Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanirim diger abi evlenmis. Cunku bir yorumunda diyor ki annem evde durmuyor. Obur eve mi obur geline mi gidiyor gibi birsey yazmis. Altinlari muhafaza edemem artik diye guya babaya vermisler. Yani bir gelinin basini daha yakmislar. Muhtemelen onun da altinlarina coreklenene kadar birakmayacaklar. Belki de bu gelinin altinlariyla obur oglunu evlendirdiler. Sonra yeni gelinden alip bu gelinin babasina verdiler. Orasi muamma.
Bunlar bı sefer alınan altınla 4,5oglan evlrndirirler gibi geldi ondan al ona tak ne güzel sistem ya sinir oluyorum bu konu sahibi kızın yazdıklarını okudukça

Ya siz bu geline altınları vermemek için niye taklalar atıyorsunuz
Önce güya korumak adına anneniz kendi elinde tutmuş.
Sonra kız altınlarını vermek istemeyince ailece tepesine çökmüştünüz resmen
Dalga geçer gel yavaş yavaş al git demeler falan
Şimdi de yine gidip kızın eline teslim edeceğinize babasına verip olay çıkartıyorsunuz
Gelinin yanına gidip al kızım bu altın senin demek bu kadar zor mu?
Abinizde klasik ailesine pısırık karısına kaplan erkek tipi
İnşallah boşanır da kurtulur kızcağız

Şeyi de unutmayın. Bir üye vardı eskiden. Yengem abimin evinde cariye, biblo. Orası onun evi degil diyordu
Cidden 55 tane konusu falan vardı
Kızın ailesi abilerine oturmaya geldiğinde rezillik çıkaracağını söylüyordu
Ne işleri varmış abisinin evinde diye
Sanırım o üyede kötü bir evlilik yaptı
Öff içim daraldı
Allah'ım bu mübarek günlerde kendini bilen iyi niyetli ailelerle gelin damat dünür olmayı nasip etsin.

Tam 6 senelik evliyim kayınvalidem müsait misin gelebilir miyim diye sormadan hala bize gelemez bende eşim gibi mükemmel bir insanı yetiştirdiği halde kötü hiç davranmadığım halde. Bebek olmuyor diye bankacılık kariyerimi sonlandırdım ve kayınvalidem bana emekli maaşı kartını verdi biliyor musun? Bir ihtiyacım olursa alayım kendi paramı kazanmaya alışığım diye.. he kabul etmedim ama düşünmesi bile yetti. Kayınpederime araba istiyorum baba ama peşinatım yok dedim öyle laf arasında adam bana kredi çekti araba peşinatı verdi. Bırak altınlarıma göz dikecekler de bilmem ne! Şu an şükrediyorum gerçekten Allah'a şükürler olsun kaderimi böyle bir aileye yazdığı için. Eşimin ailesi es keza beni üzecek bir şey söylese ve ben onu kafaya taksam eşim dünyayı yıkar bu kadar iyiliklerine rağmen.
Deliriyorum kıza yaşattıklarınızı okudukça !!
Bekâr, 30'lu yaslarda kayniniz var mi acaba ehem ehem :KK45:

Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
mutlumusunuz ailecek bir yuvayı yıktığınız için ?

Söyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.
Anneniz oğlum altınlar gider elimizden, kendi elimizle verdik, altınları alınca boşanmak istedi. Ağlada sana dönsün altınları alınca boşa diye akıl verdi mi

Allah sizin geline sabır versin. Yok annem öyle sanmış ondan abime öyle demiş, yok YouTube kanalı açmış. Birde diğer konuda kız altınları ne yapacaksa gibi bişey demiştiniz sanki. Altınlar kızın ister atar ister satar. Hanım kızmış ses etmemiş bu kadar zaman.

Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Demekki böyle bir aileden kurtulduğuna üzülmüyor.
Bundan sonra dikkat edin bu ahla nasıl yaşayacaksınız.Kizin suçsuz yere yuvası yıkıldı.Umarim annen diğer çocuklarının yuvasıyla imtihan olmaz.

gordum bende o yorumu yazdim hatta gelinleri kemik iligi gibi goruyorlar herhalde ne kadar cümcüklersek o kadari kar diye bakiyorlar demek ki bir de kendide evli ve esi ve ailesi yuzunden huzuru yok azicik empati yapsa
Evli mi? Ben bekar saniyordum. Evli olan bunu yapmaz diye dusunuyordum. Gerci evliliginde mutlu olsa geline sarmazdi. Mutsuz insan baskasinin mutsuzlugundan besleniyor cunku.

Tam 6 senelik evliyim kayınvalidem müsait misin gelebilir miyim diye sormadan hala bize gelemez bende eşim gibi mükemmel bir insanı yetiştirdiği halde kötü hiç davranmadığım halde. Bebek olmuyor diye bankacılık kariyerimi sonlandırdım ve kayınvalidem bana emekli maaşı kartını verdi biliyor musun? Bir ihtiyacım olursa alayım kendi paramı kazanmaya alışığım diye.. he kabul etmedim ama düşünmesi bile yetti. Kayınpederime araba istiyorum baba ama peşinatım yok dedim öyle laf arasında adam bana kredi çekti araba peşinatı verdi. Bırak altınlarıma göz dikecekler de bilmem ne! Şu an şükrediyorum gerçekten Allah'a şükürler olsun kaderimi böyle bir aileye yazdığı için. Eşimin ailesi es keza beni üzecek bir şey söylese ve ben onu kafaya taksam eşim dünyayı yıkar bu kadar iyiliklerine rağmen.
Deliriyorum kıza yaşattıklarınızı okudukça !!

Oha dünyadaki tüm iyilik rezervini senin kaynana, kayinpeder almis
haksizlik yapiyorsunuz bak kula hakkina girdiler resmen
ne olurdu benimkilere de azicik vicdan biraksaydiniz

sanane peki sanane mesela..
Anan şimdi düşünsün evlenecek oğlan birken ikiye çıktı yine 😂😂😂😂 keyiflendim azıcık ,bana noluyorsa artık...
Ee elde altın da yok bak üzüldüm şimdi.Amann nasılsa sonra yıkacak en iyisi evlendirmesin.Konu sahibi artık eski mutlu yakın olduğunuz günlere dönebilirsiniz.

Ay ne fena bi ailesiniz. Bende gelinim ve gelininizi ayakta alkışlıyorum. O sümsük abinize haddini bildirmiş. Altınlarını da almış oh YouTube da açmış. Ki YouTube açması ne alakaysa... Acaba ailecek o kızın yuvası bizim yüzümüzden dağılıyor kızın rahatını bozan biziz diye hiç düşünmez misiniz?
Sizde bir kadınsınız ve aynısını size yapsalar ne düşünürsünüz

Şahsen yuva kolay yıkılmasın diyen bir insanım ama "Abim boşandı." konunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.
Benim için önceki konunuzda altın maltın değil de, o kıza hem kayınpeder hem kaynana bağırmıştınız ya haksız yere kocasının önünde. Kocası da ses çıkarmamıştı üstelik. O noktada bitti yani.
Bu arada kızı çağırıp, bak altınlarını kaynına hibe edeceğiz resmen teklifi yaparken kız uzakta oturmuyordu da altınları götürmeye ve özür dilemeye gelince mi uzakta kaldı?
Youtube kanalı açma meselesi de sizi ilgilendirmez. Bu saatten sonra abinizden ayrılırken üzülüp üzülmemesi de aynı şekilde. Abiniz ailesi böyle yaparken tavır koysaydı, şimdi ağlamazdı.

Çok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor
Bu devirde atanmis kiz bulmak zor. Iste bu cumle herseyi ozetliyor. Kiz umurlarinda degil. Abisini besletecek maasli biri olsun yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X