur demedi kanepelerim halılarım yağ kıyma oldu sanki kendisi çok bakıyor gibi benim doğuramama derdim ona kaldı ve her geldiklerinde bu böyle konuyu kibarca kapatıyorum ki evlerine asla gitmem ama dayanamıyorum bıktım artık her ortamda çocuk konusunun bana dönmesinden
Boylesine önemli ve hassas bir konuda sizi sinamaya kalkan insanlarin sizi uzmesine izin vermeyin, görüşmemeye calisin.Eger neden boyle davrandiginizi soran yada elestirmeye kalkan olursa da anlatin abinizin esinin edepsizliklerini...İcinizde yasayarak belki de utanarak anlatmadiginiz konulari o hanimefendi utanmadan,sizi kiracagini dusunmeden etrafa anlatabiliyorsa siz de onun utanc duymasini saglayin anlatin herseyi..Bir de uzerinizde baski kuruyor akli sira kendisi cok matahmis gibi... Egosunu tatmin etmesine artik izin vermeyin.

Ben istemiyorum diyorum herkese çünkü insanlar bayılıyorlar kurcalamaya sanki kusur gibi çocuğu olmuyor diye konuşmalarını istemiyorum
ben de pko luydum. ilk bir yil gercekten dusunmedi.. sonra millete dusunmiyorum dedim. o daha stres kaynagi ama. olmuyor dedikten sonra biraz daha rahatladim millet sormayi birakti. ha duydugu tum hamile kalanlari gelip ballandira ballandira anlatan densiz arkadaslarim da vardi ama olmuyor demek daha rahat bence.

bu arada ben rahim filminden sonra hamile kaldim. cektirdiniz mi siz. bir de eczaci arkadasim bir ilac vermisti insulin direnci dusurucu. o ay hangisinden oldu bilmiyorum ama o ay kaldim.

Seni kiskaniyo bu şekilde hırsını almaya çalışıyo hic Sevmiyo seni. Abini yegenini seviyosan bunu sustur gorusmeye devam et abin seni seviyosa iyi bi abiyse onunla konuş o sustursun

Back
X