- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.573
- 478
- Konu Sahibi orkideguluo
-
Anne hapçı kayın ve kuyruk sallıyor diyen damadı iftar sofrasına davet edeceğine sokak hayvanlarını doyursa gerçek bir hayır işleyecek ama haberi yok-Sohbet uygulamalarında takılan bir eş
Ortama bak Rönesans tablosu gibi
- İftar sofrasında huşu eşliğinde haplanan bir kayın
- Canı hap çeken yeni gelin
- Sürekli olarak bu inanılmaz grubu aile sofrasında buluşturan anne
Siz çoktan son yemeği yemişsiniz,ailedeki her figür Judas gibi
Şahsen böyle bir kayınbiraderim olsa anneme söylerdim, eşimin bana yengem hakkında söylediği çirkin lafı da söyleyip bir araya getirme derdim, kayınbiraderi de evliymiş, evli adamların başka kadınlar hakkında söylediği yakışıksız sözler mide bulandırıcı ama nasıl oluyorsa hala evliler.Anne hapçı kayın ve kuyruk sallıyor diyen damadı iftar sofrasına davet edeceğine sokak hayvanlarını doyursa gerçek bir hayır işleyecek ama haberi yok
İstemeden güldüm buna ama durum bu bende ne halt etcem. Bilemedim-Sohbet uygulamalarında takılan bir eş
Ortama bak Rönesans tablosu gibi
- İftar sofrasında huşu eşliğinde haplanan bir kayın
- Canı hap çeken yeni gelin
- Sürekli olarak bu inanılmaz grubu aile sofrasında buluşturan anne
Siz çoktan son yemeği yemişsiniz,ailedeki her figür Judas gibi
Anneme diyorum ama anlatamıyorum ayıp olur abine diyorAynı ortamda bulunmasın kimse ya. Böyle eş kardeşi ile aynı ortamda nasıl bulunabiliyorsunuz.
Eşinizde sağlam ayakkabı değilmiş.
Annende herkesi aynı sofraya oturmasın. İftar sofrasına benzetemedim karşıdan
Abim eşiyle kaynım aynı ortamda bulunmuşlar daha önce sonradan öğrendim ve ikiside salağa yatiyolarHap kullanan kardeş kötü huylu değil soran gelin kötü huylu yani öyle mi?
Nasıl bir zihniyetiniz var? Kadını rahat bırakın.
Şakasına bile demiş olabilir. Dedikodu yapmaya yer arıyorsunuz eşinizle. Eşiniz de iğrenç bir insan, kuyruk sallıyor ne demek? Onun hapçı kardeşine mi kalmış yeni evlenmiş kadın? Kişi kendinden bilir işi demişler, eşiniz kuyruk sallamayı iyi biliyor herhalde.
Keşke o zaman susmasaydim şimdi birde çocukları olduÇocuk falan olmadan abimi uyarirdim ben. İsterse ben kötü olayım abimin iyiliği için söylerdim
Adam şeker atar gibi montunun cebinden alıp atıyorsa bilmeyen yoktur muhtemelen. Erkekler evli de olsa bekar da olsa yaptıkları şeyler hiç yadırganmıyor toplumunun çoğu kesiminde. Kayınbiraderin hapı çok normalleştirilmiş ama gelinin belki şaka olarak söylediği cümle kuyruk sallamaya kadar gitmiş.Şahsen böyle bir kayınbiraderim olsa anneme söylerdim, eşimin bana yengem hakkında söylediği çirkin lafı da söyleyip bir araya getirme derdim, kayınbiraderi de evliymiş, evli adamların başka kadınlar hakkında söylediği yakışıksız sözler mide bulandırıcı ama nasıl oluyorsa hala evliler.
Ben bunların huyunu biliyorum zaten onlarda masum değiller meğer kaynimla bizim gelin daha önce aynı ortamda bulunmuşlar bunuda sonradan öğrendim o yüzden iyce midem bulandı abime yazık birde bebekleri oldu simdiKocanız da pek tekin değil ayrıca. Eski konularınızda tüp bebek tedavisi için 3 gün evde olmadığınızı, bu sırada eşinizin sohbet programı indirdiğini yazmışsınız. Abi kardeş leşler. Yengenizi suçlamak yerine onlara bakın.
