Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gelininizin yerinde olsam muhafaza edemeyeceğiniz altını en başta niye vermediniz üstüne bir de kaynımın evliliği için kullandınız derdim. dememiş.

hala kanal açmasındasınız size ne yahu? allah peygamber aşkına size ne? canı sıkkındır açmıştır içerik üretmek istemiştir açmıştır. öylesine açmıştır açmıştır yani.

tam bir kepçesiniz ailecek. helal olsun.

Priblem şu ki. Gelin üretken bir kadın. Bunlarin işide millet nerde ne yapmişi yaşamak.

Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Youtube kanalı mevzusu da şu yüzden, üzülen insanın aklına gelmez ki youtube falan. Boşanmak isteyen insan da üzülür biraz... Youtube seçtiyse boşanmak istemiyor kafa dağıtmak istiyor olamaz mi?
Bunca zaman muhafaza ettiniz de simdi mi akliniza geldi muhafaza edemediginiz? Yapmayin ya. Bizi degil kendinizi kandiriyorsunuz. Siz degil miydiniz gelinin elinden sen muhafaza edemezsin diye altinlari alan. Simdi de biz muhafaza edemiyoruz diye mi verdiniz. Hadi ya...Hani taksit taksit parasini odeyecektiniz ne oldu? Gelin de hic degilse babamin taktiklarini verin deyince bir de surat sallamistiniz hani. Birden yanlis yaptiginizi anlayip iyilik melegi mi oldunuz gidip babaya kafasina calar gibi biraktiniz bir de. Kendi elinizle hadi geri verdiniz babaya. Geline de babana verdim dediniz. Eee abiyi doldurmak niye? Kotusunuz ya. Iciniz kotu sizin. Yureginiz kotu. Hala açik ariyorsunuz bir de. Youtube acmismis. Bunda ne varsa.

Son düzenleme:
Üstelik kızın babasının taktığı altınları da almışlar diğer kardeşlerinin düğünü için giden gelmez erkek tarafı hep sonra ödiceç der sonra durumumuz yok gibi bahanelerle üretir
Keşke en başından vermeseydi size
Bu konuda da gelini aç gözlü ğibi göstermeye çalışmışsınız bence hiç pişman olmuş gibi bi haliniz yok
Sadece tepki almamak için pişman olmuş numaraları yapmışsınız çok belli oluyurr okuyunca
Hiiççççç kendini öyle yapma sapına kadar haklı gelin
Geri dönerse de lütfen bundan sonra rahatsızlık vermeyin gelininize

Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Youtube kanalı mevzusu da şu yüzden, üzülen insanın aklına gelmez ki youtube falan. Boşanmak isteyen insan da üzülür biraz... Youtube seçtiyse boşanmak istemiyor kafa dağıtmak istiyor olamaz mi?

Youtube kanalı açmasından boşanmak istememesine, üzülmemesine falan nasıl yoruyorsunuz gerçekten? Bir tek sizinle aynı havayı soluduğu için üzülmeli bence.

Şu da dikkatimden kaçmadı sanma diğer konularda gelin gelin diye konu başlığı açarken
Şimdi abimin eşi olmuş
Görümce işte ne olcak

Problem zaten bu düşünce tarzınız. Haber verildi, söylendi falan diye üstten üstten konuşuyorsunuz hala. Siz kimsiniz ki sizin olmayan mallar hakkında bir karara varıp malın sahibine sadece haber veriyorsunuz. Geline fikrini sordunuz mu? Haber vermeyecektiniz. Biz altınları vermek istiyoruz. Sana mı verelim babana mı verelim diye SORACAKTINIZ. Sizin o altınlar hakkında karar verme hakkınız yok.

Eee siz neden abinize dogruyu soylemediniz? Neden abi karinin bir sucu yok , benden istemedi , ben kendim aileme teklif ettim demediniz??

Söyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.

Söyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.
Cok sevdigi icin mi hakli oldugu bir mevzuda karisinin ustune gitmis , evi terk etmesine sebep olmus
Gerçekten cok enteresan bir ailesiniz

Bu kadar seviyorsa neden haklı olduğunu bile bile kızın üstüne gidiyor?

Seven böyle üzer mi, abi sadece mevcut şartları bozuldu diye kendine üzülüyor

Çok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X