Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
bi salın artık şu kadını ya. hala nasıl yaklaşabiliriz diyosunuz yaklaşıcak olan siz değilsiniz ki abiniz. abinizin eşi, siz bu durumda dış kapının mandalısınız. abinizde bi tuhaf kadıncağız KENDİ altınlarını istediği için suçlu oluyor. altınlarını emanet etmiş size, şimdi emaneti geri alıyor ne var bunda ? daha önceki konuda abinizin eşine çok şaşırmıştım nasıl bu kadar haksızlığa tahammul ediyor diye bu sefer taktir ettim valla. terk edip kurtulmuş işte asalak abinizden ve her şeye burnunu sokan sizden.

Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
artık yaklaşmayın yuva yıkanın yuvası olmaz derler bunu da unutmayın

Youtube kanalını bile açmasına laf eden bir görümce ne desem bilemedim. Hele babasının taktığı altınları takmak istedi diye laf etmissiniz. Tüm yorumları okumadım evli misiniz bilmiyorum ama bekarsanız evlenince tüm takılarınızı eşinizin ailesine verir misiniz? Herşeyinize karısan bir görümce, kayınvalide, kayınbabaya katlanabilir misiniz? Bence bir düşünün

Bu konuyu gördükçe yıllar evvel çalıştığım yerde Bi kız vardı gelinleri evi çok haklı bir sebeple evi terketmişti(adamın cinsel sorunları için tedavi olmaması sebebiyle) görünce kişisi de gelini sürekli aşağılar vaziyette yok o işe düşkün diye konuşuyordu üslubumuz direk o kızı hatırlattı. burada da paraya düşkün diye bir sürü lafını edecekler kadıncağızın.yazık.
Oysa ki mevzu ne para ne başka bir şey..
Giden güven, saygı sevgi geri gelir mi?
Siz böyle gelinlerinizin kuyusunu kazan görümceler size bu yapılanların iğnesi yapılsa ortalığı yıkıyorsunuz sonradan. Biraz insanlıktan zarar gelmez gerçekten. Kendi kendinize ediyorsunuz.

Ay ne fena bi ailesiniz. Bende gelinim ve gelininizi ayakta alkışlıyorum. O sümsük abinize haddini bildirmiş. Altınlarını da almış oh YouTube da açmış. Ki YouTube açması ne alakaysa... Acaba ailecek o kızın yuvası bizim yüzümüzden dağılıyor kızın rahatını bozan biziz diye hiç düşünmez misiniz?
Sizde bir kadınsınız ve aynısını size yapsalar ne düşünürsünüz

Tebrikler başardınız sonunda kızı evden kaçırmayı. Ailecek kötü kalplisiniz

Abiniz hint kumaşı sanıomuş kemdını.Annenızıde gercekten anlamadım.Gelının aılesıne altın vermek nedır?Kız haklı evı terk etmekle bence

Ay ins gelin dönmez geri de bosanır,kurtulur.
Kayıncosunu niye evlendirsin eli kızı?
O altınlara mı güvenip evlenmeye kalktı?
Ne sacma bi görümcesiniz sizde😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X