Daha önce aynı ortamda bulunmuşlar sonradan öğrendim tabi buda aklımı karistirdi tabiAdam şeker atar gibi montunun cebinden alıp arıyorsa bilmeyen yoktur muhtemelen. Erkekler evli de olsa bekar da olsa yaptıkları şeyler hiç yadırganmıyor toplumunun çoğu kesiminde. Kayınbiraderin hapı çok normalleştirilmiş ama gelinin belki şaka olarak söylediği cümle kuyruk sallamaya kadar gitmiş.
Belli ki abiniz de kullanıyor, üçü birlikte kafa buluyorlar işte. Ama ne hikmetse siz sadece kadına kafayı takmışsınız.Abim eşiyle kaynım aynı ortamda bulunmuşlar daha önce sonradan öğrendim ve ikiside salağa yatiyolar
Eltim yengemi sevmedi çok görüşmek istemiyor zaten olayın farkındaBen eşime ısrar etsem eşim süpheye düşer bir dur der niye bu kadar istiyorsun gitmeyi sonunuz bu gidişle müge anlıda biter demedi deme benim kaynım var ne annemler onları davet eder nede onlar annene söyle böyle bir durum var daveti iptal etsin yoksa yengen kaynın olmayacak yollara girerseler dönüşü olmaz bide yengen ilk defa birini tanışmışsa nasıl samimi oldu onu merak ettim esin kaynın abin yengen hepsi tuaf bu arada eltin ne diyor bu duruma
Açık konuşmak gerekirse ben böyle birini kim olursa olsun evime sokmam, haplanıp gelmeyeceğini nereden bileyim, haplandığında bana, aileme, çoluk çocuğuma kötü şeyler yapmayacağının garantisi de yok, 1-ağzıyla içmeyenleri, 2- uyuşturucu müptelalarını, 3-etraftaki kadınlara pis pis bakıp aşağılayanları babam da olsa evimde istemem.Adam şeker atar gibi montunun cebinden alıp arıyorsa bilmeyen yoktur muhtemelen. Erkekler evli de olsa bekar da olsa yaptıkları şeyler hiç yadırganmıyor toplumunun çoğu kesiminde. Kayınbiraderin hapı çok normalleştirilmiş ama gelinin belki şaka olarak söylediği cümle kuyruk sallamaya kadar gitmiş.
Hapçı kocasını kapmaz taze gelin korkmasın eltiniz.Eltim yengemi sevmedi çok görüşmek istemiyor zaten olayın farkında
11 yaşındaki kız çocuğu mu kuyruk sallamışAçık konuşmak gerekirse ben böyle birini kim olursa olsun evime sokmam, haplanıp gelmeyeceğini nereden bileyim, haplandığında bana, aileme, çoluk çocuğuma kötü şeyler yapmayacağının garantisi de yok, 1-ağzıyla içmeyenleri, 2- uyuşturucu müptelalarını, 3-etraftaki kadınlara pis pis bakıp aşağılayanları babam da olsa evimde istemem.
Abi kardeşine sen nasıl bir adamsın el alemin karısı hakkında nasıl böyle konuşursun deyip ağzına bir tane patlatmıyor da kadın kuyruk sallıyor diyor
Bu laftan çok tiksiniyorum, 11 yaşındaki kıza tecavüz etmeye çalışan oğlunu savunurken kadın kuyruk sallamasa erkek gitmez diyen komşumdan beri daha da tiksiniyorum.
Evet11 yaşındaki kız çocuğu mu kuyruk sallamışne kadar iğrenç insanlar var ya gerçi "küçüğün rızası varmış" diyenleri de duydu bu kulaklar. Azalarak bitmelerini dilerken çoğalıyorlar. Allah kadınlarımızı, kız çocuklarımızı bu zihniyetlerden korusun
yorum yazayım dedim, bende devreler yandı.Abiniz ve yengenizle, kayniniz ve eltiniz sık sık hangi gerekçeyle aynı ortamda bulunuyorlar anlamadım. Akraba falan misiniz iki tarafla
Hiçbir şey anlamadım kim kim oluyor. Boşanın en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?