• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Üzülüp karalar bağlayınca mutlu olacaktınız tabi 🤪 aferin geline size hicbir müsamma göstermiyor devir değişti artık boşanıyorum ortada kaldım devri kapandı. Kim pısırık bir erkekten ayrılacağı için üzülür ki

Size ne youtube kanalindan falan hala acik ariyorsunuz alakasi ne konuyla?
Hele siz once bi ailece abinizle konusun kızın hakli oldugunu, sizin büyük saygisizlik ve hata yaptığınızı, düşününce bu durumu kendinize yakistiramayip altinlari verdiğinizi, o altinlarin bastan beri zaten o kizin oldugunu, ustune yatmis gibi gorundugunuzu bu yuzden geri verdiğinizi, kizin ustune gitmemesi gerektigini anlatin abinize.
Beyefendi öncelikle kiza yuklenmekle hata ettigini idrak etsin gerisi kolay gider konusur barisir bi sure sonra.
Beyefendi mi :)) Öyle bir kocadan anca kapıcılar kralı Seyit efendi olur. Pisirik paragöz adam

Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?

Rahmetli ananeme dayım hep kızardı. Yengemle kavga ettiginde yengem haksizsa bile yengemi tutardi. Dayımda hep ayseyi koruyorsun diye kızdığında. "Karı koca arasına YILAN bile girmezmiş deedi. Valla annenize bravo kendi eliyle diliyle evladinin yuvasini yıkmıs. Cok büyük günah ve vebal. Ailecek artık bir kına töreni yaparsınız.

Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Ben büyük bir DERTTEN kurtulduğumda üzgün olmam mesela 😂 niye üzgün olduğunu düşündünüz?
Kendi altınlarını nimetmiş gibi zar zor alabildi diye mi?
Annesinin lafıyla üzerine giden kocayı terk etti diye mi?

Ben düşünüyorum bir de babam çok üzülüyor. Annem yine haklı olduğunu düşünüyor

Anneniz akıl tutulması yaşıyor kusura bakmayın. Maddi manevi kendine güvenen evlenir. Evlenecek olanlar düşünsün parayı borcu harcı. Büyük oğlu evlendirmek için gelinden altınları istemek. Onu geçtim vermedi diye olay çıkartmak. İnsan bi utanır çekinir ya.

Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?

Youtobe kanali falan ..yani sende tam bir görumcesin düşman başına

Üzüntülü olduğunu nerden biliyorsunuz? Belki bu aileden kurtuluyorum diye zil takıp oynuyor şuan. Olamaz mı?

YouTube kanali açınca ne oluyor? Ne var yani açmışsa.. abin mi dedi youtube açmış diye

Ne alaka? Birini takip etmek istediğinde otomatik açılıyor zaten. Binlerce kanal var, yayın yapan az bir kısmı. Bir de yaparsa yapsın. Ayıp be! Artık kızın yuvasını dağıttınız bir de hala takip ediyorsunuz. Size ne? Siz kimsiniz de karşıyorsunuz? Ailecek biraz haddinizi bilin. Köle değil bu kız.

Keşke kızın babasına verilmeseydi. Babası ne alaka yangına körükle gidilmiş gibi olmuş. Konuya onları dahil etmek hoş olmamış. Eminim gelin bunuda düşünmüştür. Ne kadar ağır bişey şu mübarek ramazan gününde hiç hoş olmamış. Umarım abinize durumu anlatırsınızda abinizde durumu anlar yuva yıkmayı önlersiniz

Peki siz bunlar olurken neden ağabeyinize hayır yengem benimle konuşmadı demediniz? O kadar zaman altınlar ailenizdeydi zaten ne acelesi vardı da gelin yerine babasına veriliyor aynı şehirde değil misiniz çağrılır verilir altınlar o zamanda bu yanlış anlaşılmalar olmazdı bunun altında başka olaylar olmuş gibi..boşanmak istiyorsa da kendi kararı ve belki en iyisi bir yanda altınlarıyla oğullarını evlendirmek isteyen aile bi yanda takıp ne yapacak diyen ve kavga ettikleri halde yok öyle değil demeyen görümce, öte yanda hakkı olan altınlar verildi diye karısıyka kavga eden bir eş nereden tutsan elde kalıyor acaba abinizi siz doldurmuş olabilir misiniz çok mantıksız çünkü keşke kız kurtulsa sizden de açıkgöz bi geline düşseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X