Abimin eşi lütfen akıl verin

Kocanız da pek tekin değil ayrıca. Eski konularınızda tüp bebek tedavisi için 3 gün evde olmadığınızı, bu sırada eşinizin sohbet programı indirdiğini yazmışsınız. Abi kardeş leşler. Yengenizi suçlamak yerine onlara bakın.

Ben anlamiyorum adamlar baska kadinlar ile sohbet ediyorlar ve o uygulamalarin amaci da malum zaten bos sohbet degil yani...ama kadinlar bunu gore gore evlilige devam edip sonra da geline takiliyorlar..basta kocasi kotu gozle bakmis kuyruk salliyor ne demek aile icinde...gelin melinden once zaten kocan dert bence

Yani esimin sohbet programi indirdigini gorucem ve o evlilige devam edicem...icim almaz artik ya bilemiyorum

Bencede gereksiz ben asla böyle bir ortam istemiyorum ama hayırda denilmiyor anneme davet etme diyorum hepsini bir anlamiyorda ben napcam bu durumda midem bulanıyor artik
bence yengenizle konuşun mesafesini iyi ayarlarsın ne münsasebet sizi kaynııza banada yok mu diye soruyor kaynınız ne tepki verdi

çok doğru bir yorum

Annemlerle ve kaynanamgil oruç tutuyorlar eşimde öyle namazında ama kaynım böyle biri eşi iyi bir insan çok uyarıyor eşim onu ama dinlemiyor iste

Haplanan kayınbiraderinizle, azar ve litmeç indirip hatunlarla sohbet eden eşinizin lafına güvenerek mi yengenizin kötü olduğuna kanaat getirdiniz?
Hapçı kayın namuslu, azar ve litmeç de cirit atan koca namuslu, yenge kuyruk sallıyor

Çocuk falan olmadan abimi uyarirdim ben. İsterse ben kötü olayım abimin iyiliği için söylerdim

Annemgil, kaynımgil, eltimgil gil gil :)
Kaynınız hap kullanıyor, abinizin eşi de bunu görüp bende istiyorum mu demiş?
Ayrıca eşinizin kullandığı tabir o kadar çirkin ki. Ne demek kuyruk sallamak, veremediniz mi cevabını? Hapçı kardeşinle bir daha görüşmek istemiyorum diyeceksiniz bu nasıl bi aile yok yok

Hap kullanan kardeş kötü huylu değil soran gelin kötü huylu yani öyle mi?
Nasıl bir zihniyetiniz var? Kadını rahat bırakın.
Şakasına bile demiş olabilir. Dedikodu yapmaya yer arıyorsunuz eşinizle. Eşiniz de iğrenç bir insan, kuyruk sallıyor ne demek? Onun hapçı kardeşine mi kalmış yeni evlenmiş kadın? Kişi kendinden bilir işi demişler, eşiniz kuyruk sallamayı iyi biliyor herhalde.

Hapçı kayınçonun ağzına bakıp litmeççi kocanızın hakaretleri karşısında gelinle ne yapacağınızı mı düşünüyorsunuz? Bence siz ne yapacağınızı düşünün gelini bi bırakın da. Çok güvenilir, böyük otorite, ulu erkek ağzı aracılığıyla sizin de hükmünüz verilir o ailenin içinde aman dikkat.

Kuyruk sallıyor lafından da nefret ediyorum. Bu olay için demiyorum genelde erkekler kendilerini aklamak için hemen kadınlara iş atıyor,kuyruk sallıyor derler. Onların lafıyla kuyuya inilmez zaten. Sizin gelin normal değil ama herkes önce dönüp hapçı kardeşine baksın.

Aynı ortamda bulunmasın kimse ya. Böyle eş kardeşi ile aynı ortamda nasıl bulunabiliyorsunuz.

Eşinizde sağlam ayakkabı değilmiş.

Annende herkesi aynı sofraya oturmasın. İftar sofrasına benzetemedim karşıdan

-Sohbet uygulamalarında takılan bir eş
  • İftar sofrasında huşu eşliğinde haplanan bir kayın
  • Canı hap çeken yeni gelin
  • Sürekli olarak bu inanılmaz grubu aile sofrasında buluşturan anne
Ortama bak Rönesans tablosu gibi Siz çoktan son yemeği yemişsiniz,ailedeki her figür Judas gibi

Eklentiler

• evTSqREgAECwnOWXbUtABQ.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 32
Kardeşinin eşi senin kaynina bana yokmu ilaç demiş dogrumu anladım?
Herkes biliyor yani kaynının haplar kullandığını?Eşinin üslüpta berbat ortamınızda garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…