- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
- Konu Sahibi orkideguluo
-
Kocanız da pek tekin değil ayrıca. Eski konularınızda tüp bebek tedavisi için 3 gün evde olmadığınızı, bu sırada eşinizin sohbet programı indirdiğini yazmışsınız. Abi kardeş leşler. Yengenizi suçlamak yerine onlara bakın.Merhaba hanımlar.Gecen sene abim evlendi annemgil iftara eltimgili ve kaynimgili çağırdılar ve bizde vardık ilk defa bizim gelinle orda tanıştılar benim kaynım yasak bir hap kullanıyor kafa bulmak için onu montunun cebinden alırken bizim gelinse bana yokmu demiş ben bunu duydum çok rahatsız oldum eşimse abinin eşi kuyruk sallıyor kardeşime dedi iyce sinir oldum. sonra tekrar aynı ortamlarda bulunduk ister istemez olur olmadık sohbette bulunuyor bizim gelin ben bu durumda nasıl davranmalıyim işin içinden çıkamıyorum nolur yardımcı olun
Kocanız da pek tekin değil ayrıca. Eski konularınızda tüp bebek tedavisi için 3 gün evde olmadığınızı, bu sırada eşinizin sohbet programı indirdiğini yazmışsınız. Abi kardeş leşler. Yengenizi suçlamak yerine onlara bakın.
bence yengenizle konuşun mesafesini iyi ayarlarsın ne münsasebet sizi kaynııza banada yok mu diye soruyor kaynınız ne tepki verdiBencede gereksiz ben asla böyle bir ortam istemiyorum ama hayırda denilmiyor anneme davet etme diyorum hepsini bir anlamiyorda ben napcam bu durumda midem bulanıyor artik
çok doğru bir yorumBence komple sizin ailede sıkıntı var.Kaynının uyuşturucu kullanması mı desem gelinin rahatlığı mı desem kocanın sizin gelin benim kardeşime kuyruk sallıyor demesi mi desem.Otur adam akıllı konuş gelininizle.Sen öyle yaparsan ne düşünürler de aile ortamında hareketlerine konuşmana daha dikkat edebilirsin de bu konuyu abime de açabilirdim ama iki kız olarak seninle ben konuşmak istedim de.Ayrıca kocana da bir laftan bunu mu anladın diyebilirsin.Herkes yerini bilmeli.Başka da diyecek bir şey yok zaten.
Annemlerle ve kaynanamgil oruç tutuyorlar eşimde öyle namazında ama kaynım böyle biri eşi iyi bir insan çok uyarıyor eşim onu ama dinlemiyor iste
Haplanan kayınbiraderinizle, azar ve litmeç indirip hatunlarla sohbet eden eşinizin lafına güvenerek mi yengenizin kötü olduğuna kanaat getirdiniz?Kardeşi diyor eşime eşimde bana dedi eşim kardeşine uzak dur die uyarı yapmış ama bu gelinin huyunun kötü olduğunda anlaşıliyor buradan .Ben sakincak bir laf etmiyorum getirip götürsunler sıkınti yok ama bu durumda nasıl davranmalıyim bilemiyorum
Hap kullanan kardeş kötü huylu değil soran gelin kötü huylu yani öyle mi?Kardeşi diyor eşime eşimde bana dedi eşim kardeşine uzak dur die uyarı yapmış ama bu gelinin huyunun kötü olduğunda anlaşıliyor buradan .Ben sakincak bir laf etmiyorum getirip götürsunler sıkınti yok ama bu durumda nasıl davranmalıyim bilemiyorum
Kardeşinin eşi senin kaynina bana yokmu ilaç demiş dogrumu anladım?Merhaba hanımlar.Gecen sene abim evlendi annemgil iftara eltimgili ve kaynimgili çağırdılar ve bizde vardık ilk defa bizim gelinle orda tanıştılar benim kaynım yasak bir hap kullanıyor kafa bulmak için onu montunun cebinden alırken bizim gelinse bana yokmu demiş ben bunu duydum çok rahatsız oldum eşimse abinin eşi kuyruk sallıyor kardeşime dedi iyce sinir oldum. sonra tekrar aynı ortamlarda bulunduk ister istemez olur olmadık sohbette bulunuyor bizim gelin ben bu durumda nasıl davranmalıyim işin içinden çıkamıyorum nolur yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?