- 25 Ocak 2018
- 174
- 194
- 18
- 31
- Konu Sahibi Quennhazel
-
yuhh diyorum kiniyorum banlanmaya degmezsin hadi gittim bileYani diyorsunuz ki ben iki bacağımız arasındakini ona verdim. O da bana ömür boyu bakacak.
Bunu kendine yakıştırıyorsa alsın tabi o parayı. Ama adına nafaka değil zar parası desin
Ne kadar igrenc ve hemcinslerinizi aşağılayıcı bir yanıt.
SİZİ KINIYORUM !
Herşeyin bedeli vardır.İşte o koca parasını da alsın defolup gitsin hayatımdan. Yüzünü şeytan görsün, benden uzak Allah’a yakın olsun derim.
Aman bana bunları yaşattı, nafaka alim de neymiş görsün demem.
Farklı tarz beklentiler
Siz hep belaltı düşüncelerle gidin.Eğer ben ikinci evliliğimi yapamıyorum, o yapıyor diye nafakayı hak görüyorsanız; Bunun basit açıklaması budur. Durumun aşağılayıcı olması gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki. Kendini bu duruma düşürmemek de bir seçenek
Ben o tuzumu kuru tutmak için ne çabalar sarf ettim onu da siz bilmiyorsunuz.Herşeyin bedeli vardır.
Ve herkes o bedeli ödemek zorundadır.
Bide tuzu kuru olanlar!
Gerçekler acıdır hem güçlü modern kadın takilayim hemde böyle şeylere tenezzül etmek sacma. Mantıklı olmak lazım.Ne kadar igrenc ve hemcinslerinizi aşağılayıcı bir yanıt.
SİZİ KINIYORUM !
Takdir ettim sizi.Acaba ablam mı açtı konuyu?Aile içi sürekli tartışırız eski yengem de olsa uğradığı haksızlıklar tazmin edilmelidir.Siz karı koca arasındaki ilişkiyi nasıl bitirildiğini bilemezsiniz erkek daha Dün konuştuk amacamla(43 yıllık avukat) boşanma davalarının sadece yüzde 3 ünde kadın haksız...Yani kadınlar son raddeye gelmeden bitirmiyor ilişkiyi.Siz aile arasındaki hiçbirşeyi bilemezsiniz.Kadını boşanmaya getirecek kadar aile boyu gözünüz döner sonrasında verilen nafakaların lirası lokması size batar.Afiyet olsun kızımıza mis olsun şifa olsun
NOT:abim yeni boşandı aylık geliri 8.250 verdiği nafaka 350 tl
Vuvv baya bir atarlıyızNe alaka hanfendi abimin sorunu benim de sorunum öneriniz yoksa yorumunuzu kendinize saklayın
Cevap yazamadan duramadım,birkaç aylık evliyim ve boşanıyorum,evlenmeden önce peşimde dolaşan adam evlendiktan sonra bambaşka biri oldu,evliliğim umrumda değil dedi,fiziksel şiddetmi psikolojik şiddetmi ne arasan vardı,ben en başta hiçbirşey istemiyordum sonra aklım başıma geldide istedim,kocam denilecek adam beni gizlice tartışırken videoyaya çekip delil olarak sunmuştu,bu kadar düşüklük varken nasılda istemeyeyim,bir bayansınız az çok anlayabilirsiniz,dört duvar arasında neler dönüyor biliyormusunuz,hiç birkadın zora düşmedikçe durduk yere yuvasını yıkmaz empati lütfenEğer ben ikinci evliliğimi yapamıyorum, o yapıyor diye nafakayı hak görüyorsanız; Bunun basit açıklaması budur. Durumun aşağılayıcı olması gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki. Kendini bu duruma düşürmemek de bir seçenek
babam2 bin alıyor anneme 300 verıyorÖyle malesef
Ne gerçeği arkadaş.Gerçekler acıdır hem güçlü modern kadın takilayim hemde böyle şeylere tenezzül etmek sacma. Mantıklı olmak lazım.
