- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Yazdım yazdım sildim,altın konusundan beri zaten ben bile doluydum gelin en iyisini yapmış umarım mutlu sonla biter ve BOŞANIR.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer konu neydi bulamıyorum bilenler link atabilirmiKurtulmuş sizin gibi aileden.Aklı varsa geri dönmez dönse bile şartı sizinle ve aileniz ile görüşmeme şartı koyar inş7allah.Altınlarının üzerine yatmadınız inşallah
Gerçekten geri verdiler...
Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Altınlar gelinin babasına verildiKurtulmuş sizin gibi aileden.Aklı varsa geri dönmez dönse bile şartı sizinle ve aileniz ile görüşmeme şartı koyar inşallah.Altınlarının üzerine yatmadınız inşallah
Ee siz abinize demediniz mi eşinin konuyu açmadığını, sizin buradaki insanlara sorduğunuzu, herkesin ama herkesin vermeniz gerektiğini düşündüğünü ve bunun üzerine verdiğinizi?
Siz evlenseniz aynı şey size yapılsa birde böyle düşünün.Annenizi babanızı uyarabilirdiniz.Kizdiniz birde kıza altınları vermedi diye sonra tepkilere göre çevirdiniz lafı ara bulucu oldunuz sözde.Valla kızın ahı bi tutarsa yandiniz ailecek.Yahu ben ne yaptım? Sadece annemlerle konustum
Diğer konu neydi bulamıyorum bilenler link atabilirmi
Ben düşünüyorum bir de babam çok üzülüyor. Annem yine haklı olduğunu düşünüyorPeki ailenizde haksız olduğunuzu düşünen var mı? Şu kıza haksızlık ettik diyen bir Allah’ın kulu yok mu içinizde?
Tesekkur ederim
Tek başınıza yapmıyorsunuz zaten. Maşallah organize çalışıyorsunuz. Annenizin veya abinizin gelinin sizle konuşup konuşmadığını öğrenmesi bir telefona bakar. Kaldı ki sizle konuşmuş olsa ne olacak? En doğal hakkı zaten. Abinizin kızın üstüne gitmeye ne hakkı var bu yüzden? Şu zamana kadar sesini çıkarmamış öpüp başına koyacağı yerde bir de evi terk ettirecek kadar çileden çıkarmış demek ki.Yahu ben ne yaptım? Sadece annemlerle konustum
Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremezSize ne youtube kanalindan falan hala acik ariyorsunuz alakasi ne konuyla?
Hele siz once bi ailece abinizle konusun kızın hakli oldugunu, sizin büyük saygisizlik ve hata yaptığınızı, düşününce bu durumu kendinize yakistiramayip altinlari verdiğinizi, o altinlarin bastan beri zaten o kizin oldugunu, ustune yatmis gibi gorundugunuzu bu yuzden geri verdiğinizi, kizin ustune gitmemesi gerektigini anlatin abinize.
Beyefendi öncelikle kiza yuklenmekle hata ettigini idrak etsin gerisi kolay gider konusur barisir bi sure sonra.
Bir de y.tube kanalı açmış.
Hayir. Sessizce gider. Bosanmak istiyorum demek hala bir umidim var beni ikna et demektir. Sessizce giderse kafasinda bitirmis demektir.Boşanmak isteyen boşanmak istiyorum demez mi?
Üzüntüyle değil de hırsla açmıştır belki ne biliyorsunuz. Belki de kanalından sizin yaptıklarınızı anlatacak binlerce kişiye. Hadi inşallah.Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez