Abimin eşi lütfen akıl verin

Bence komple sizin ailede sıkıntı var.Kaynının uyuşturucu kullanması mı desem gelinin rahatlığı mı desem kocanın sizin gelin benim kardeşime kuyruk sallıyor demesi mi desem.Otur adam akıllı konuş gelininizle.Sen öyle yaparsan ne düşünürler de aile ortamında hareketlerine konuşmana daha dikkat edebilirsin de bu konuyu abime de açabilirdim ama iki kız olarak seninle ben konuşmak istedim de.Ayrıca kocana da bir laftan bunu mu anladın diyebilirsin.Herkes yerini bilmeli.Başka da diyecek bir şey yok zaten.

Yengenizin "bana hap yok mu?" dediğini size kim yetiştirdi? Eşinize kim söyledi? Eşinizin dediği yenilir yutulur birşey değil de, size bugün yengenizin lafını getiren, yarın da sizin laflarınızı başkasına götürür/götürüyordur. Dikkat edin.

Kardeşi diyor eşime eşimde bana dedi eşim kardeşine uzak dur die uyarı yapmış ama bu gelinin huyunun kötü olduğunda anlaşıliyor buradan .Ben sakincak bir laf etmiyorum getirip götürsunler sıkınti yok ama bu durumda nasıl davranmalıyim bilemiyorum

Doğru söylediği ne malûm? Eşinizin tabiriyle "yengeniz kuyruk sallamıyorsa", ya eşinizin hapçı kardeşi yengenize sulanıyorsa?

Siz çoktan hapçı adamın lafıyla yengeyi yaftalamışsınız. Yazık.

Terbiyesiz eşinize tek kelime etmeyişiniz de gözümden kaçmadı.

Son düzenleme:
Bir ortamdayken uygun olmayan şeyler anlatıyor mesela bir çocuğa tecavüz edmisler gibi ve bir kişi birşey anlatırken onun lafını Bölüp kendi konuşmaya başlıyor bu normalmi
Bu dedikleriniz genel de çoğu kişinin yaptığı şeyler. Yengenizi değiştiremeyeceğinize göre idare etmeniz gerekir. Hem bu durumda sizden ziyade abinizin müdahale etmesi gerekir

Ne malum onun hapçı kardeşinin halüsinasyon görüp sallamadığı. Sen sizin gelini değilde patavatsız kocan ve hapçı kaynıngil midir nedir ona çare ara bence !!

Yengem abime diyor hadi onlara gidelim die abimse ısrarla onlara buluşalım diyor veya onlar bı şekilde onlara gitmek istiyor
Şimdide annem gene iftar vericek gene ortam olucak
Ben eşime ısrar etsem eşim süpheye düşer bir dur der niye bu kadar istiyorsun gitmeyi sonunuz bu gidişle müge anlıda biter demedi deme benim kaynım var ne annemler onları davet eder nede onlar annene söyle böyle bir durum var daveti iptal etsin yoksa yengen kaynın olmayacak yollara girerseler dönüşü olmaz bide yengen ilk defa birini tanışmışsa nasıl samimi oldu onu merak ettim esin kaynın abin yengen hepsi tuaf bu arada eltin ne diyor bu duruma

Yengem abime diyor hadi onlara gidelim die abimse ısrarla onlara buluşalım diyor veya onlar bı şekilde onlara gitmek istiyor
Şimdide annem gene iftar vericek gene ortam olucak
İftar yemeginin hayri nerde kaldi. Annede az cok herkesin huyunun farkindadir daha ne diye topluuor milleti. İftar yemegini uc yoksula verse yada sokak hayvanalrina uc yemek kap verse daha sevaba girer. Bu oynaklarin neyine veriyor

Kayninizi ne alaka cagiriyor ki anneniz kendi aile ortaminiza? O sanki sizin aileden mi bir akrabaliginiz yoksa cok sacma. Acikca soyleyin annenize istemediginizi.

Aslında hapçi kaynınız,paragrafı bozan cümle misali ortamda olmaması gerek

annenizde çağırmasın cümbür cemaat iftara ne gerek var. sizi ve en fazla kayınvalidenizi çağırsa yeterli bu kadar içli dışlı olmaya gerek var mı.bence anneninize çıtlatın yengenizin "bana yok mu "cümlesini hani belki patavatsız biridir ama ortamda yanlış anlaşılır falan deyin.
Gelini uyarmaya kalksanız olay büyür kötü siz olursunuz
Mümkün olduğu kadar bir araya gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…