Cevap yazamadan duramadım,birkaç aylık evliyim ve boşanıyorum,evlenmeden önce peşimde dolaşan adam evlendiktan sonra bambaşka biri oldu,evliliğim umrumda değil dedi,fiziksel şiddetmi psikolojik şiddetmi ne arasan vardı,ben en başta hiçbirşey istemiyordum sonra aklım başıma geldide istedim,kocam denilecek adam beni gizlice tartışırken videoyaya çekip delil olarak sunmuştu,bu kadar düşüklük varken nasılda istemeyeyim,bir bayansınız az çok anlayabilirsiniz,dört duvar arasında neler dönüyor biliyormusunuz,hiç birkadın zora düşmedikçe durduk yere yuvasını yıkmaz empati lütfen
Tüm aile eski gelinimize cephe almışken hergün arayıp konuşuyorum.10 yılımızı beraber geçirdik.Kerdeş gibi olduk.Dışardan bir gözlemle ilişkiyi bitiren yengem gibi görünse de tek sebebi abim malesef.Hiç ayrılmazlar gözüyle baktığımız aile bir ay içinde tarumar oldu.Takdir ettim sizi.
Yani diyorsunuz ki ben iki bacağımız arasındakini ona verdim. O da bana ömür boyu bakacak.
Bunu kendine yakıştırıyorsa alsın tabi o parayı. Ama adına nafaka değil zar parası desin
Nafaka için yüzyüze gelmesine gerek yok.Sizin durumunuz da bana göre yaşatılanlar için manevi tazminat alınması lazım. Ki bunu da haksız görmüyorum. Ama nafaka ayrı bir konu. O nafaka size ne kazandıracak. Bi de sürekli onunla muhatap olmak zorunda kalacaksınız. Ben bedel ödemesin demiyorum. Ama bu bedel nafaka değil.
İyi de siddet ve gerçekten gecinememe durumunda kimse almasın demiyor ki. Ayrıca bel ali dusunen alıntı yaptığınız üye değil bence imlani oldugu halde evlendim bir kere ömür boyu çekmek zorunda diyen insanlarSiz hep belaltı düşüncelerle gidin.
İnsanlar dayak, aldatma vs. Diyor.
Siz? Farklı kulvar.
Bu ne kadar terbiyesiz bir yorum ya . Hem cinsimin bu yorumu yapması da ayrı üzücü !
Siz kadını objeleştiremezsiniz ! Hele cinsel bir obje haline hiç getiremezsiniz !
Kendinizi kullanılacak cinsel bir obje olarak görüyor olabilirsiniz ama bütün kadınlar yada nafaka alan kadınlar sizinle bir değil .
Devlete bak hemen koca devlet oldu başımıza işinize gelince. Herkes çalışacak, kazanacak, katma deger uretecek, özgür olacak. Baska türlü heo eziklik ve rezalet. Kimsenin kimseye mubtacligi kalmasınki şiddet ayrımcılık olmasan.Ne gerçeği arkadaş.
Koca devlet hak görmüş.
E ötesi teferruat.
Umarım birgün muhtaç kalmazsınız.
Biraz fazla ileri gitti konu.
KUL KINADIĞINI YAPAMADAN ÖLMEZMİŞ.
HATIRLATMA.
HOŞÇAKALIN.
Komiksiniz. Muhtaç olmak başka. Olmadan almak başka. Konuyu kendi istediğiniz yerden genisletiyorsunuzNe gerçeği arkadaş.
Koca devlet hak görmüş.
E ötesi teferruat.
Umarım birgün muhtaç kalmazsınız.
Biraz fazla ileri gitti konu.
KUL KINADIĞINI YAPAMADAN ÖLMEZMİŞ.
HATIRLATMA.
HOŞÇAKALIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?