Abimin eşi artık sınırlarını aşıyor

Kurttan kuzu doğmuyor...
yeğen diyorsun çocuk diyorsun ama bir yere kadar ...
Maalesef onu da sevemiyorum elimde değil bu kötü davrandığım anlamına asla gelemez tabii yine oyunlar oynuyorum kucağımda saçlarını okşuyorum ama hiç halası gibi hissedemiyorum sanki komşunun çocuğu gibi geliyor

Ben olsam kovarım yenge menge dinlemem
İnsanların acıları üzerine gidip bundan zevk alan yaratıklardan biri
Hoşuna gidiyor içten içe bak ben doğurdum o doğuramadı ne basit ne salakça
Ama yapıyorlar bunu işte
Banada evlen falan yapıyorlar
Gerçi ben hiç takmıyorum
Atıyorum bir sevgilim oluyor seni oyalıyor falan diyor arkadaslarım saçma sapan şeyler
Oyalamak ne ya

Cocuk yapip yapmama konusunun bir baskasiyla konusup tartisilmasina bu durumda acayip sinir olurum bende. Her halukarda sertce uyarirdim kim olursa olsun

Abinizinde yanında, bu konuyu açmaktan mutlu mu oluyorsun diye çıkışın. Terbiyesize bak. Verende Allah alanda . Olana da çok güvenmemek lazım. Belli ki sizi fazlasıyla kıskanıyor. Bazı kadınlar tek başına birey olamadiklari için önce evlenmeyi sonra çocuk sahibi olmayı karakterleri ile bütünlestiriler. Al ikisini elinden geriye birsey kalmaz. Yengeniz de belli ki çocuk sahibi olmayı üstünlük olarak goruyor . Allah a havale edin.

Yaşın küçük olur olacakta dert etme.

Bekara kocasıyla çocuğu olmayana çocuğuyla işi olmayana kariyeriyle hava attığını sanan ezip üzmek canını acıtmak isteyen kadınlar bi bitmediniz
Allah verdiği gibi almayıda bilir

Cocuk dogurmaktan baska hicbir vasfi olmayan kadinlar dolu cevremiz. Yengeniz de onlardan biri. Gorusmemeye calisin mutsuzluguyla kalsin.

Valla gorumceleriyle ciddi anlamda can yakacak şekilde sözlü munakasasi olan bir gelin olarak söylüyorum daha önce hala kızgınım ama sizin gibi bir sağlık sorunu olsa ,başka bir sorun da olabilir asla asla sevinip bunu ağzıma sakız yapmam.
Bu insanlık değil !! Allah korusun ama veren Rabbim almayı da biliyor çocuklarımızla 100 yaşına kadar yaşayacağız diye senet imzalamadik ki tabi Allah tüm çocuklara güzel ,uzun omur nasip etsin ama büyük büyük laflar edildiğinde yutmayan insan görmedim ben dahil ..
Bu arada yaşınız daha çok küçük inşallah Rabbim en en doğru zamanda size de nasip etsin üzülmeyin .Biraz kilo verince bile pko hastalarında faekediyir değerler arkadaşım o şekilde hamile kaldı .

Normalde böyle şeylere uyuz olurum ama yengeniz olacak arsız bunu hakediyor .Durup dururken herkesin duyacağı şekilde yaygara kopartin yeter artık sanane olmuyosa olmuyo dalga geçilecek birşey mi bu diye ...Neye uğradığını sasirsin densiz

Yenge yenge olsa milletin lafınn üstüne laf koyup sana konuşacağına onun bunun ağzını kapatır afedersin ama yengeden çok kaynana tipi var onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…