Abimin eşi artık sınırlarını aşıyor

Terbiyesiz açık aramaya geliyor resmen.. böyle insanlar eve bile sokulmaz gerçekten bak .. :olamaz:

Kıyamam sana ya neden bu kadar kötü bu insanlar anlamıyorum ille de yaşasınlar mı onlarda evlatsızlığı ille de Allah onların da başına mı versin öyle mi adam olcaklar bu yaratıklar ya, uzak dur moralini bozma seviyesiz hadsizler ya

Çocuğuna diye tabir ettiğiniz öz yiğeniniz mi? Eğer özse ve ona çocuğu diye niteliyorsa onu da sevmiyorsun

Çok uç bir kötü insan tiplemesiymiş, dizilerde anca rastlanır.

Gelinler hep burada görümceleri kötülüyor ya ben mesela çok inanmıyorum o kötüleyenlere. Çünkü karşılarında bu tarz gelinler olan görümceler çileden çıkınca haksız oluyor.
Bizde abimin eşiyle çok şiddetli olaylar yaşadık ve ne öğrendim biliyor musunuz ? Terslemeyi. Çünkü ben iyi davrandıkça tepeme çıktı. Bana bağırmalar , çağırmalar vs derken bir baktım o korkulan görümce o olmuş bence cefakar gelin. Bir ara kıyamet bir koptu , tam 7 ay kendileri ile konuşmadım. Bize geldiklerinde (ailemle yaşıyorum) suratlarına bile bakmadım.
Yani diyeceğim o ki maalesef bu tarz kadınlara anladıkları dilden davranmak lazım.
Ben o kadar tepki koyunca bir anda düzeliverdi çünkü.
Aynen bazı insanlara cemkirecen insan yerine koymadıgında pesinden koşuyorlar tuhaf bi durum ama böyle...

İnsan öz yiğeninden bıkar mı annesi kötü davranıyor diye?
Yenge sorumsuz, yeğen sevimsiz ve cok yaramazsa, abi cok patavatsız sa... Ruh hali bu sevmez sevmez...Benim de yengemle hiç iyi anılarım yok günlüğümü okumus ve aile sırlarımızı öğrenmiş.. Ama ben yeğenlerimi cook ama coook seviyorum.. Her insan farklıdır..yeğenlerim bana hala da demiyor saolsun yengem ögretmemiş bana abla diyolar buna ragmen yeğenlerime haşlık veriyorum bişeyler alıyorum..aslında hala yegen ilişkisine zarar gelmese ne iyi olur..Ama yenge halasıyla arası iyi olsun istemiyor sanırım

Sen sanirim 3 yas fark var deyip abla yerine koymak istedin. Ama olmaz canim yengeden, gorumceden eltiden arkadas dostta olmaz. Benim gorumceminde çocuğu olmuyor ikinciye hamile oldugumu soyledik evine giderek. Baskasindan duysun istemedik. 1 haftada tavirlari degisti. Bile. Bende istiyorum once onun olsun benim kazayla oldu. Allah veriyor ne yapalim iste kurcalamanin anlami yok. Bence sert yapamadigin icin bu boyle devam ediyor. Bu konuda konusmak istemiyorum deyip susturmayi ogren. Gorumcelik yap azcik :)
Ay tenli kadın ha

Ne demiş:
Sana bi önerim olacak hayatından mikropları at.
Harika bi yöntem bu gerçekten öneririm
Bir daha gelirse iyi bi ignele bunu sonra istenmedigini belli et
Abinede söyle mümkünse görüşmeyelim diye. Bazı insanlara gereginden fazla deger veriyor şımarıyorlar

Çekemiyordur istemiyordur sizi ,amacı zaten uzaklaştırmaktır ....bende yaşadım sonunda hepsi aynı ....abin farkındadır ; tanımaz mı karısını insan... lütfen kendinizi saçma sapan insanlara ezdirmeyin kırmızı çizginiz olsun bu kadın haddi hududu aşmış sakın kavga etmeyin ve görüşmenizi kesin derim...

Allah'ın işine çok burun sokmamak lazım. Bu hassas bir konu.
Ayrıca ne ayıp bir şey cidden millet başkasının cinselliğine ne kadar meraklı utanma arlanma da yok. Akrabaları çevreyi salla da abiniz de cacıkmış. Bence görüşmeyin.

Al şu densiz yengeni karşına gözünün içine baka baka deki daha önce geçiştirdim ama sen bana ısrarla doğur diyorsun. Ben çok istiyorum ama Allah vermiyor sen böyle konuşunca eline ne geçiyor senin o elalem dediğin insanların çenesini bana söylemeden kapaman gerekir. Lütfen bana bir daha bu konuyu açma kırılıyorum.
Azıcık beyni varsa birdaha açmaz çenesini. Olayı dramatize et sen üzüleceğine o üzülsün.
Şu milletin çocuk takıntısını anlamıyorum. Sanki kendileri bakacak. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin.

Ben istemiyorum diyorum herkese çünkü insanlar bayılıyorlar kurcalamaya sanki kusur gibi çocuğu olmuyor diye konuşmalarını istemiyorum
kadının densizliği çok belli canım.Üzme kendini neden kusur olsun.vakti saati vardır elbet.Allah hayırlı zamanda sağlıkla ,hayırla nasıp etsin inşallah.
Elalem seviciler zaten favorim.Benimde çocuğum yok.Olmuyor diyorum.Doktora gidiyoruz.Nasip deyip kapıyorum konuyu.

