- 18 Ocak 2014
- 1.365
- 4.457
- 408
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Cevap yanlış yere gitmiş.İyi de siddet ve gerçekten gecinememe durumunda kimse almasın demiyor ki. Ayrıca bel ali dusunen alıntı yaptığınız üye değil bence imlani oldugu halde evlendim bir kere ömür boyu çekmek zorunda diyen insanlar
Ben o tuzumu kuru tutmak için ne çabalar sarf ettim onu da siz bilmiyorsunuz.
Hayatta sizin hayallerinizi çalan herkese bedel ödetiyorsunuz ya , aman koca eksik kalmasın. Bence,ki öyle bir durum varsa, mutlu bir çocukluk geçirmekle, okumakla ilgili, güzel bir iş sahibi olmakla ilgili veya dünyayı gezmekle ilgili olan hayallerinizi çalanlarla hesaplaşın da. Sonra sıra kocaya gelsin. Yoksa hayatta tek hayal mutlu bir yuva mı kurmaktı?
Bu ne kadar terbiyesiz bir yorum ya . Hem cinsimin bu yorumu yapması da ayrı üzücü !
Siz kadını objeleştiremezsiniz ! Hele cinsel bir obje haline hiç getiremezsiniz !
Kendinizi kullanılacak cinsel bir obje olarak görüyor olabilirsiniz ama bütün kadınlar yada nafaka alan kadınlar sizinle bir değil .
İyi de siddet ve gerçekten gecinememe durumunda kimse almasın demiyor ki. Ayrıca bel ali dusunen alıntı yaptığınız üye değil bence imlani oldugu halde evlendim bir kere ömür boyu çekmek zorunda diyen insanlar
+150000Lafa gelince burda herkes vay efendim kadın kendi ayakları üzerinde durmalı erkeğe muhtaç olmamalı , kadın erkek eşit diye ahkam keser ama nafakaya gelince hakkı deniyor? İhtiyacı olanları vb. tenzih ederek söylüyorum bazı kadınlar üç beş ay evli kalıp ömür boyu adamı nafakaya bağlayıp resmî nikah yapmadan gününü gün ediyor ,adamın eline kalan üç kuruş parayla yeni yuva kurması bile imkansız ,kendine bile yetmiyor revamı bu , anlamak için abinizin ,evladınızın ,kardeşinizin başına mı gelmesi gerekiyor at gözlüğüyle bakmayın ,insan olarak değerlendirin!
Konu sahibi ;abiniz gelir durumunu belgeleyip yeniden nafakanın düşürülmesi için dava açabilir , iyi bir boşanma avukatıyla görüşüp çözüm bulabilirsiniz. Allah kurtarsın
Yorumunuzdaki üslûp çok çirkin.İnsanları irite etmeyin lütfen.Yani diyorsunuz ki ben iki bacağımız arasındakini ona verdim. O da bana ömür boyu bakacak.
Bunu kendine yakıştırıyorsa alsın tabi o parayı. Ama adına nafaka değil zar parası desin
Nerden biliyorsunuz çocuk olmadığını? Ayrıca yüklü nafaka denmiş, ki bu ağır kusurlu durumlarda verilir karşı tarafa.Çok şaçma lafı geldimi ben boşandım bana karışamaz diyo ama adamın parasını yiyo çocuk yok birşey yok bu feminist düşündekiler acaba abileri eski yengeye yedirse aynı düşüncedemi olurlar
Haklısınız ülke şartları belli. Eski nesil için bileşen diyemem. Ama benim burda okuduğum hikayeler çok farklı.Ülkemiz için bu nafakayı çok gerekli buluyorum. Genç yaşta ve baskıyla evleniyor çoğu, eşleri üniversite okutmuyor ya da üniversite mezunu olsa bile çalışmasına izin vermiyor. Kadının tek güvencesi eşi ve onun vereceği para oluyor. Boşandıklarında kadının yaşı ilerlemiş, bir de çocukları olmuşsa bundan sonra üniversite mi okusun, iş mi bulsun? Ne eğitimi ne tecrübesi var, üstüne bir de çocuklarına hem anne hem baba olacak. Erkeklerin çoğu boşandıktan sonra çocuklarıyla evliyken oldukları kadar ilgilenmiyor tüm yük annede olacak. Çevre baskısını saymıyorum bile. Evlilik erkeklerden kaynaklanan sebeplerle bitiyor çoğu zaman, buna rağmen öyle büyük miktarlara hükmedilmiyor, kadın hayatını devam ettirebilmek için mecburen çalışacak. Bu bile gözlerine batıyor erkeklerin, kadının o kadar yıl yıkadığı kirli donlarına saysınlar ne diyim.
İşte başı sonu ne okumadan, kimin yorumuna ne cevap verilmiş bakmadan konuşuyorlar. Allahtan kendimi bilen bi insanım.
Yengeye yedirmeye gerek yok. bi de onları kocaları eski eşlerine nafaka öderken görmek lazım :)Çok şaçma lafı geldimi ben boşandım bana karışamaz diyo ama adamın parasını yiyo çocuk yok birşey yok bu feminist düşündekiler acaba abileri eski yengeye yedirse aynı düşüncedemi olurlar
Yengeye yedirmeye gerek yok. bi de onları kocaları eski eşlerine nafaka öderken görmek lazım :)
AynenYengeye yedirmeye gerek yok. bi de onları kocaları eski eşlerine nafaka öderken görmek lazım :)
Yengeye yedirmeye gerek yok. bi de onları kocaları eski eşlerine nafaka öderken görmek lazım :)
Bir tek ben mi bu yoruma sinir oldum?? Bu nasıl bir iftira atmak hemde insanları tanımadan etmeden. Nasıl bir önyargıdır bu ya. Belkide kadın yüzünden boşandılar ve madur olan abisi?Abinin odedigi nafakaya bile karistigina gore belli ki bosanmalarinda da az cok payiniz var gibi. Eger hakliysa sizin yuzunuzden aile yuzunden bosanildiysa helal olsun o kadina. Ayni seyi bende yapmsk isterim s..... kocam ve ailesine.
Bir tek ben mi bu yoruma sinir oldum?? Bu nasıl bir iftira atmak hemde insanları tanımadan etmeden. Nasıl bir önyargıdır bu ya. Belkide kadın yüzünden boşandılar ve madur olan abisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?