- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.574
- 478
- Konu Sahibi orkideguluo
-
Valla bana iftar sofrasından çok arka sokaklar 397383838. bölüm gibi geldiAnnemlerle ve kaynanamgil oruç tutuyorlar eşimde öyle namazında ama kaynım böyle biri eşi iyi bir insan çok uyarıyor eşim onu ama dinlemiyor iste
Bence komple sizin ailede sıkıntı var.Kaynının uyuşturucu kullanması mı desem gelinin rahatlığı mı desem kocanın sizin gelin benim kardeşime kuyruk sallıyor demesi mi desem.Otur adam akıllı konuş gelininizle.Sen öyle yaparsan ne düşünürler de aile ortamında hareketlerine konuşmana daha dikkat edebilirsin de bu konuyu abime de açabilirdim ama iki kız olarak seninle ben konuşmak istedim de.Ayrıca kocana da bir laftan bunu mu anladın diyebilirsin.Herkes yerini bilmeli.Başka da diyecek bir şey yok zaten.Merhaba hanımlar.Gecen sene abim evlendi annemgil iftara eltimgili ve kaynimgili çağırdılar ve bizde vardık ilk defa bizim gelinle orda tanıştılar benim kaynım yasak bir hap kullanıyor kafa bulmak için onu montunun cebinden alırken bizim gelinse bana yokmu demiş ben bunu duydum çok rahatsız oldum eşimse abinin eşi kuyruk sallıyor kardeşime dedi iyce sinir oldum. sonra tekrar aynı ortamlarda bulunduk ister istemez olur olmadık sohbette bulunuyor bizim gelin ben bu durumda nasıl davranmalıyim işin içinden çıkamıyorum nolur yardımcı olun
Kardeşi diyor eşime eşimde bana dedi eşim kardeşine uzak dur die uyarı yapmış ama bu gelinin huyunun kötü olduğunda anlaşıliyor buradan .Ben sakincak bir laf etmiyorum getirip götürsunler sıkınti yok ama bu durumda nasıl davranmalıyim bilemiyorumYengenizin "bana hap yok mu?" dediğini size kim yetiştirdi? Eşinize kim söyledi? Eşinizin dediği yenilir yutulur birşey değil de, size bugün yengenizin lafını getiren, yarın da sizin laflarınızı başkasına götürür/götürüyordur. Dikkat edin.
Kaynına söyle hap orucu bozar.Annemlerle ve kaynanamgil oruç tutuyorlar eşimde öyle namazında ama kaynım böyle biri eşi iyi bir insan çok uyarıyor eşim onu ama dinlemiyor iste
Doğru söylediği ne malûm? Eşinizin tabiriyle "yengeniz kuyruk sallamıyorsa", ya eşinizin hapçı kardeşi yengenize sulanıyorsa?Kardeşi diyor eşime eşimde bana dedi eşim kardeşine uzak dur die uyarı yapmış ama bu gelinin huyunun kötü olduğunda anlaşıliyor buradan .Ben sakincak bir laf etmiyorum getirip götürsunler sıkınti yok ama bu durumda nasıl davranmalıyim bilemiyorum
Bu dedikleriniz genel de çoğu kişinin yaptığı şeyler. Yengenizi değiştiremeyeceğinize göre idare etmeniz gerekir. Hem bu durumda sizden ziyade abinizin müdahale etmesi gerekirBir ortamdayken uygun olmayan şeyler anlatıyor mesela bir çocuğa tecavüz edmisler gibi ve bir kişi birşey anlatırken onun lafını Bölüp kendi konuşmaya başlıyor bu normalmi
Ne malum onun hapçı kardeşinin halüsinasyon görüp sallamadığı. Sen sizin gelini değilde patavatsız kocan ve hapçı kaynıngil midir nedir ona çare ara bence !!Merhaba hanımlar.Gecen sene abim evlendi annemgil iftara eltimgili ve kaynimgili çağırdılar ve bizde vardık ilk defa bizim gelinle orda tanıştılar benim kaynım yasak bir hap kullanıyor kafa bulmak için onu montunun cebinden alırken bizim gelinse bana yokmu demiş ben bunu duydum çok rahatsız oldum eşimse abinin eşi kuyruk sallıyor kardeşime dedi iyce sinir oldum. sonra tekrar aynı ortamlarda bulunduk ister istemez olur olmadık sohbette bulunuyor bizim gelin ben bu durumda nasıl davranmalıyim işin içinden çıkamıyorum nolur yardımcı olun
Oraya bir de çocuk tecavüzü ekleyin. Görünce gözüm karardı sinirden. Bir de hepsi orucunda namaz niyazında. Akılları fikirleri pisliğe çalışıyor.Yasaklı maddeler, kuyruk sallıyor cümleleri ve iftar sofrasıbu nasıl bir kombin?
Ben eşime ısrar etsem eşim süpheye düşer bir dur der niye bu kadar istiyorsun gitmeyi sonunuz bu gidişle müge anlıda biter demedi deme benim kaynım var ne annemler onları davet eder nede onlar annene söyle böyle bir durum var daveti iptal etsin yoksa yengen kaynın olmayacak yollara girerseler dönüşü olmaz bide yengen ilk defa birini tanışmışsa nasıl samimi oldu onu merak ettim esin kaynın abin yengen hepsi tuaf bu arada eltin ne diyor bu durumaYengem abime diyor hadi onlara gidelim die abimse ısrarla onlara buluşalım diyor veya onlar bı şekilde onlara gitmek istiyor
Şimdide annem gene iftar vericek gene ortam olucak
İftar yemeginin hayri nerde kaldi. Annede az cok herkesin huyunun farkindadir daha ne diye topluuor milleti. İftar yemegini uc yoksula verse yada sokak hayvanalrina uc yemek kap verse daha sevaba girer. Bu oynaklarin neyine veriyorYengem abime diyor hadi onlara gidelim die abimse ısrarla onlara buluşalım diyor veya onlar bı şekilde onlara gitmek istiyor
Şimdide annem gene iftar vericek gene ortam olucak
O kadar normal bir şekilde söylüyor ki,tüylerim diken diken oldu.Sülale boyu değişiklerOraya bir de çocuk tecavüzü ekleyin. Görünce gözüm karardı sinirden. Bir de hepsi orucunda namaz niyazında. Akılları fikirleri pisliğe çalışıyor.
Konum Esenyurt galiba.Bu nasil ortam? Hapci kayin, hapci gelin. Alem mi yapiyorsunuz anlamadim. Ne kadar normal anlatiyorsunuz. Cocuk yok mu ailede? Boyle ortamda buyuyorlarsa vay hallerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?