Kızlar kısaca anlatmak istiyorum yengem benden 3 yaş büyük ben 24 o 27 yaşında bi yeğenim var 5 yıllık evliyim pkoluyum ve sürekli iğnelemesinden bıktım artık daha evvel beceriksiz falan laflarına şakadır deyip gülüp geçtim ilk zamanlar dost bilip derdimi anlattım pko yüzünden çocuk sahibi olamadığımı

Sonra benim anlattıklarımı başkalarına yetiştirmiş ben çocuk istemiyorum diyordum herkese. Bu olaydan sonra yengeme de istemiyorum diyorum. Dün aradı abim geliyoruz diye çat kapı alelacele evime çeki düzen vermeye çalıştım. Geldi her odamı dolabımı resmen inceliyor tv ünite de toz vardı onları inceliyor tuhaf tuhaf buzdolabımı açıyor banyo müsait değildi ıslak mendil istedi ben getirim dediğim halde inatla girmek istedi bunu neden yapıyor cidden anlamıyorum

Bunları da sindiririm ne olacak diye düşündüm ki başladı laf sokmaya '' hani daha doğurmuyon mu '' hayır dedim düşünmüyorum '' millet bana sorup duruyor bari Bi tane yap ta şu milletin çenesi kesilsin ben bile bıktım laflarından '' beynimden aşağı kaynar sular döküldü yine kibarca '' o millet sanırım bana özenen insanlar çocukla hiç bir yere gidemeyip bana heveslenen tipler ben halimden çok memnunum '' dedim bu sefer de '' hiç olmayacak görecen bu sefer '' tarzı konuştu biraz sertçe '' çok mu gerekli bir şey olmazsa olmasın'' dedim kızlar çok sinirliyim

Geldi zaten 1 dk çocuğuna dur demedi kanepelerim halılarım yağ kıyma oldu sanki kendisi çok bakıyor gibi benim doğuramama derdim ona kaldı ve her geldiklerinde bu böyle konuyu kibarca kapatıyorum ki evlerine asla gitmem ama dayanamıyorum bıktım artık her ortamda çocuk konusunun bana dönmesinden
Hadsız bence
Benımde yengem amcamın esı 8 sene neler yasadıgımıbıldıgı halde cocuk ıcın
Hadı dogur dıye laf sokuyordu
Araba almak ıstemıstım herkesın yanında ne arabası önce dogur demıstı 😡😡😡
Hıc sevmıyorum bu tıplerı tamamen kestım gorusmeyı cok sukur evladımda oldu
Sımdı kendı kızı sınanıyo cocuk ıcın 6 yıl oldu rabbım versın ama cpk uzdu benı

Sizi çok iyi anlıyorum. İnsanları bebek konusu ile üzenleri de anlamıyorum. Bu tamamen nasip meselesi. İnsanlar evlilik ve çocuk dogurmayi bir başarı zannediyor. Allah herseyin hayırlısını nasip etsin. Rabbim sizin için hayirlisini daha iyi bilir. Olmuyorsa vardır ondada bir hayır. Olacaksa da vakti saati dolmamiştir. Sizden ricam uzulmemeniz. Bazen böyle güzel haberler en beklenmedik zamanlarda bulur insanı. Üzülmeyin ve uzuldugunuzude insanlara belli etmeyin..güvendiğiniz dostyada akrabalariniz hariç. İnsanlar siz taktikca üzerinize gelir...

Kızlar kısaca anlatmak istiyorum yengem benden 3 yaş büyük ben 24 o 27 yaşında bi yeğenim var 5 yıllık evliyim pkoluyum ve sürekli iğnelemesinden bıktım artık daha evvel beceriksiz falan laflarına şakadır deyip gülüp geçtim ilk zamanlar dost bilip derdimi anlattım pko yüzünden çocuk sahibi olamadığımı

Sonra benim anlattıklarımı başkalarına yetiştirmiş ben çocuk istemiyorum diyordum herkese. Bu olaydan sonra yengeme de istemiyorum diyorum. Dün aradı abim geliyoruz diye çat kapı alelacele evime çeki düzen vermeye çalıştım. Geldi her odamı dolabımı resmen inceliyor tv ünite de toz vardı onları inceliyor tuhaf tuhaf buzdolabımı açıyor banyo müsait değildi ıslak mendil istedi ben getirim dediğim halde inatla girmek istedi bunu neden yapıyor cidden anlamıyorum

Bunları da sindiririm ne olacak diye düşündüm ki başladı laf sokmaya '' hani daha doğurmuyon mu '' hayır dedim düşünmüyorum '' millet bana sorup duruyor bari Bi tane yap ta şu milletin çenesi kesilsin ben bile bıktım laflarından '' beynimden aşağı kaynar sular döküldü yine kibarca '' o millet sanırım bana özenen insanlar çocukla hiç bir yere gidemeyip bana heveslenen tipler ben halimden çok memnunum '' dedim bu sefer de '' hiç olmayacak görecen bu sefer '' tarzı konuştu biraz sertçe '' çok mu gerekli bir şey olmazsa olmasın'' dedim kızlar çok sinirliyim

Geldi zaten 1 dk çocuğuna dur demedi kanepelerim halılarım yağ kıyma oldu sanki kendisi çok bakıyor gibi benim doğuramama derdim ona kaldı ve her geldiklerinde bu böyle konuyu kibarca kapatıyorum ki evlerine asla gitmem ama dayanamıyorum bıktım artık her ortamda çocuk konusunun bana dönmesinden
Abiniz bu konuşmaları duymuyormu,kesinlikle görüşmeyin kabul etmeyın bu ne densizlik ya

Back
X