Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Youtube kanalı mevzusu da şu yüzden, üzülen insanın aklına gelmez ki youtube falan. Boşanmak isteyen insan da üzülür biraz... Youtube seçtiyse boşanmak istemiyor kafa dağıtmak istiyor olamaz mi?
Aynen kafa dagitmak istiyor, biraz daha ustune gidin bosarsiniz 😅

Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?
Nasıl insanlarsnız.. ne biçim bir annen var.. mikser resmen ortalığı karıştırmak için elinden geleni yapıyor.. yazık gerçekten.. nasıl vereceksiniz o kıza hakkını ahirette bilmem

Söyledim ama çoktan kavga edilmiş, ev terk edilmişti. Geline mesaj da attım ama dönmedi. Abim çok ağlıyor çok seviyor. Ben de üzülüyorum tamam kıskanıyorum biraz çünkü abimle aramız çok iyiydi evlendiginden beri arayıp sormuyor.

peki seviyorsa neden öyle kötü davranıyordu ki kaybetmekten korkmuyor gibi..

Evet atanmış olmak önemli herkes atanamıyor mesela ben. İş de yok. Atanamasaydı suan evi terk edememis olacaktı. Maddi özgürlüğü var

Evet mesela siz. Mesela siz maddi özgürlüğünüz olmadığı için size karışan kayınvalidenize eşinize rest çekip evinizi terk edemiyorsunuz.

O kadar kıskanıyorsunuz o kadar kıskanıyorsunuz ki yengenizi. Eminim burada anlatmadığınız detaylar var ortalığı karıştıran.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X