• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bohemianrapsodi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
218
-237
18
Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?

Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Ne gerek vardi boyle olaylara.. en bastan almasaydiniz.. bu da ders olsun size ve ozellikle abinize

Size ne youtube kanalindan falan hala acik ariyorsunuz alakasi ne konuyla?
Hele siz once bi ailece abinizle konusun kızın hakli oldugunu, sizin büyük saygisizlik ve hata yaptığınızı, düşününce bu durumu kendinize yakistiramayip altinlari verdiğinizi, o altinlarin bastan beri zaten o kizin oldugunu, ustune yatmis gibi gorundugunuzu bu yuzden geri verdiğinizi, kizin ustune gitmemesi gerektigini anlatin abinize.
Beyefendi öncelikle kiza yuklenmekle hata ettigini idrak etsin gerisi kolay gider konusur barisir bi sure sonra.

Iyi yapmış gelin :KK9:

bir de merak ettim sadece babasının taktığı altınları mı verdiniz ayrıca neden kıza değil de babasına verdiniz hep show trip işiniz gücünüz ailecek
Kız uzakta oturuyor diye... hepsini vermişler listeyi zaten ailesiyle yapmıştı kaç gram ne varsa yazmışlardı

Ailecek bir şeyi “normal” yapma yeteneğiniz yok herhalde. 3 cümleyle halledilecek işi arap saçına çevirmişsiniz yine. Kızın aklı varsa geri dönmez.
Yahu ben ne yaptım? Sadece annemlerle konustum

Kız uzakta oturuyor diye... hepsini vermişler listeyi zaten ailesiyle yapmıştı kaç gram ne varsa yazmışlardı

bence burdaki yorumlardan sonra hata yaptığınızı anlayıp ailenizi ikna etmeniz güzel bir davranış hatada ısrar etmemek önemli, ama abiniz kızcağızı çok sindirmiş be üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X