Abim ve eşi 10 yıla yakındır evliler. Ve ben bu süre zarfında psikolojik olarak çok yıprandım yani beni hayattan bıktıran bir yengem var âdeta. Kadın sadece cinsel ve saçma sapan kıl tüy muhabbeti yapan biri ve bu hiç değişmedi. Yatak odasına kadar biliyorum yani anlatma duymak istemiyorum diye odama geçiyorum tekrar beni gördüğünde anlatmaya devam ediyor. Sürekli ama sürekli aklı cinsellikte. Bir dediğini elli kez diyor. Aramızda 15 yaş var ona bunları yapmaması gerektiğini söyleyemiyorum benden kaç yaş büyük kendi düşünebilir diye umuyorum hep ama asla düşünmüyor. Annem yokken beni hizmetçisiymişim gibi kullanıyor. Uzaktan biri bizim için aa görümcesini ne kadar çok seviyor der ama kimse içeri de neler olduğunu bilmiyor. Ben ailemin yanından ayrılmayı bile düşünüyorum sırf bu kadın yüzünden. Annemde her şeyi biliyor ama sırf araları bozulmasın eşi ile söz söyleyemiyoruz. Ne yapmam gerek sizce alttan almak artık beni çok yoruyor ne olursa olsun diyip lafı yapistirmalımıyımm?
Çok fazla fikir sahibi oldum hepinize teşekkür ederim. Allah herkese akıl fikir versin
Çok fazla fikir sahibi oldum hepinize teşekkür ederim. Allah herkese akıl fikir versin

Son düzenleme: